perjantai 28. huhtikuuta 2017

Lottovoiton Verotus

https://www.aamulehti.fi/kotimaa/eurojackpot-voiton-osuudesta-menisi-miljoonien-verot-nain-verottaja-kommentoi-porukkasopimusta-24439123


Tuokin on melko saatanan käsittämätöntä !

Vittu että saatana KEHTAA, vitun hävytön ahne loinen ja varas eli Valtio-Verottaja-Juutalaiset-Lait-Systeemi mennä ja saatana ahnehtia jopa lottovoitostakin perkele, ihan pokkana vain, like nuthin, "oman reilun osuutensa". Kermat päältä ja rusinat pullasta.

Ikäänkuin se olisi, se voitto, jotenkin HEIDÄN aikaansaamansa ja liittyisi jotenkin heihin ja olisi heidän mahdollistamansa ja heille tarkoitettu ja heitä varten ja heille jaettavaksi ja mietittäväksi.

Mutta sellaista se ON alhaisten olentojen tasolla ja elämässä ja kanssa; missä on jokin "resurssi", sinne punkee ennenpitkää kaikki, jokainen, vitun typerä läskipaska ja nilviäinen ja alhaisinkin loinen ja verenimijä.

*pulp* *pulp* *pulp*  hei....oisko täällä jotain resurssii ? mulle ? hei !?"Jos saisi 87 miljoonan euron voitosta 29 miljoonaa lahjana, paljonko siitä joutuisi(!) maksamaan lahjaveroa?

- Ensimmäisessä veroluokassa 4 902 100 euroa ja toisessa 9 541 450 euroa. Lahjaveroilmoitus on tehtävä kolmen kuukauden kuluessa lahjoituspäivästä.

Ensimmäiseen veroluokkaan kuuluvat läheiset sukulaiset, kuten puoliso, lapset ja lapsenlapset. Toisessa veroluokassa ovat muut sukulaiset sekä suvun ja perheen ulkopuoliset ihmiset."


Jumalauta; jär-kyt-tä-vää !!


Ei edes LOTTOVOITOLLA siis pääse sen kummemmin eteenpäin täällä ahmattien ja varkaiden laaksossa !! Vittu miten hävytöntä ja itsekästä ja ahnetta vitun apinalaumaa.
Vittu 5 MILJOONAA euroa veroa !!

Tai jopa 10 !!!!!!!!!!


Siinä ne "Valtioksi" järjestäytyneet RIKOLLISET ihan muina miehinä vain ilmoitusluontoisesti "ilmoittaa" miten paljon aikovat varastaa jos ehto se ja se täyttyy.

Sensijaan että olisivat vain, junou......varastamatta.

EIVÄTKÄ ajattelisi kaiken maailmassa kuuluvan jotenkin automaattisesti, jostain syystä, heille.


Vitun nahjukset ja loiset ja kommunistiset perkeleen kyvyttömät lapamadot vitun varkaat.
Ei mitään oikeudenmukaisuuden, reiluuden ja muiden huomioimisen ja muiden KUNNIOITUKSEN tajua. Ei pienintäkään.
Ei alkeellisintakaan.

Ja siihen johtaa paitsi VÄÄRÄ "kasvatus" niin myös yksinkertaisesti surkeat typerät ja paskat geenit.Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti