maanantai 10. huhtikuuta 2017

Jeti Ipitsalla (Ibizalla)

Jeti kävi tälläkertaa nolaamassa Meidät Kaikki  Ibizalla.

Taas se pöllö puhui niiden kiinteistönnäyttäjien yms OHI ja suoraan joko kameralle tai lähinnä ITSELLEEN. Mikä on MOUKKAMAISTA ja sitä vierasta laiminlyövää jne.

Sen enklanninkiälentaito on jotain melko järkyn ja olemattoman väliltä.

Jethro on sangen tyypillinen suomalainen Moukkaheteromies. Jonka käsitys sivistyksestä on suht samalla tasolla kuin keskiverto makakin tai lemuurin.
Riittää jos ja kun on edes puhtaahkot kalsarit, ja ehkä pukukin päällä ja yht´äkkiä  huuuiipps!  ..KAIKKI muu TASO lentää ikkunasta ulos.

Ikäänkuin sitä oltaisiin joku vitun Ritshard Bränson tai Trumppi tai joku, kun ollaan SUOMESSA kuuluisia ja myyty pari taloa tai jotain. Synnytty eittämättä "hyviin oloihin".

Ohjelmassa vetelehti ja nälvi ja naljaili myös saatanan VITUN Stadilainen(?) vai jokin Jänkhä, "räppäri", "Tippa-Tee". Se on ihan perus poromiehen poika, mutta YRITTÄÄ kovasti olla kova, ja käyttäytyä kuin jokin tyhmä käytöstavaton ghettoneekerinulkki.
Koska....kuka SIITÄ ei tykkäisi ??!?!?! SE on kuulkaa khuulia se !

Vitun mulkku; avaa saatana edes SUUS jos puhut jotain, tai äännähdät vaimeasti, vitun niljakehippi.


-


Sitten se saatana, Jeti siis, syötti joillekkin pahaa-aavistamattomille paikallisille (mahdollisesti mustalaisille), jotain VITUN "maitohappobakteeripillereitä" tai jotain, joten ei ole mikään mysteeri MIKSI siellä on maha sekaisin ja varpusparvet lentelevät pitkin Ibizaa.
Toivon TODELLA todella, todella, että se on vain jokin käsikirjoitettu "hauska juttu / vitsi" eikä niin että Jeti ihan OIKEASTI jumalauta antoi, hikisistä kämmenistään muuten, vieraille jotain vitun "terveisiä suomesta / perseestä" eli niitä vitun kapseleitaan mitä se aina nappailee. Luultavasti ne on jotain laihdutus tai painonhallinta tabletteja, mutteivät vain tehoa. Ellei niiden ole tarkoitus PITÄÄ nimenomaan lihavana.

Järkyt vitun kledjutkin sillä oli. Ne näennäis räppikuteet. Muttei sen järkymmät kyllä kun ne tipan ihan "aidot ja oikeat" citymarketin tai prisman "katu-uskottavan räp-artistin" aloittelijapaketin sisällöt. Ne sen perusvaatteet. Se näytti joltain vitun luokkaretkeilevältä ylä-aste skidiltä, joka yrittää näyttää "rajulta" määän.

Mutta sitähän se kai onkin, en tiä.
Kaikki sen "lainit" eli vuorosanat / repliikit tai kaikki mitä se sanoi, oli kuin juurikin jokin teinipoika joka on olevinaan hauskakin, esiintyen näkymättömälle yleisöle, lähtiessään keittiöstä ja sanoen siinä äidilleen jotakin "näppärää" kun äitinsä sanoo hänelle ensin jotakin.
"Nasevia kommentteja" siis.

Ai vittu tuo ohjelma.........."emmä ees".

Ei jukolauta ...ei vittu...se on kuin jonkin kulahtaneen, elähtäneen, vitun tunkkaisen antikvariaatin 70-luvulta, käsitys "hauskasta teeveeohjelmasta". Se on jonkun vähän vanhemman polven tyypin näkemys viihdyttävästä ja komediallisesta sarjasta. Se on kuin moderni "Turhapuro", jota minä INHOAN, mutta josta niiiiin moni muu tykkää.Se on........................en tiä, ehkä sanalla sanoen: järkyttävä.Ensijakso vähän kiinnostaa sillä siinä on se Lomanin homppeli-Teuvo JA! Sen  LISÄKSI herran tähden, Jeti vääntää itseltään melkein niskat nurin ilmeisesti. Tai jotain.
Ja siinä on hienot maisemat.


Katsotaan, hampaat irvessä ja sormien lomasta. Kiusaantuneena.
NIIIIIIIIIIIIIIIIIN kiusaantuneena.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti