torstai 13. huhtikuuta 2017

"Alkeelliset Öykkärit" eli RyssätJos olette etsineet tyyppiesimerkkiä Ryssien takapajuisesta, oppimattomasta, ylimielisestä, vitun kusiläntin älykääpiömäisestä idioottimaisesta alkeellisuudesta ja lapsellisesta vajaamielisyydestä, niin onneksi olkoon! Olette nimittäin juuri löytäneet sen !!
Tässä se on.

Ryssät(!!!) KEHTAAVAT saatanat projisoida ihan ikiOMAN olemuksensa perkele Amerikkalaisten ominaisuudeksi. Vitun tyhmät perkeleen paskat.
Mutta mitä muutakaan sitä VOI odottaa valikoimalta Tundrajuoppoja ylä-asteellejumiutuneita kovisjätkiä ja muita vitun aasialaisia albiinoja ?
Katsokaa Perse-Koreaa; siinä on "aasia" teille pähkinänkuoressa. Vitun jäykempiä kuin rauta, läskipäitä idiootteja, jumissa jurakaudella ja noudattavat suomalaisten kera, ehkä viimeisinä maailmassa, "kasvojen menetyksen ja säilytyksen" kulttuuria.

Ryssät ovat ITSE jos MITÄÄN, niin NIMENOMAAN "primitiivisiä ja öykkärimäisiä" ! Ai miin: siinähän on Venäjä perkele TÄYDELLISESTI pähkinänkuoressa !
Aivan loistava kiteytys ! Mutta miksi siinä puhutaan AMERIKASTA ?!?!?!

*

Gangsterithan EI OLE tunnetusti kovinkaan älykkäitä / tietoisia olentoja, mutta tuo menee jo monta askelta liian pitkälle. Siis........ .. . .?....miten sitä VOI olla NOIN sokea OMALLE olemukselleen ?
Vai onko tuo jokin "ovela" vitun juoni, tahallista ärsytystä ? Tai jotakin ?

Mutta kaikki vitun alhaiset pikku nilkithän ON, AINA, sellaisia että ne tekee ja sanoo ITSE aivan. koko. ajan. jotakin KAIKILLE muille ympärillään, ja sitten KUN se sanotaan tai tehdään YHDEN VITUN KERRAN heille itselleen, se onkin SITTEN yht´äkkiä ihan jokin totaalinen vitun "ei tasan käy!" abominaatio ja tääääysin epäreilua ja toruttavaa ja tuomittavaa ja alhaista !
Sen ärsyttävämpää, ei näin tietoisen olennon näkökulmasta, ole olemassa kuin tuollaiset pikku kusipäät paskaläjät.
VITTU SE ÄRSYTTÄÄ !! Ai saaaaaaAAAATANAAAAA !!

Kai se on jokin kaava joka on opittu KOTOA, ehkä JUOPOILTA vanhemmilta; paskasta sikiää vain lisää PASKAA. Ei tässä ole mitään mysteeriä tai mitään "tulkittavaa" ja sen sellaista, on vain alkoholisteja ja niiden paskapää lapsia. Joita on suurin osa, luullakseni, kaikista koulukiusaajista.
Tämä myös TIEDOKSI muuten, jos tätä lukee joku nuori jota kiusataan koulussa, niin TIEDÄ että se ääliö on HYVIN. TODENNÄKÖISESTI. Nimenomaan JUOPON lapsi ! Se EI OLE "vain" ja "vähän jokin ääliö" vaan se on TODELLA TODELLA "ongelmaisesta" ja dysfunktionaalisesta "kodista" lähtöisin. Ei edes kodista, mutta jostain vitun pikku-paholaisen pesästä, jostain vitun lastenkodista tai jostain. SIELTÄ on "kiusaajat" kotoisin, kuten Ryssätkin; ne on ihan VITUN KURJISTA oloista siinneitä pikku vittuja. Ja ne haluaa tuhota SINUT, koska ...........koska ne vain haluaa tuhota jotain itseään parempaa ja tartuttaa oma alhainen kurja paskuutensa ainakin edes johonkin YHTEEN toiseen. Ja uhriksi valikoituu yleensä se kaikkein myötätuntoisin ja inhimillisin ja älykkäin ja ujoin ja hyväsydämmisin ja mitä parhain tyyppi, se kaikkein ymmärtäväisin ja sallivin. Se vihoviimeinen jonka PITÄISI, jos oikeus olisi olemassa, valikoitua, mutta näin se vaan menee.

Ryssät on ihan tyypillisiä "kiusaajia" ja "koviksia". Imbesillejä, tunkkaisia, pahanhajuisia lapsellisia ultra-ylimielisiä saatanan kovanaamoja ääliöitä, jotka haluaa kuin jokin vitun APINA, vetää kaikki muut ALAS tasolleen ja "dominoida" sitten, vitun reppanat, niitä siellä. Kuin demonit helvetin ulottuvuuksissa siinä "kuolemanjälkeisessä" olotilassa. Se ei ole RANGAISTUS, vaan jotain mitä ne idiootit ITSE LUO !! Demonit LUO helvetin. Tämä on HYVIN HYVIN yksinkertaista, joten luultavasti juuri KUKAAN ei pysty käsittämään tai ainakaan HYVÄKSYMÄÄN asiaa.

Kuulenko itse asiassa jo jostain kaukaa ensimmäisen, vaimean, "niin...MUTTA!!" älähdyksen ?No mutta.
Melko vaikuttava esimerkki / esimerkkitapaus, "Projisoinnista".
Ihan Perus Vasemmistolas-Kommunistista Änkyrä-Vittupää Kamaa. Ja jutkuille ja ryssille HYVIN tyypillistä. Mutta mikäpä nuo edellämainitut toisistaan EROTTAISI ?!?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti