perjantai 22. maaliskuuta 2019

Hankislinkki (ilmastovouhka ja skidit)

http://jukkahankamaki.blogspot.com/2019/03/lasten-ristiretki-ja-ilmastopolitiikan.html


Hyvä että Hankiskin puuttui asiaan. Tuo oli niin vitun alhainen veto, vaikkei odottamaton kommareilta, että se on syytäkin pitää esillä ja ne paskanilviäiset tulisi laittaa siitä sitten kun kerran tällaista Järjestelmää niin siinä vitun nilviäiset kannatatte; "viralliseen syytteeseen". KEKSIKÄÄ vaikka se vitun "pykälä" tai "momentti" tai jokin muu Toteemipaalunne vitun maaginen lause ja taikasana, millä vitun sieluttomat idiootit saatte sen itsellenne myytyä minä ikinä se pitääkin teidän jyrsijänaivoillenne "myydä", mutta tehkää se pian. TODELLA PIAN !
Niin pian kuin mahdollista.Tuo ^ Hankamäen kirjoitus ihan tuollaisenaan, mitään lisäämättä ja jopa vähän ylimääräisiä ja hienostelevia sanoja karsien, sellaisenaan pitäisi jo RIITTÄÄ tyhmemmällekin  tuon asian absoluuttiseksi loppukaneetiksi. Tuohon ei PITÄISI olla mitäään lisättävää, mutta koska jälkeenjäneitä kehareita on nykyään kuin sieniä sateella ja vapaana tuossa yleispopulaation seassa ja sen "kärkipaikoillakin" vieläpä, kailottamassa kaikkia mukaan levottomaan kusipäisyyteensä, on se jotenkin taaaaahmean hitaan ongelmallista "joissakin piireissä" snaijata.

Vaikkei siinä ole MITÄÄN minkä pitäisi takertua kenenkään kurkkuun, tuon ymmärtää jokin vitun tyhmä merenpohjan mutaoliokin ja Jupiterin polyyppi, ilman sen kummempaa "niiimmutta!!" ja  "no jaa...MUTTA!" yms tällaista kurnutusta.

TUKEHTUKAA PASKAANNE !! Vitun saatanan totaalikommarit. Vitun iljettävät idiootit.
Ja hei; jos teitä niin vituttaa että on olemassa rakennettuja lämpöisehköjä asuntoja, joissa on jopa kylmimpinä öinä ja päivinä jopa lämpö joskus oikeasti päälläkin(!), ja että ihmisillä on vaatteet kamalan kuvottavan rumien muodottomien köntyksen ruumiidensa peittona ja että heillä on muitakin liikkumisen keinoja kuin hevonen ja omat kintut tai ryömiminen tjns, niin muuttakaa alasti johonkin vitun jurttaan, johonkin vitun mettään ! Ja juokaa KUUUUSTAN-NE !!!
K U S T A N N E !!! Ja viljelkää jotain VITUN tofun-ituja omassa paskassanne !! HAahhah, sitähän te syvällä sisällänne haluattekin, ja köyriä vailla mitään pidäkkeitä siellä kaikkea mahdollista. Ja rikkoa mahdollisia lasiesineitä mitä siellä, metässä, tuskin siltikään eteen sattuu.

#HyvinTeVedätte!

#OletteTietoisiaToimijoita!

#EiTeitäTartteHÄVETÄ!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti