maanantai 10. huhtikuuta 2017

Block(head)Festin "Rasismi™"kohu

http://www.iltalehti.fi/viihde/201704102200100444_vi.shtml

Pölkkypäiden festarien jokin festareita järkkäilevä pölkkypää on nyt panikoinut ja pakitellut ja niellyt sanojaan tai lähinnä TEKSTEJÄÄN, kun joku TÄYSIN tuntematon hipinpaskaläjä on  ynissyt jossain vitun twitterissä tai feisbuukissa, ettei tykkää heebon itseilmaisusta.

Hän on koettanut kaukaa viisaana jo etukäteen hallita paskamyrskyä kirjoittamalla "ählämin" tuollatavalla eli lainausmerkeillä. Ählämi.
Halusin vain itse kirjoittaa sen ILMAN lainausmerkkejä ! Repikää siitä vitun muulit !

Miten voi olla niin typerä kusipää ja histriooninen solipsistinen lapsellinen pikku kantelupukki kakkaläjä ja idiootti ja typerä rasittava ämmämäinen vitun nynnytosikko Vasurin koiranpaska, että menee ja pahoittaa typerän vitun marakatinmielensä siitä että joku muu kirjoittaa SoMeen "ählämi" !?!?!?
MISTÄ näitä vitun typeriä kakaroita löytyy jumalauta NÄIN paljon ja liukuhihnalta !?! MISSÄ vittu ne on kasvaneet !?!?
Paitsi tukahduttavan tyhmässä pumpulissa.

Tuleeko Stadissa, vai missä, todella NOIN vitun naurettavaksi ja tyhmäksi ?!
Imppaatteko te siellä ihan oikeasti PASKAA vai mikä on meininki ?!?!
Ja ihan tasan vilpittömän oikeasti; kuka VITTU tuo "räp taiteilija" ON ?!?!!? Kuka kiesus vittu se on !?!?!
En ole kirjaimellisesti ikinä koskaan ennen kuullutkaan moista nimeä.
No mutta, ehkä tuo olikin nimenomaan kyseisen totaalinoubadin pyrkimys nousta muun paskan sekaan "pintaan" lillumaan, kun ei mikään muukaan konsti ole toistaiseksi tuottanut tulosta.
Mutta nyt tuotti ! NYT minäkin huomaan sinut ! Kuka ikinä oletkin.
Tosin unohdin jo "nimesi" kun lopetin jutun lukemisen.


Tuolle sanojensa takaisinvetäjälle sanoisin samaa kuin Ameriikan sielunveljeni, eli että; se on ihan sama sanotko esim nekru tai tässä keississä ählämi, tahallasi vai vahingossa, tai onko lainausmerkeissä tai ei, saat joka tapauksessa saman laarillisen paskaa niskaasi, joten voit yhtä hyvin silloin sanoa sen ihan SANOMALLA SEN ! Ja kunnolla ja tahallaan. Saat siten ITSE ITSELLESIKIN tilanteesta jotakin irti.

Perääntyminen ei auta kun vastassa on vasurien juutalaiskoira-kitisijät. MIKÄÄN ei riitä heille. Kirjaimellisesti. He yrittävät manata omaa alhaista kurjuuttaan ja absoluuttista moukkamaista typeryyttään ja oppimatonta narsistista pahuuttaan yms pois, heijastelemalla sen milloin kenenkin ja minkäkin itsensä ulkopuolisen asian esineen tai olennon niskaan, joten heitä on kirjaimellisesti MAHDOTON miellyttää. ja miksi vitussa heitä TULISI miellyttää !?

Ovatko he Jumalia teidän mielestänne, tai jotain !?Kristus Perkele !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti