lauantai 8. huhtikuuta 2017

Tukholman Isku

 Taivas Varjele Mitä sieltä Tuleee.......???...

.......Sieltä tuleeee......Muuuuuslimiii. Ja Terrori-Iiiiiskuuuu !! 🎶
Hienoa hienoa, hyvä Mud-Slimit, hyvä !


Näin hyvin vedetään; Ruotsissa !!
No mutta; tulihan se sieltä vihdoin !! Johan se kestikin.
Näinkin kauan saatiin odotella, mutta odotus palkittiin sitten lopultakin.Nyt olisi ihan hyvä hetki marssittaa kytät ja "poliitikot" ulos johonkin torille ja tehdä se mitä PITÄSI eli ruoskia ne ja antaa muutama päivä mädätä siinä ja SITTEN!! Vasta SITTEN ampua ! Malttia ystäväiseni ! Malttia.


Rangaistuksen täytyisi TUNTUA !Eniwei, eiköhän tämä nähdä kohta ihan itsekin "Livenä!" tästä ihan läheltä, jossain päin tätä Ex-Lintukotoa.


Kiitti hei!!

Kiitti viä kerran "poliitikot" !

Kiitti!

Ja P.s Kiitti vielä ISOMMIN teille Normaali Ihmisille. Vitun lobotomisoiduille ja muutenkin jo tyhmille vitun kiljuville laumamielisille pelokkaille vitun vatipäille, aivopestyille, idiooteille jotka YLLÄPITÄVÄT "politiikkaa" ja kyttiä ja JUUTALAISTEN käskyjä eli "lakia" ja koko tätä vitun Beelzebubin Järjestelmää ja "poliitikoita" yms typerää taikauskoista vitun kivikautista Luciferiaanista koiranpaskaa !
Hei kiitti !!

Kiitti noiden kuolleidenkin puolesta, ja kiitti Suvaitsevaisuudesta™ ja muusta tyhjäkalloisesta koohottamisesta ja kiitti mamunekruista ja ählämeistä ja putkinäöstänne ja ylpeydestänne ja kaikesta muustakin ! Kiitti. Ja muistakaa hei äänestää !
Äänestäkää ihmeessä !! Niin maailmaa muutetaan !
Te tiedätte asioita ! Teitä on tiedotettu koko elämä ihan korrektisti ja tarkasti ja oikein !
You know some shit !!
Go vote mofockers !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti