maanantai 24. huhtikuuta 2017

Teleskooppipamppusaarna

Lueskelin pitkästä aikaa kaikenlaisista aseista tai "aseista", esim "teleskooppipamppu" nimisestä vehkeestä yms. Ja ÄRSYYNNYIN aivan suunnattoman suuresti.
Jumalauta mikä vitun Totaalikontrolli Vankila-PoliisiValtio tämä onkaan !!!

"Suomi" ei ole juuri kummempi kuin Pohjois-Korea.

Molemmat on tunkkaisia kollektivistisia superpienisieluisten pelkurien hallitsemia tukahduttavia ja (eritoten siis miehiä!) nöyryyttäviä lantakasoja. Täynnä murheellisuutta ja onnettomuutta ja epäoikeudenmukaisuutta ja kyttiä ja muita vitun "viranomaisia" paskapäitä sadisteja ja sianälyisiä sielunvihollisia, ja epävapautta ja epä-älyllisyyttä ja totuuden VIHOLLISUUTTA ja kaiken kauniin ja VAPAAN ja ylevän VASTAISUUTTA.

Vittu Mikä Persläpi !!

KYTÄT omistaa suomen. Joten MINÄ, EN OLE, "suomalainen".
KYTTÄ = "suomalainen".
MINÄ olen Jotain Ihan Muuta. Minä olen vain MINÄ.-

Minä aina välillä haluaisin näet ostaa tuon "teleskooppipampun" mutta kun sekin on nähkää "laiton" tai "kielletty" tai jotain. Koska niillä ylimielisillä paskapäälapsilla jotka keskenään kokoontuu ja "edustaa mua"(kin) siellä "politiikassa", niin nin ne on keskenään päättäneet ettei ole "laillista" tai "sallittua" (heidän sallimaansa siis), minulle, omistaa kyseistä esinettä. Koska 1) heillä on jostain saatu/otettu tuollainen muilta elämänsisällön kieltelyoikeus ja 2) "jotain voi sattua".
Joka on AINA pahuuden käyttämä sosiopaattinen tekosyy jolla mitätöidä toisten olentojen vapaus tällä planeetalla, tässä ulottuvuudessa.
Leijonakin on takuulla sitä mieltä että gaselli täytyy syödä siitä pois kuljeskelemasta, ja sikäli tuhlaamasta maa-planeetan kuivaa ruohoa yms ja kytän kallisarvoista ja älykästä aikaa, koska "muuten voi sattua jotakin!". En tiedä MITÄ, mutta takuulla JOTAKIN !!

Ajatelkaa "abstraktisti" ja vittu PANIKOIKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!!!!!


Noin "KeskivertoKansalainenkin" "ajattelee". Vitun tyhmä muuli.


MIKSI "teleskooppipampun" tulisi olla jonkun häiriintyneen piinkovan sadistin kieltämä ? Jolla kuitenkin ITSELLÄ on ja saa olla(!!)! HAHahah hAHAa...niin nin jolla itsellä ON sellainen, vyöllään, koko ajan, aina, kaikkialla, ja käsiase, useimmiten kai Glock, ja pippurisumua yms. Jaaa joka on omistanut elämänsä muiden nöyryyttämiselle ja kiusalle ja väkivaltaiselle ahdistelulle ja kidnappaamiselle ja lukitsemiselle liian pieniin tiloihin, kuin Joosef VITUN Fritzl tyttärensä jne jne. Ilmeisesti TUO rauhoittaa keskivertoidiootin, että tuollaisia vitun kusipäitä höyrypäitä täinaivoisia paskalänttejä liikkuu tuolla kaikkialla miltei, vaanimassa 24/7 ettei missään ilmene maskuliinisuutta ja vapautta ja kekseliäisyyttä ja spontaania älyä ja elämäniloa ja oman potentiaalin käyttöä, jollei sille siis ole "Virallista Poliittisten Nörttien Lupaa" jne.

Kuten olen sanonut; te olette ihan USKOMATTOMUUTEEN asti typeriä. 'Te olette niin vitun saatanan kusipäisen perkeleen syntisen typeriä etten enää oikein edes TUNNE vihaa, se on jo palanut loppuun. Te olette tunteet-tappavan ärsyttäviä. Ja LUULETTE koko ajan ITSE olevanne niitä jotka on OIKEASSA ja herran tähden; oikeudenmukaisuuden puolella !! Ja mitä kaikkea.
Vitun sadistisen typerät seinähullut ääliöt.
Mutta vielä te näette. Vaikka siinä kuluisikin tovi. You´ll see.


Suuri osa tyhmyydestänne on tosin OPITTUA, jos sitä oppimiseksi voi kutsua, ja toisekseen se on PELKOA. Toiset ihm...mmm... toiset APINAT, tai hetkinen...?...Te Muut, sanotaan niin, Te Muut puhutte aina "pelosta". MINÄ en puhu PELOSTA, koska se ei hallitse minua.
Enkä MINÄ siksi siis jankuta siitä. I´ll deal with it. Jos on pakko.

-

"Suomi" on ämmien Hallitsema tunkkainen kuvottava sieluton vitun rotko, johon ei kannata langeta.
Suomessa ei voi ELÄÄ, se on nähkää ihan liian "vaarallista" ja siihen ei ole VIELÄ ehkä mitään "sitovaa Viranomaispäätöstä" jolla maailma siis toimii.... tai mitään vastaavaa. Se saattaa olla hei jopa "laitonta" !! Ffs.

Ja kuten kaikki ynisevät imbesillit, anteeksi "Fiksut Kansalaiset" TIETÄVÄT(!!!), ihan TIETÄVÄT vallan; on se mikä on "laillista" aina OIKEIN ja HYVÄÄ ja "niin kuin nyt vaan pitää olla ja tehä ja näi" jne.
Jep. näin se se on. Sä oot fixu !
Mutta oikeesti; menehän nyt takaisin selliisi ettei Sian tarvi tulla painimaan kanssasi ja ruiskuttaa sumua lärvällesi ja piestä TELESKOOPPIPAMPULLA, joka sillä ON(!!), ja ehkä "raudoittaa" jne jne. Koska sä et ehkä o sellanen ku nin naiset ja näi, VAATII et sä ninku oot, koska sä ninq synnyit tänne ja näi.... Nin sä oot ny niille ikuisen ja totaalisen totelevaisuuden velkaa ja näi.- Jaa niin juu hei, ja SORI tässä vaiheessa muuten, että synnyin ! Totisesti ! Sori hei! Mea culpa...kai? -


Jostain syystä "Tavallisella Kansalaisella" ei ole mitään ongelmaa sen kanssa että tänne synnyttyään, häntä kohdellaan JO kuin "rikollista". Joka on vapaalla vain TOISTAISEKSI, siihen asti KUNNES hän "rikkoo jotakin lakia" tai jopa JOUTUU rikkomaan. Esim jonkinlaisessa hätätilassa. Tuleekin mieleeni sanonta "hätä ei lue lakia" ! AHAHAHAHAahaaaaaaaaaa. Eli HÄDÄSSÄ vasta teidän pienet kissanpojansilmän alkiot aukeavat yhdeksi typeräksi hätäiseksi hetkeksi. Sulkeutuakseen sitten taas; koko loppuiäksi. Vitun typerät paskahousu-paskapäät.
Haistakaa vittu !

Mutta niin, siis, eniwei. Sry. Palatakseni asiaan.


Te olette älyllisesti, ja sikäli myös "moraalisesti" jne, yhtä vitun LAISKOJA kuin olette typeriä ja peloissannekin.
Minä HALVEKSIN teitä. Kaikki maailman PAHA on oikeasti TEISTÄ lähtöisin, mutta sen sijaan että hyväksyisitte sen ja edes HUOMAISITTE Pirun peilissä, te vain pistätte väärälle suunnalle lisää panoksia, lisää pökköä pesään.
Täyttä höyryä laput silmmillä ja korvilla "eteenpäin" !!!

Jeeessh.. mutta ettehän te ETENE herran tähden !!! Vaan pysyttelette paikallanne ja pakitatte ja PAKOTATTE sikäli kun pystytte, kaikki muutkin ympärillänne samaan. Ja TUOMITSETTE jos ei nin haluaisi hengailla ämpärinpohjalla muiden vitun idiootti-rapujen kanssa.


No mutta kuitenkin. Tämä on pitänyt jo usein mainita, vaikka kyllä tämän yllättävän monikin näyttää käsittävän, kuollut kissakin, mutta SE ei toki estä "lainsäätäjiä" säätelemästä sitä "laittomaksi", koska ovat nyrpeitä itsekkäitä Vapaamuurari-Satanisti-MÄoonJUMALA!-ylimielisiä pikku torakanpaskoja, niin nin piti sanoa että; kun noissa "teleskooppipampuissa" on tuo "luvanvaraisuus" yms kytänpaskaa ja jokin vitun "tarveharkinta" jne, nin ei teille tule SE mieleen että ne jotka ovat fyysisesti HEIKKOJA ja vailla lihasta ja vailla myös tarvittavaa PSYKOLOOGISTA "väkivaltapotentiaa" ovat ILMAN, minkäänlaista(!!), aseistusta, TÄYSIN minkä vain vitun mutantin ja gangsterin, esim kytän, mielisairaan väkivallan armoilla !!?

Ja mikään kyttä EI yleensä noin 98prosentissa tapauksia OLE missään, lähimainkaan, KUN jotain tapahtuu (omaa kokemusta ON) - joten mikä vain vitun Kunnollinen Läähättävä Kansalaiskoira ON ihan. tasan. oman onnensa nojassa. TAI mahdollisen "teleskooppipampun" suoman TASOITUKSEN tai AVUN varassa.
Mutta SE ei KIINNOSTA "lainsäätäjiä" ylipäätään, he EIVÄT ELÄ samassa todellisuudessa kuin "hallintoalamaiset" vaan heille elämä on eräänlainen tosielämän Command & Conquer, jossa Muut Ihmiset tai Hoi Polloi pikemminkin, on vain jotain millä ei ole nyt niiiiiiiiin väliä ja mitä voi ja SAA, ennenmuuta, komennella ja OMISTAA mielin määrin.
Mitäs syntyivät, saatanat, vain "työväenluokkaan" tai johonkin joutavampaan kuin Helsinkiläis Hienostoon ja muihin Ylimyksiin lukeutuvaksi Ylivertaiseksi Olennoksi. Jonka paskakaan tuskin haisee.


MIKSI vitussa siitä tulisi olla jonkun saatanan KYTÄN tietoinen, tai KENENKÄÄN for that matter, jos esim minulla olisikin tuo hamuamani "teleskooppipamppu" ?!?!
Mikä vitun IDEA SIINÄ on !?!?

Hei paskapäät; MIKSI teidän tulisi TIETÄÄ kaikista ja kaikesta kaikki !?!?
Mikä vitun Erityistarve Tietää teillä on ?!
Miksi KAIKKI "Valtiot" katsovat olevansa Oikeutettuja utelemaan kaikilta ja kaikesta kaikki, aina ja loputtomasti, tällä planeetalla !??! KEITÄ VITTU TE OIKEIN LUULETTE OLEVANNE ?!?!?
Saatanan koiranpaskat.

Minäkin voin, ihan HYVINKIN(!!), kirjoittaa johonkin lapulle että "tämä lappu sanoo ettei kyttiä saa olla olemassa" - kuten PITÄISIKIN tehdä ja asian laidan OLLA, mutta estäisikö SE kyttiä muodostamasta sitä vitun väkivallankäyttäjien veljestöä / liittoumaa mikä "Poliisi" ON ?!?!?!?!?!?!
TOTTELISIKO ne, toisinsanoen, MINUA ja MINUN paperilappuani !?!?
Ja jos EI niin MIKSI ei !?!?!?
MIKÄ ERO on sillä ja "Virallisella Lailla" ?!?!!?

Go ahead, antakaa tulla jotakin älykästä ja loppuunastimietittyä ja verevän rehellistä ja totuudellista ja älyllistä ja syvällistä vastausta !!
Vinkki; se on HYVIN VAIKEAA koska sellaista ei OLE. Mitään oikeaa vastausta tuohon, koska ei OLE mitään "oikeutettua lakia". Ja te kaikki TIEDÄTTE sen.

KAIKKI se paska perustuu "hallintoalamaisten" PELOTTELUUN   onnistuneesti, ja erilaisiin viivytteleyihin ja silkkaan teatteriin / näyttelemiseen ja siihen että kaikkien aivot saadaan jo vauvana muusiksi ja maailmankuva kontrolliin, niin että sitä ollaan ja elellään ihan mielellään ja mukisematta KARSINASSA.
Vitun idiootit lapamadot vittupäät kommarit.Tällä planeetalla sinua kohdellaan, toisinsanoen, syntymästä lähtien kuin jotain vitun potentiaalista Ilmestyskirjan Petoa, T-Rexiä vähintään tai jotain mikä voi levittää Helvetin Maan päälle HETKESSÄ(!!) jollei sitä koko ajan jotenkin kielletä ja komenneta ja vahdita. Ja ilmeisesti näillä "laeilla" suitsita. Mitä siis ei voi olla tottelematta jos ne on kerran jo PAPERILLE perkele kirjoitettu ! Hei. Fakboi !

P A P E R I L L A LUKEE NIIN !! Ei niin voi tehä !! Hei !? Kuulikko !? Mä kerron susta iskälle !


Bulibuli buliiiiiiii!!!
Voidaan sanoan että; suomessa "eletään" tai ollaan lähinnä olemassa, NÄIN, siksi että naiset pelkää. Ihan kaikkea. Kaikkea mikä liikkuu. Ja eritoten VIHAISIA NUORIA MIEHIÄ. jotka HE ovat ITSE, omalla vitun manipuloinnillaan ja silkalla naaraan julmuudella ja ilkeydellä ja piinkovalla typeryydellään sekoittaneet RAIVOSTA !!

Eli kuten ihan aina ja lähes poikkeuksetta ja joka kerta; syyllinen syyttää uhria.
Niin se menee. Ihan aina.
Sellaista kaikki paha on. SE on Luciferin Se Juttu.

Tosin täytyy kai ERIKSEEN MAINITA että myös ISÄT ovat ihan SUPERSYYLLISIÄ suomen kurjaan tilaan ja suomaLAISTEN vittuuntuneisuuteen ja vittumaisuuteen ja muuhun typerään alkeelliseen pahuuteen.

Kuten joku joskus sanoikin; "isät, biologinen välttämättömyys, mutta sosiaalinen onnettomuus".
Se oli itseasiassa joku nimeltä Margaret Meads.


Tyhmyys kulkee eteenpäin, sukupolvissa, yleensä juuri nimenomaan ISÄN kautta. Naisen / äidin typeryys on erilaista, ja lähinnä AIHEUTTAA, välillisesti, erinnäisiä ongelmia ja katastroofeja ja sen sellaista.
Mutta faijat on kovakalloisia idiootteja. Apinoita "joiden yli ei perkele kävellä!" - joten "ihmiskunta" pysyy yhä edelleen apinoiden tasolla.
Vaatehdittujen apinoiden toki, myönnettäköön sentään SE.Ihmisiä.  Vaatteissaan!  Ruualla.
Btw! Heheeiii, spontaani kysymys; kävisittexte nin, mun päälle, HETI kättelyssä, jos "lakia" EI olis ?!?!
Mä luultavasti en IKINÄ edes NÄKISI sinua, vitun panikoiva perkeleen typerys! Saati sitten että tulisi edes mieleeni käydä kimppuusi.
Mutta totisesti olisi kiva omistaa se sellainen "teleskooppipamppu" omaksi turvaksi, JOS tai KUN(?) sinä vitun idiootti apina, testosteroonilla "ajatteleva" vitun iljetys saat siihen kipeään kommariapinan päähäsi että "hei! sen sijaan että TEKISIN itse jotain, RYÖSTÄNKIN vain tuon hyypiön!!! jeeaaaahmän!"

Saattaisi minua sitten kyllä vähän "vituttaa" jos sitä pamppua EI OLISI, kun se on "laitonkin" ja kaikkea, kun kimpussani häärii jokin 100-150 Kg painava vitun karjunälyinen typerä "perheenisäksi" kutsuttu saatanan, typerä, tulistunut vitun simpanssi !

Tai vaikka KAKS !!
Tai miksei ENEMMÄNKIN !! Hei !? Ihan hyvin vois olla !! Kuten kyttienkin "toimiessa" "työssään".
Sellanen on vaan reilua ja maskuliinista ! 50-100 vs 1 tai 2.
Niin se menee, älä siinä ämmä valita ! SE on sitä Arjalaista Maskuliinista Miehekästä Ihannetta parhaillaan.
Mmmhhmmm. Jes söö.


-

Minä ostaisin, sikäli kun siihen on varaa, sellaisen pienen käsiaseenkin mieluusti. Mutten minä siihen ala minkään vitun ahdasmielisen pälvikaljun vitun Ramboilevan idiootin LUPAA kyselemään ! KRISTUS sentään perkele !

"Hei..nin.....saanks mä SULTA luvan, tässä omassa elämässäni, nin ostaa tolta ton ?"
"Et sä nyt saa. Sori. Mä SANON nyt näin. SE on OIKEIN!"
"Aha....joo.... no, kiitti kumminkin."
"Ei mtn. Näkemiin."
"Näkemiin söör."

Noin ^.

🙆


Kiitti viä kerran hei !
Kiitti.Niin nin; ei tänne synnytä VAPAANA olemaan hei, ja itseään toteuttamaan, kuten jopa se Raamatun Jumalakin taisi sanoa että TULISI TEHDÄ !! JA Jeesus. Eheheeeiiiii naiivin typerä ystäväni ! No fukken way mon !
Tänne synnytään huomioimaan KAIKKI ja jok´ikinen Poliitikon läskiperseen KÄSKY ja ehdotus ja kurjistaminen ja älähdys ja kailotus ja tänne synnytään keskittymän HEIHIN, eksklusiivisesti, 24/7/365 ja loputtomiin. SIKSI tänne synnytään ! Tämä on Planeetta Politiikka.

Vittuako SINÄ tänne synnyit saatana ketku perkele ? Ylipäätään ? Hei !? Tuottamaan kytille ja poliitikoille päänvaivaa, se onkin heille tyypillistä, tuo pään pakottaminen .... niin nin miksi SINÄ tänne ängit olemaan vain poliittisen menestyksen ja muun Moolochin palvonnan tiellä !? Saatana !
Et luultavasti edes nussi lapsia tai edes vauvoja !?!? Vitun nilkki.

Nii !!
Ei SINULLA ole mitään vitun "oikeuksia" vitun tyhmä mulkku, sillä SINUN esi-isäsi, jotka siis elivät / elävät puussa ja pensaissa, niin ei NE nääs järkännyt SUA mihinkään "Viranomais Asemaan" tappamalla muita ovelana piruna tieltään ja manipuloimalla loppuja ja pelottelemalla ja uhkaamalla ja ahdistelemalla, ja vienyt niiltä maita ja henkiä ja kaikkea omaisuutta ja VAPAUTTA(!!) ja asettunut sitten niiden "Johtajaksi" tai linnanherraksi tai joksikin Vähän Paremmaksi.
Sä HÄVISIT toisinsanoen !!

Koska kaikkihan TIETÄÄ nääs, syntyjään, että; täällä on PELI käynnissä !! Ja mitkä sen rajat ja säännöt ja sen olemassaolon SYYT on. Ei kai nyt kukaan VOI OLLA tietäMÄTTÄ ?!?
Sehän on luultavasti "laitontakin" hei herranjestas !!


Mieluummin "Poliittinen Järjestelmä" kuin...........kai MIKÄÄN muu.

Ai miin; jos ei nää ==> tyypit ===>===> pysty hoitamaan kaikkia ongelmia ja järjestelemään ja hallitsemaan ja hallinnoimaan elämän itsensä sisältöä ja virtaa, niin hei, mate, mikäs sitten !!!?


KATSOKAA nyt niitä herran tähden !! Oletteko viisaampaa ja pystyvämpää ja hyödyllisempää ja kaikennäkevämpää ja tietävämpää, ja älykkäämmänoloista ja ylivertaisempaa MITÄÄN, koskaan ikinä nähneet !!?

TUUUUUUuuuuuuuuskin, vitun mulkku !
Tuskin.

Äänestäkää vittu !! NOISSA tyypeissä on toivo ! Ei SINUSSA ja uuuuu "siiiinun potentiaalissasi" tai mahdollisissa "lahjoissasi" ja omissa vitun käsissäsi jne jne !! Nohohohoouuuuu, vaan noissa !! Noissa ^ ihanan nuhjuisissa ja virttyneissä, tylsissä ja laiskanpulskeissa vitun nilviäisissä, NIISSÄ makaa Kaikki Maailman Potentia ja Menestyksen Avaimet ja Jumalan Sallimuskin luullakseni. Ja onhan niillä siis ainakin se "Jumalan suoma Auktoriteettioikeus" !! Hei !
Auktoriteetti; se tuleekin iteasiassa muuten JUMALALTA !! Herran tähden !! Sehän selittääkin jo paljon. ....
....


.....


Jos NUO ^ on kerran kirjoittaneet, keskenään asiaa funtsittuaan, paperille ettei mulla saa olla "teleskooppipamppua" niin....hei! PERKELE; ei sitä sitten voi olla ! Niin se vaan menee ja näi..

...vai väitättekö...?...Noi omistaa tän planeetan ja siten siis myös MINUT.
Tämä tulisi vain khuulisti hyväksyä ja mennä takaisin tehtaan tylsään työhön tai "kotiin wänkkäilemään" tai jotain, mitä ikinä nyt sitten sattuukin tekemään tällä fantastisella ja mahdollisuuksientäyteisellä elämällään.
Fak Jeah !Tuli mieleeni muuten, etten o ihan TÄÄÄÄYSIN varma että onko, nin, esim ONKIvapa kuitenkin "sallittu" ? vai onko sekin "kielletty". Sitä ei varmastikkaan saisi silti kantaa ja pitää mukanaan "julkisella paikalla" sillä, sillähän voisi todentotta vaikkapa HUITAISTA jotakuta ohikulkijaa, ihan vain pahuuttaan ja six!

Mielenkiintoista ja kutkuttavaa, ihan pyllynreikää kutittelevaa, on miettiä näitä "sallimuksia" ja "kieltoja" ja pähkäillä niiden syvempääkin olemusta, ja muutenkin olla tekemisissä kaiken "poliittisen" kanssa. Kaiken mikä kiihottaisi jotain vitun ylä-asteen SUPERnörttipoikaa liian isoine reppuineen, joka TYKKÄÄ matikasta ja tsiigailla tilastoja ja tehdä kaikkea sitä vitun mänttiä-dorkaa mitä sellaiset tekee. Kaikki me tunnemme ainakin yhden moisen vitun tyypin. Ja kaikki me luultavasti VIHAAMME sitä. Ja SIITÄ luultavasti tuli / tulee "poliitikko" tai kyttä.
Omalta yläasteeltani on tullut AINAKIN 2 "politiikassa mukanaolevaa" hyypiötä. Vitun idioottia.


Ja juu; EI ne niitä kaikkein SUOSITUIMPIA todellakaan olleet.


Ja EI, en VAIVAUTUISI niitäkään pieksemään "teleskooppipampullani" JOS MINULLA OLISI SE !!!
Eikä se mitään niihin edes vaikuttaisi. Ehkä tekisi vähän mustelmia, mutta ei muuta. Ja mitä sitten jos sellainen totaali-keskinkertaisuus KUOLEEKIN ! K U O L E M A ! PELÄTKÄÄ !! PELÄTKÄÄ vittu PALJON !! Maailmanhan KOOSTUU niistä; ei siinä mitään niiiiiiiin tähdellistä menetetä.
Valdelta toki lähtisi yksi isäntä missä loisia...tai siis hetkinen!?...sori, piti sanoa "veronmaksaja".

Tää on kuulkaa VAKAVAA ! Tämä elämä.
Ei täällä pelleillä tai pidetä hauskaa, saati olla leikkisiä ja älykkäitä tms. Se ensinnäkin hämmentää ja siksi ÄRSYTTÄÄ, kyttää ja "poliitikkoa" ja muita aivottomia kanoja, ja voi johtaa kidnappaukseen Valtion toimesta Valtion selliin.

Suomalaiset elää VIELÄKIN; linnojen ja kivikauden ja "voutien ja soinien" ja muiden vitun keski-aikaisten primitiivi-barbaari hevonsenpaska maailmankuvien maailmassa. Kuten kaikki muutkin maat, paitsi Amerikan jotkin OSAT. Lähinnä ne missä kyttiä ja lakeja ym on VÄHITEN. Eli ne Amerikkalaisimmat osat. EOS mitkä osat, kaiketi kälifoonia ainakin ja kuulemma se VITUN Vegasin kulissikammotus.


Lakatkaa yrittämästä OMISTAA tämä elämä ja ulottuvuus ja TOISET OLENNOT, potentiaaleineen päivineen, niin ei ehkä TARVITSE järjestyä miksikään paskahousujen liigaksi, aseineen päivineen, jotka on siis samalla "kielletty" muilta.
Mikä ei ainakaan kuullosta kovin REILULTA peliltä MINUSTA. Se on sama kuin sodassa viholliselta kielletäisiin vastarinta ja aseet. Se on melko YKSIPUOLISTA sotaa !! Nou ?
Vai haluatteko väänellä ja käännellä ja monimutkaistaa ja vääristellä asiaa ?
Arvatenkin haluaisitte; se on puolustusreaktio sinuun istutetulta typeryyden implantilta joka haluaa säilyä ja olla olemassa. SINUN kustannuksellasi.

Vitun aivoton idiootti.

Teidän HARHALUULONNE ja ENNAKKOLUULONNE ja ENNAKKOASENTEENNE on se mikä on teidän primäärinen ONGELMANNE. Ei mikään muu niin erityisesti.
Te huidotte luolan seinän kuvajaisia ja varjohahmoja vastaan, kuin vauva joka huitoo ilmaan, ja vakuutatte sitten sekä ITSENNE että toisenne, että jep! näin asiat TODELLA ovat !

Vitun pässit.
Ja muistakaa: Rikolliset EIVÄT ole "normaali ihmisiä" alunperinkään, vaan de facto, fyysisesti ja sikäli psyykkisesti, MUTANTTEJA. Hirviöitä toisinsanoen. Niiden sisällä EI vain kertakaikkiaan asu se mitä "pitäisi". Eikä se sinne mene.
Mutta koska teitä ei näy alunperinkään KIINNOSTAVAN asioiden TODELLISUUS, totuus ja todellinen essentia ja RATKAISU, pohdiskelkaa, by all means, seuraavatkin 2000 vuotta kaikkia asioita "poliittisissa" ja muunkinlaisissa vitun "komiteoissa". Ja pyöritelkää päitänne ja kyniä ja silmiänne, ja huokailkaa moraalisesta ahdistuksesta ja hakekaa, hei, ihmeessä, välillä taukohuoneen puolelta kahviakin. Se saattaa olla ilmaistakin !


Ehkä joku on kussu siihen !?!? Ei sitä tiedä !!!?...
..eeeehkä asiasta tulisi olla Laki !! "Kansalainen ei saa, ilman valvovaa Viranomaista, käsitellä itse ja yksin, kahvia, missään tiloissa, eritoten taukotiloissa, ellei asiasta erikseen säädetä Rikoslain kolmannen momentin viidennessä pyörteessä ja asianomaisten perseessä".

Tai jotain.

Mutta kiitti että kohtelette kuin pikkulasta ja vauvaakin, ja estätte AGGRESSIIVISESTI ja umpikalloisen autistisen omahyväisesti kaiken "pulinan" ja "kapinan" ja kaikki yritykset elää ILMAN TEIDÄN KOMENTELUANNE ja asioihin väkisin puuttumista ja änkemistä.
Mikä siis on nimeltään, meille Oikeille Ihmisille; Pahuus ja Rikollisuus.

Mutta kommarizombin päässä se on muodossa "Normaali ja Laillinen Järjestys ja Olotila".


Kuolkaa.

Ampukaa ittene !!


Jos saatte jostain ASEEN hommattua.

HAHAHAHAHAHAHA HAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA  a aaijaijaijai !
Tässä on lopuksi vielä tällainen jokin kulli.
Jou.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti