torstai 27. huhtikuuta 2017

"Jihuu!! YLEN puoskari.." jne idiootille vastaus

https://hameemmias.vuodatus.net/lue/2017/04/jihuu-yle-n-puoskari-ja-haistapaskantiedeohjelma-prisma-studio-lopetti

Huomasin Oikotiedossa tuollaisen ja naksautin sitä. Lähinnä nähdäkseni koko otsikon.
Mutta sieltä tulikin silmille vastenmielistä typerää todellisuudenkieltävää kiukkuista kommari-imbesillin paskaa.


Asia nimittäin ON TÄSMÄLLEEN noin kuten nuo kiljumasi tutkimukset "väittävät" eli ihan selkeästi ja nätisti sanovat ja esiintuovat. Eikä siihen MITÄÄN "tutkimuksia" tarvitse kukaan päällä maan, tämä on itsestäänselvyys ja päivänselvää ja tavallista ja triviaalia ja mundaania ja räikeän ilmiselvän tavanomaisen jokapäiväistä ja normaalia.
Eli; me emme tunne juuri MITÄÄN vierasrotuisia / -rotuista kohtaan, mutta oman rotuista kohtaan kylläkin.

Kuten olen itsekin sanonut; ne kaikki mainokset yms, missä NEEKERI yritetään "ovelasti" ujuttaa osaksi "vain ihan tavallista ja kuten on aina ollut, asioita ja elämää" ja muut kommarien aivopesukampanjat, ovat vain turhia ja TODELLA ÄRSYTTÄVIÄ !! Minä INHOAN neekeriä ja yhä vain ENEMMÄN, mitä ENEMMÄN niitä hierotaan naamaani.
Se saa VASTAKOHTAISEN reaktion katsojassa aikaan kuin mitä te vitun ylimieliset tyhmät lapset LUULETTE niiden aikaansaavan. Vitun ärsyttävät ääliökakarat.

Koettakaa nyt perkele jo HYVÄKSYÄ tämä alhainen TODELLISUUS sellaisena kuin se on niin KAIKKI voisivat ehkä päästä jakmaan matkaansa. Nou ?

Siksi myös se rannalla hukkuneena killunut ählämlapsi ei herättänyt MITÄÄN mielenkiintoa alkaa sietämään neekereitä ja arabian rättipäitä yms; se on VIERASTA ROTUA ja genetiikkaa ja perimää ja vieras olento. Mitä vitun väliä SILLÄ on !??! Huu givs a fak !

Ottakaa vain jo vihdoin Vasemmiston härkäpäät opiksi; se ei TEHOA LAINKAAN mitä yritätte epätoivon vimmalla aikaansaada, väläyttelemällä jaaaaaaatkuvasti, erirotuisten apinoiden kuvia ja kuvajaisia ja mitä lie iskulauseita meille; se VAIN ärsyttää !
Siinä kaikki.

Jos haluaisin selata jotakin erirotuisten apinoiden kataloogia, selaisin sellaista. Jos taas haluan ostaa esim paidan, EN halua mitään kuva-kavalkaadia sekalaisista primitiiviversioista ihmisestä.


Näin "simppeliä" tämäkin on.

Ei MITÄÄN maristavaa ja mölyttävää ja änkytyksille sijaa.
Ei mitään.
P.s Sitäpaitsi; miksi tuokin kirjoitus ilmeni KAHTENA eri versiona "oikotiedossa" ja kahdella eri nimellä !?!?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti