keskiviikko 19. huhtikuuta 2017

Kimin Avaruus-Odysseija osa.35

Kapt...


" ....anteeksi mutta; kuka helvetti te olette ? Ja voitteko olla niinkin ystävällinen että poistuisitte?! NYT, heti ! "...niin, elikkä siis.

Kapteenin Blogi.
Tähtiaika  02.00 19.04.2017

Tässä uusin raporttini Kimi "Jäämies" Räikkösen omituisesta ja ailahtelevasta kohtalosta.  Ja osittain myös Khateriina Zeta-Zombien.

Kuten viimeksi raportoimme, olemme (olimme) matkalla saamiimme koordinaatteihin Tak´ap´Puolen aurinkokuntaan ja niinsanottujen "Aavikkokansojen" (heille ON vähän "rumempiakin" nimiä..) keskuuteen.

-

Saavuimme Tak´ap ´Puolen järjestelmään noin 3 päivää sitten, ja aloimme luodata paikallista pääplaneettaa Puk´a´Maa. Jossa Kimi saamiemme tietojen mukaan saattaisi olla. Ehkä siepattuna, ehkä omastakin tahdostaan.

Lähetin ensin pienen loittoryhmän katsomaan josko Kim olisi näkyvissä ja helposti siirrettävissä "säteellä".


Lähetin heidät, itse asiassa parhaat miehemme ja naisen, keskelle paikan ainutta viheraluetta, josta he riemastuivat ehkä jopa vähän epäammattimaiseenkin mittaan...


" Jiiiiiiiiiiiiahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!....."Mutta sanon nyt heti että; he selvisivät tehtävästään lähestulkoon esimerkillisesti, siltikin, lopunkaiken. Mutta ! En halua mennä asioiden edelle, sillä minulla on tälläkertaa, kuten jo ehkä osa tietääkin, muutakin raportoitavaa. Joten esitän sen ensin tässä pois alta.

Alukseemme nimittäin teki yllätyshyökkäyksen / rynnäkön "Vasemmistoliitto" tai "Vasurit" kuten heitä jotkut kutsuvat leikkimielisesti. Hyökkäys oli raukkamainen ja odottamaton, brutaali mutta lopultakin sangen voimaton ja platku.
- VAROITUS !! kuvat eivät ehkä sovellu kaikkein herkimmille, sillä kuten tunnettua, ovat "Vasemmistolaiset" sangen hirveän / ärjyn näköisiä otuxia, kerrassaan kammottavia olentoja, joita ei mieluusti näe edes Maa-planeetan PÄIVÄSaikaan, saati sitten täällä avaruuden ikuisessa sysimustassa yössä.
...ei kai se o...hei?!..vittu; ihan tossa takaNAAA.... "


He tekivät rynnäkkönsä yhtäaikaa SEKÄ lastiruuman, ETTÄ komentosillan kautta. Lähettäen onneksemme vain pienen rettelöijixi kutsutun ryhmänsä ruumaan, jossa miehistöni löi heidät helposti, lähes pelkillä vaiheisilla, ja jotkut miehistömme neekerit myös pitkillä siittimillään.


Täällä komentosillan päässä, minä ja Data harvensimme heidän kälyistä joukkoaan sekä vaiheisilla, että usuttamalla Mörfin..vai hetkinen!....WORF! Sen Worffin ! Niin nin sen, niiden kimppuun.
Ja aika kauan Worf(!) heidän kanssaan siinä sitten painikin ja väänsi, mutta hän pääsi lopultakin niskan päälle ja sai heidät kukistettua, sekä pari heistä lamaantumaan silkasta kauhusta."  HHggöööööörörrgg.....Fraaashihstii...ööööÖÖÖääärrgghh.. "


Yksi heistä jostain syystä luuli olevansa 1990-luvun Pepsimainoksessa tai jossakin, ja teki eräänlaisen tanssiamuistuttavan liikehdinnän ja yritti hypätä tyylikkäästi kohti allanäkemäänne "kameraa" eli Data-raukan silmiä !


"...jaaa ...*potku!* "


Mutta myös kyseisen "yksilön" Worf sai revittyä lähes riekaleiksi, joista osasta hän tekikin nätit lahjamuhvit Meille Kaikille.
- Kiitokset Worffille ! -


On myös todettava että "Vasemmistolaiset" olivat jopa yllättävänkin ovelia ja tavallaan "syvällisiä" tässä "inkursiossaan", sillä he olivat myös soluttautuneet aluksen miehistöön.
Kävi ilmi että aluksessamme on koko tämän ajan(!) ollut Kommunistinen Agitaattori, paitsi rienaamassa minua ja Jumalaa ja luoja ties mitä, ja kailottamassa kuin riidanhaluinen vitun idiootti pitkin Keulakymppiä, niin pyrkimässä käännyttämään miehistöäni mielisairaaseen Demooniseen Ideologiaansa.      ↯↯↯ Ettekö paljon mieluummin antaisi jonkun muuuuuuuuun tehdä Päätökset puolestanne, ja Komentaa teitä !?!? ↯↯↯

...thahahaa....jooo........tssshh..jeeeaahhs mään..↯↯↯ ...Tai ettekö kenties haluaisi nähdä kuinka kaaaaaiiikki kansat maat ja rodut elävät silkassa kaao...harmoniassa siis, keskenään ?! ↯↯↯

Tuohon tapaan.

Mutta!
Saimme onneksi kyseisen petturin kiinni ja eliminoiduksi.".ttu hei!..?..mä mitää o teh.. "
Vaiheisilla.


\/\/\/\/\/\/\/\/\/


Siinä se hyökkäys sitten olikin toivottavasti kokonaisuudessaan. Vaikka on mahdollista että heitä on vielä aluksessamme, matkallamme, keskuudessamme, mukana, mutta hoidamme asian sitten myöhemmin jos tarvetta ilmenee.
Ja mitä tuhoihin tulee, eivät he saaneet juuri mitään raportoitavaa aikaan; muutamia mustuneita jälkiä ympäri komentosiltaa - laaseraseen tulituksesta, ja pari kolme, ehkä neljä, kuollutta punapaitaa, mutta ei juuri mitään muuta.
Data ehkä sekosi hetkellisesti, mutta.............no ....sitä on vaikea erottaa Datan Normaali Tilasta.
( Mainittakoon, EpäVirallisesti, että: pelkään mitä Data saattaa tehdä sille kissalleen, jos hän on noinkin epätasapainoisessa tilassa. )


/ / / / / / / ➤

Mutta nyt Kimin tapaukseen.

Eli laskin ensin loittoryhmän paikalle, ja he raportoivat että paikalliset "hiekkaväet" ovat "ihan ystävällisiä ja näi..." joten minäkin liityin itse etsintäpartioon.


" Tämän mukaan....Kapteeni....olemme eksyksissä!? "


Otin mukaani, omaksi henkilökohtaiseksi "entouragekseni" vain yhden uuden punapaitaisen orientaalikadetin ja erään lupaavan Englantilaisen konemusiikintekijän.
Ja itse asiassa kyllä! Me eksyimme ! Aluksi. Mutta löysimme pian muun loittoryhmän ja pääsimme jatkamaan matkaa, täällä melko polttavan kuumassa erämaassa, ja etsimään Kimiä.

Ja tiivistääkseni melko pitkää tarinaa lyhyemmäksi, me vaelsimme arviolta noin puoli (paikallista!) päivää ympäriinsä, ja aluksemme kiertoradalla "keilasi" vielä planeetan pintaa sieltä-täältä, Kimi löytääksemme. Ja illansuussa, noin 19:17 hundred hours, tärppäsi !
KIMI LÖYTYI !Kävi ilmi että hänet oli todentotta siepannut tämä, aiemmin raportoimani, "Soroseeni" niminen demooninen ja demoonisen RUMA, kuvottava inha paska-kasa, ja hän oli yrittänyt kääntää jo muutenkin Zombin Kimin omiaan, meitä, vastaan ja saada hänet pettämään LAJINSA !! Ja siis tottakai rotunsa.
Mutta ilmeisesti jokin osa Kimiä oli vielä jäljellä melko alkuperäisenä, ja pystyi vastustamaan Soroseenin houkuttelevaa tarjousta.


Kimi yksinkertaisesti vain KÄVELI meitä vastaan kun saavuimme illankoitteessa paikalliselle pyramiidikompleksille, joka lienee paikan pääkaupunki / keskus.


Hän / osa häntä, ilmeisesti tunnistikin meidät sillä niin mukavanoloisesti hän meillekin siinä örisi ja mumisi.


Khateriinaa tai Soroseenia tai Skuumahheria tai muita Etsittyjä, emme löytäneet tai edes nähneet. Mutta oletan(!) heidän yksinkertaisesti vain kuolleen, ja ymmärrätte miksi, seuraavassa kappaleessa.Minä nimittäin otin vapauden ja käytin Kapteenin paikan / arvon, suomia Oikeuksiani ja annoin "sataa tulta ja tulikiveä" koko paikan päälle ja niskaan !
Ja jäin itse vielä läheiseen luolaan varmistamaan että tulituksemme on tarpeeksi tehokasta ja osuu maaliinsa.

Olin tyytyväinen näkemääni, ja oletan että voimme nyt keskittyä vain palauttamaan Kimi entisekseen ja palaamaan Maahan.

- Mainittakoon ettei Hiekkaväki edes ole pahoillaan kuolemastaan, he päinvastoin tykkäävät siitä ja etsiytyvät sitä kohti -


- / - / - / -


Uusimmat tiedot juuri NYT ja TÄSSÄ Kimistä ovat seuraavanlaiset.
Kim alkaa jo hieman muistuttaa entistä itseään ja käyttäytyä ihmismäisemmin, mutta silti hänessä on vielä selkeitä jäänteitä siitä mitä ikinä hänelle onkaan tehty. Ja esim sosiaaliset taidot ja verbaalinen kommunikointi on "ala-arvoista" kuten tohtorimme sanoi.  On kuin Kimi olisi kyllä paikalla, siellä, päässään, mutta hän ei vain pääse ulottamaan itseään päänsä ulkopuolelle. Mikä on tyypillistä hänen rodulleen muutoinkin.


Siinä kaikki tältä erää Kimistä. ...Jaa niin ja ne Salamurhaajat !? Kysytte tietenkin että "entäs ne!?!?" - no ne luullakseni kuolivat iskussamme, mutta en voi luvata varmaksi.
Ja minä keskityn jo seuraavaan tehtäväämme, Kimin lisäksi siis, sillä Tuolla Jossain on ilmoituksen / tehtävänannon mukaan pari idioottia jotka luulee itsestään totaalisesti liikoja. Pari pullistunutta typerää idioottia, Borgia luullakseni, jotka on aiheuttaneet ja aiheuttaa, ongelmia pienelle maalle Maa-planeetalla, joten lähdemme selvittämään tilannetta.


Kiitos.Haistakaa kaikki vittu ja paska !!
Ette te voi tehä mitä MÄ teen; mä oon Kapteeni !!

AHAHAAa.aa...Näkemiin.

Ouver än aut.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti