tiistai 11. huhtikuuta 2017

Amerikka VIHDOIN P-Korean kimppuun !

Mainittakoon aluksi että Dortmundissa on tapahtunut jonkinlainen RÄJÄHDYS eli "luultavasti" ähläm-sähläm. Tsiigataan.

Mutta sitten, itse pääasiaan.

Eli: Amerikka on VIHDOIN, saatuaan sen saatanan Kenialaisen neekerin apinanpaskan Marxistin pois tieltään ja niskastaan, saanut aikaiseksi miyös Pohjois-Paskalan saralla jotakin !
nimittäin jenkit on sotakartallaan siirrellet veneitään lähemmäksi kyseistä musta-aukkoa, ja trump sai jopa sanottua että kerjäävät vain verta nenästään.
HAHAHAaa aivan vitun loistavaa ! Mahtavaa ! hienoa !

Jo olisi vittu aikakin nuijia se paskaläpi ihan ....tai no; miksikä sitä enää VOI nuijia? Sen alemmaksi kuin mitä se jo ON. Mutta nuijia se vähän ............sanotaanko että "vastaanottavaisemmaksi" ja "ulkopuolisille vaikutuksille". Eli esim "EI-kommunismille" yms.
Eli "olotilalle jossa on vessapaperia ja sähköt ja ruokaa ja edes vähän vapautta yms".

Toivon todella hartaasi näkeväni tässä lähipäivinä kuinka ämyriikka ja pohjoinen-kommunismin hautuumaa, alkavat ihan OIKEASTI sotia. Ja kuinka jälkimmäinen häviää sekä sinänsä, että mieluiten jopa meidän kaikkien muistoista.
Niin kamalasta vitun vasuri-koiranpaskojen tunkiosta ON kyse. Se on syytä HÄVITTÄÄ, kirjaimellisesti.
Ne eteläisemmät vitun sammakonnaamat luultavasti kelpuuttaa siitä itselleen lisää elintilaa.

Ja kukapa tietää, ehkä Samsungin ihan oma ja ihan -ilmeisesti- oikea, armeija, saa siitä paitsi "viholliskontaktin", niin myös ihan oikeaa taistelukokemusta ja oltua hyödyksi amerikan rinnalla?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti