keskiviikko 20. maaliskuuta 2019

Oikoslinkki (loistava!)

Jaha...ja nyt sitten SEIS !! Tai jos olit jo "seis" niin liikahda !! Tjns.

Löytyi niin loistava kirjoitus että tässä on se mitä luet tänään ! Ja levität toivottavasti laajalle. Eikä tämä ole käsky vaan oletus siitä että tunnistat ilmiselvästi loistavan tekstin ja totuuden siinä ja sen levittämisen hyödyn.
Jos puhutaan madonluvuista ja suomlannin yhteiskunnasta yms....

Luin vain tuon viimeisen kappaleen näemmä, eli "Rasismijahdin todellinen motiivi" ja ....tämä on täysin pakko jakaa !

Olen lukenut tuon hepun kommentteja aina blogeista ja nähnyt että se on sangen älykäs hyypiö, joka tosin kirjoittaa vääjäämättä monta virhettä, siis se virjotta KriHEistiä ! Virjoituskirje..kirjo ..----pii-p-- se s...ea ajatus ja/tai kirjoitusvirheitä !! Koookoajan. Mutta itse asiassa se on ihan oikeassa.

LUKEKAA herran perkele tuo teksti !! Alkaen sivulta 71.

SIINÄ on jokaikiselle iltalehden vittupää Kreetalle ja kaikille "monikulttuurin" puoltajille ja Helsinkiin "taiteilijaelämän" perässä muuttaneille keskinkertaisille lobotomiapotilaille SE teksti. Ei tarvi itse oikein lisätä mitään, vaikka voisin kyllä, mutta tuon typin ajattelu / kirjoitustapa on jo ihan tarpeeksi käsitteellinen ja  monisanainen ja akateemisen rutikuiva ja tylsän matemaattis-rationaalis-analyyttinen, konemainen, joten lukekaa se vain. Siinä on enemmän kuin riittävästi.

"Poliitikotkin" saisi TODELLAKIN lukea tuon !! Tuo YKSI KAPPALE tuota YHTÄ kirjoitusta RATKAISISI "Yhteiskunnassa" monen moooooonta ongelmaa !! Jos se luetaan ja ymmärretään ja hyväksytään aivan täysin sellaisenaan, kuten tulisi, ja SEN MUKAAN TOIMITAAN.


Kuplan väet tulisi saada tuo lukemaan; siinä siis jos ei kaikki, mutta hyvin paljon.


Kiitos.


http://narkissos-esseet.net/sokea_individualismi.pdf

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti