lauantai 22. huhtikuuta 2017

Vapaavuori saa 340-donaa

http://www.iltalehti.fi/politiikka/201704212200107456_pi.shtml

Vittu mikä vitun HÄVYTÖN rotta.


Ja mikä on tuo kuukausipalkka 24 000 €  !?!?!?!? O_o ?!?!?!

Kuinka nuo vitun paholaiset KEHTAA saatanat ylipäänsä julkistaa tuon giganttisen ryöstösaaliinsa ja pullistella siinä sillä vielä, halvatun rehvelit, ikäänkuin siitä tulisi olla perkele YLPEÄ !!!?!

KUINKA rappioitunut moraali ja etiikka jasielu sitä VOI olla !??!
Joidenkin täytyy upota materiassa ÄLLISTYTTÄVÄN alas, päästäkseen hengessä eteenpäin, ja tuossa katsotte yhtä esimerkkiä siitä !
Ja peilissä ehkä toista. En tiedä.

Jos olette ihmetelleet MIKSI "politiikka" korruptoi ihan jokaisen siinä mukanaolevan, niin älkää miettikö tuon pidemmälle.

Ja vielä kun sillä saa mikä vain vitun mitätön lahjaton ärsyttävä nahjus KUULUISUUTTA ja eräänlaista "ihailuakin" kai, ja saa...tai "saa" ja saa, käskyttää ventovieraita käyttäytymään kuten määrää. Tai siis sori "kuten LAKI määrää" tietenkin ! EHehee...siis "laki" niin, ei ne TYYPIT JOTKA NE KEKSII JA "toimeenpanee" ...tietenkään.
Mea culpa.
Siinä on ne syyt miksi sitä ylipäätään ON; ahneus ja moraaliton solipsistinen itsekäs ja hyper-röyhkeä kusipäisyys, yhdistettynä joko taikauskoiseen supertyperyyteen tai Machiavellistiseen alhaiseen opportunistiseen pahuuteen ja ilkeyteen yms.


Joten EEEEHKÄPÄ yksi keino jolla LOPETTAA "politiikka" ja samalla sodat yms, mitä Vasurit toki VÄITTÄVÄT haluavansa, "sodan loppua" siis, olisi vain yksinkertaisesti tehdä siitä "pro bono" eli ilmaista ja vapaaehtoista MUIDEN AUTTAMISTYÖTÄ.

Voin melko varmasti taata ettei sen jälkeen löytyisi kovinkaan monta "poliitikoksi" hinkuvaa typerää läskipäistä vitun idioottia ! :)
Ja tiedättehän te tämänkin jo.
Ainakin NYT tiedätte.

Ei kestä. Ei kestä.


Jos tuo toteutuisi, täytyisi "Valtion Työntekijöiden" ryhtyä taas vain pelkiksi "rehellisiksi" maantierosvoiksi. Ilman kaikkea tuota "mä oon pyhempi ja oikeutetumpi kun sä" "politiikka" teatteri-esitys paskaa.
Heidän täytyisi TAAAS, jumalauta, vaivautua näkemään niinkin paljon vaivaa että ETSISIVÄT ITSE(!!) uhrinsa, eikä KÄSKISI näitä tulemaan puhutteluun ja milloin mihinkäkin Erityshuoneeseen kuulemaan heidän Tuomionsa, ja maksamaan HEILLE milloin mitäkin vitun maksuja. Joihin heillä tuntuu olevan jokin luonnostasiinnyt erityinen luonnonoikeus. Jostain syystä.
Luultavasti jostain ilkeästä alhaisesta ja pahasta, syystä, veikkaisin.


Mutta käykäähän toki, orjat, kovasti työssä koko elämänne että Jan-setä saa PALKKANSA. Koska hän näkee niin vitusti vaivaa......mitä nyt...siinä sitten istuu perseellään ja tuijottelee papereita ja sihteerikköjen takapuolia ja näin.
Ja käy välillä vähän lounaalla ahmimassa jonkun oikeasti HYÖDYLLISEN tekemään RUOKAA jne. Jonka, työntekijän, elämän tehdä jollakinlailla sitten myöhemmin mahdottomaksi, ja syyttää siitä sitten häntä ja usuttaa kytän lobotomiapotilaat kimppuunsa jos hän käy hankalaksi.

Vitun paskaläpi."Politiikka" = RIKOLLISUUTTA ja PAHUUTTA ja kiusaa ja ilkeyttä !!
Ymmärtäkää, nähkää ja hyväksykää tämä !
Ja ehkä sille voitaisiin, sikäli kun jaksettaisiin, joskus taas koittaa TEHDÄ jotakin !?!? Amerikka kun ei siihen yltänyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti