perjantai 14. huhtikuuta 2017

Poliitikoista yms vielä...

Tuli tuosta Rusakon ("Risikko") kusipäisyydestä taas mieleeni Jukka, tai nykyään "Sakari", Hankamäen puheet ja kirjoitukset siitä että "heteroilta pitäisi kieltää pääsy politiikkaan". Ei ihan sanatarkka sitaatti, mutta lähes.
Ja olen samaa mieltä, joskin minä lopettaisin vain "Politiikan" itsessään, sinänsä. SE on SE RATKAISU, mutta jos EDES JOTAIN niin kyllä; heteroilta eritoten tulee evätä mahdollisuus "vaikuttaa" - sillä kuten Hankamäki on sanonut, on hetero totta-vitun-kai äärimmäisen "pyyteellinen" ja sellainen jolla EI OLE juuri KOSKAAN, KENENKÄÄN, muun "etu" mielessään kuin oman itsensä ja oman perheensä. Ja sama koskee KAIKKIA heteroita, joten; miten siinä sekamelskassa VOISIKAAN, ikinä, syntyä MITÄÄN koherenssia ?! Ajatuskin on ihan järjetön ja typerä.
Joten se on myös hyvin menestynyt ja laajalevikkinen. Ajatus siis.
Ja täyisn MAHDOTON ja ultra-typerä.

Mutta ei sen tarvi edes liittyä siihen onko "hetero" vai "homo" vai mikä lie, kyse on vain TIETOISUUDENTASON eroista ja älystä ja viisaudesta ja sen sellaisesta. Kyse on kuten AINA; LAADUN erosta. Ja koska suurin osa kaikesta on AINA pelkkää sutta ja sekundaa, on tilanne planeetalla aina se mikä on, tämä "sama paska". Ja vieläpä samassa vitun säkissä.

Ongelma on että TYHMÄT ja moraalittomat alkeelliset, alhaiset paholaiset öykkärit pääsee AINA "johtajiksi", sillä meitä älykkäämpiä ei KUUNTELE kukaan ja meitä pidetään heikkoina(!) koska emme ole TYPERIÄ ja jatkuvasti toisten kurkussa kiinni ja keskittymässä muiden estelyyn. Se johtuu vain siitä ettemme ole kusipäitä, thät´s ool. Se EI OLE heikkoutta, se on vain PAREMPAA TIETOISUUTTA olemassaolosta.

"Samanmielisten seurassa viihtyy" - ja idiootti viihtyy kun asiat on IDIOOTTIMAISELLA tolalla.
Periaatteessa idioottien ja tyhmien ja alhaisten se perus ongelma on vain SE että; ne on täysin turhia ja ylenpalttisia. Syntyneet ihan suotta. Koska heillä ei ole minkään valtakunnan "virkaa", he yrittävät JUURI SIKSI(!!) mennä ja pönöttää "kansakunnan kaapin päällä", ikäänkuin KOROSTAAKSEEN omaa mitätöntä typeryyttään ja hyödytöntä nahjusmaista ärsyttävää näsäviisastelevaa pikku paskuuttaan. Vitun lantapäät.
"Heheii katsokaa mua! MÄ oon vittu turhanpäinen ja tyhmä! Hä hä hää" jotain tuollaista.

Kuten toinen sanonta sanoo; keulakuvat ovat usein puuta.

He siis KOROSTAVAT sitä mikä PITÄISI(!) PIILOTTAA. Kuten Timo Soini esim. Se örkki pitäisi pistää piiloon, ettei kukaan NÄE sitä, eikä TIETENKÄÄN saatana KOROSTAA sitä; pistämällä se "Kansan Edustajaksi" ja KOKO VITUN MAAILMAN NÄHTÄVÄKSI !! VITUN ILJETTÄVÄT IDIOOTIT !!
SAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAATANA !

Se on kuin KOROSTAISI jotain vitun syylää tai paisetta tai selkänsä kyttyrää tai jotain. Jotain MUUTA mitä löytyy kun selailee "Per-Looks Galleriaa". Tuota aitoa, oikeaa ja todellista Kauhukabinettia. Lähes vailla vertaa vieläpä ! TÄLLÄ PLANEETALLA !!
Sen on OL-TA-VA!! Jonkinlainen ennätys.

*

"Poliitikot" on NIIN tyhmiä että suurin osa tuskin osaa edes kaivaa omaa persettään oikein, ja silti TE, vitun IDIOOTIT, luotatte HEIDÄN "kykyynsä" "hoitaa meidän kaikkien kaikki asiat, aina ja iänkaikkisesti, aamen".
Vittu upotkaa suohon saatanan paska-aivot.


Olenko minä muuten sanonut teille, että "te olette ihan ällistyttävän, hämmentävän, tyhmiä!!" ?
No nyt olen ainakin.


Jos on joku propellihattuinen kehari, joku vitun mongoloidi tai jokin, niin sitä EI PIDÄ korostaa vaan piilotella ja HÄVETÄ !! Oppikaa nyt herran tähden hyväksymään edes jo tämä asia !
Kristus vitun perkele.

Ja unohtakaa omat KUVITELMANNE ja keskenään SOPIMANNE "tosiasiat". Totuutta ei kiinnosta TEIDÄN MIELIPITEENNE. Se vain ON.
Ja se pysyy.

Nyt ja aina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti