sunnuntai 23. huhtikuuta 2017

Suomen "Konttorista" taas jankutan...

Katsoin pienen pätkän, se riitti, tuon kotimaisen Konttorin "trailerista".
Se oli ihan yhtä kiusaannuttavan kamalaa kuin muistinkin.

Ajattelin vain, että ehkä se olisi jotenkin nyt parempi kuin silloin kun katsoin sen ensikertaa, mutta ei se ollut, se oli yhtä vitun huono.
Se on todella, TODELLA, huono.

Jos mitään, pitäisi "Elisan" maksaa asiakkailleen ja meille kaikille ylipäätään, siitä että tuollaista sontaa suostuisi katselemaan, ja/tai sille jossakin jotenkin altistuisi.

Ja nyt!
Koska suomalaiset eivät lantapääkansana YMMÄRRÄ sitä kun heitä "haukutaan ja heille vittuillaan" eli sitä kun heitä EI vain vuolaasti ja naama typerässä Pohjois-Korealaisessa ylpeässä virneessä kehuta, maasta taivaaseen, täytyy minun erikseen selvittää MIKSI näin NYT on !
Miksi MINÄ, NYT, haukun teitä.

Hau hau.

Hekohekohee.


Ehkä tämän voisi tiivistää TODELLA lyhyeen ja hyvin pieneksi, sanomalla SEN syyn miksi tämä kaikki nykyinen PASKA "Luokkakokouksesta" ja "Konttorista" "Mustiin Leskiin" yms, ei vain toimi ja on kamalaa sontaa. Tosin en ole nähnytkään noita leskiä, mutta tiedän näkemättäkkin että ei se toimi.
Se syy on tämä; ne on epärehellisiä.
Siinä kaikki.

Näkemiin !

..tai no !

Kun kerran nyt aloitin ja pääsin alkuun ja jaksoit lukea jo näinkin paljon, niin puidaan asiaa nyt vähän syvemminkin. Ok?
Kiitos.


SYY miksei nämä jutut toimi suomessa on vain se että ne on; suomalaisten "kopioi - liitä" menetelmällä Anglo-Jutku Sfääristä kopioimia. Ja ne EI istu tänne tuosta vain, ja tuollaisten junttisuomalaisten tekemänä.

Ehkä jos MINÄ tekisin tuon, se toimisi. Ja toimisikin, minä TIEDÄN sen. MINÄ tiedän sen. HUOM!!
Mutta eniwei, suomalaiset on samanlaisia rasittavia vitun puupäisiä jäykkiä auktoriteettiuskovaisia satanistisia pikkupaskoja vitun kommarimulkkuja ylpeitä rääpäleitä kuin veljeskansansakin eli P-Korealaiset ja Ryssät. Ja ihan samaa fyysistä jatkumoahan Suomikin on. Osa siberiaa, EI sivilisaatiota.

Ja kun joku vitun karjalalippiksinen mönkijäkuski YRITTÄÄ tehdä täsmälleen, mind you, SAMAN kuin ihan oikea engelsmanni niin mitä luuuuuuuulisitte siinä käyvän, siitä seuraavan ?!?

Suomalaiset kuten olen sanonut, elävät jatkuvassa ja alati vain venyvässä Rahtikultti-tilassa anglosfääriin nähden, kuten kaikki muutkin, eritoten ei-valkoiset rodut.
Teistä ei ole itse VIEMÄÄN MAAILMAA ETEENPÄIN vaan saatte TYYTYÄ. Tyytyä seuraamaan ja olemaan seuraajia, kuten KAIKKI muutkin siis, toistan.

Suomessa ei näytä käsittävän niin yksinkertaista seikkaa kuin että; angloilla ym, on nähkää TAKANAAN aika vitun erilainen ja paaaaljon pidempi ja sinänsä khuulimpi TRADITIO. Sekä näissä asioissa että muissa. Ja se on heillä, kuten minullakin, VERISSÄ. Tämäkin, huumori, on ROTUPIIRRE.
Tokihan joillakin eläimilläkin näyttäisi olevan jokin alkeellinen käsitys siitä mikä on huvittavaa ja hauskaa, jopa ehkä P-Korealaisilla ja muilla puoliapinoilla ja simpansseilla, mutta se on kuten muutkin "lahjat"; joillain sitä vain on roppakaupalla ENEMMÄN kuin toisilla. Jopa KAIKILLA MUILLA.
Joka kai sitten kuulostaa kommarista jotenkin ikävältä ja iljettävältä.


Tämän asian, tai tämän "pointin" jota nyt yritän tässä esiintuoda, voi esittää hyvin yksinkertaisesti niin että sanoo vain että; tämä suomi ja haliwuudviihteen kopiointi juttu on TÄSMÄLLEEN sama kuin Kiinalaisten tekemät hevonpaska jäljitelmät milloin mistäkin.

Case In Point. Esimerkki Tapaus.


Tuo ^ tosin on, iroonista kyllä, näköjään Japanista, mutta ymmärtänette yskän.

Suomalaiset ja Kinkit ei vain kertakaikkiaan itse pysty eikä osaa eikä kykene, vitun authoritääriset jäykät saastat, ITSE mihinkään, eivätkä edes kopioidessaankaan YMMÄRRÄ mistään yhtään vitun mitään. Vitun typerät lantamulkut paska-aivot.

Suomalaiset ja kinkit luulevat että voivat vain tulla ja nyppiä rusinat TOISTEN pullasta ja vetää TOISTEN nahan päälleen ja OLLA siten / sitten, ne toiset.
Se merkitsee sitäkin, ettei kinkeillä ja lantajunteilla ole mitään KUNNIOITUSTA alkuperäisyyttä ja alkuperää, kohtaan. Vaan kommareille tyypillinen pohjaton, loputon itsekäs ahneus ja vallanhimo ja pätemisen tarve vailla pätevyyttä.

Ymmärtkää ja hyväksykää jo; te olette menneisyyden ROTUA, an sich.
MINÄ lienen jokin uusi ja elinkelpoinen hybridi, mutta suurin osa teistä ei ole.

Jos olette ikinä kohdanneet ryssää, tietänette mitä on "ylenkatse" ? Mutta se ei valitettavasti eroa suomalaisten junttien moukkamaisesta maailmankuvasta kovinkaan dramaattisesti ja paljoa.
Tosin ryssätkin sentään tajunnevat oman alhaisen ja häpeällisen takapajuisen muinaisen typeryytensä, ja pysyvät siksikin vähän sivussa NÄISTÄ maailman asioista. Mutta ei suomlannin finuiitti !
Ei !!
Se idiootti pöllähtää paikalle ja alkaa kailottaan suureen ÄÄÄÄÄNEEN jotakin typerää paskaa, koska uskoo ITSE hyvin härkäpäisen vahvasti että "pystyy" ja tietää, vaikkei sen enempää pysty kuin tiedäkkään.
Paitsi jos kyse on alkoholista ja/tai pontikan keitosta, eli alkoholipitoisen nesteen kaatamisesta ensin suuhunsa ja sitten sen nielemisestä. Ja myös jos kyse on sen ostamisesta tai jostain kaljapullon etiketistä tai jostain. Mutta näistä asioista "tietääkseen" ei tarvitse olla edes, lääketieteellisen, "idiootin" tasolla, silkka luetun ympäripyöreä ymmärtäminen ja "limbinen" osa aivoja riittää ihan hyvin. Jotka on ne samat "kyvyt" mitkä löytyy esim sellaisilta menestysroduilta ja tarinoilta kuin; neekerit ja amerikan inkkarit ja ryssät ja slaavit ja sen sellaiset !

Suomalaiset ei toisinsanoen halua, sen enempää kuin aasialaisemmatkaan rodut; tehdä ITSE sitä varsinaista itse TYÖTÄ, vaan tulla vain ja julistaa jokin "juttu" sinänsä, omakseen, ikäänkuin ilmoitusluontoisena. Ja kommunisteina, he eivät KÄSITÄ miksi joku EI HYVÄKSY tätä lainkaan!!!
Vaan pitää sitä ihan ...lähestulkoon pyhäinhäväistyksenä.
Jolle suomalainen sitten siis nauraa, ja käy ehkä joskus myöhemmin kirkossa kuuntelemassa ne kaikki Viralliset liturgiat ja muut lätinät ja olevinaan osa Valkoista Maailmaa. Vitun paskapäinen lantajuntti jästipää.


Te ETTE VOI vain tulla ja olla olevinaan ja sitten odottaa SEN toimivan ! Vitun aivottomat barbaarit ja apinat perkele.
Teillä on sekin GIGANTTINEN este ja ongelma huumorin ja komedian suhteen, että te ette voi sietää "kasvojen menetystä" - eli te ette voi SIETÄÄ KOMEDIAA.

Lukekaa tuo muutamaan kertaan uudestaan, jos tarvitsee, ja jatkakaa vasta sitten.
Minä odotan....


" Arvioitu tajuamisaika, namba wan ? "

.....


Suomessa ja suomalaiset, ei voi tehdä komediaa sillä täällä kaikki pelkäävät. Koko ajan, kaikkia muita. Ja sitä että joku jumalauta "loukkaantuu" ! Ai kauheeta hei ! Kääk !
Ja nyt kun sanon tämän, käsittää Finuiitti tämän NIIN, että Ahaa! nyt pitää olla ihan vitun tökerö ja tyhmä moukkamainen paska ja vetää ihan tääääääyysillä yli !! Kuin Jeti piripäissään ehkä.
Ehkä.
En tiä.

Tämä tietenkin on vain korostunut ja YLIkorostunut nykyaikojen yli-herkkähipiäisessä neekerit ja muslimit on pyhiä, kommunismin-vastaisku "kulttuurissa". Missä kiukuttelevat eilispäivän paskalävet jotka eivät saata uskoa itse olevansa niitä ilkeitä kusipäitä ja ihan totaalisen katastrofaalisen väärässä kaikessa ja todellisia vitun rikollisia liejurotanpaskoja. Saatanan typerät ylimieliset perkeleen änkyrät. Vitun ryssät, toisinsanoen.

"Suomi" on AAAIIIVAN liian pikkusieluinen tosikkomainen ämmämäinen persläpi, jotta täällä voisi KOMEDIA ja nauru ja ilo ja vapautunut huumori koskaan, ikinä, kukkia.
Täällä ääliöiden ja mauttomien typerien keskinkertaisten älykääpiöiden "kunnia" ja lärvä ja koskemattomuus ja putipuhtoisuus ja sen sellainen, on tärkeämpää. Ja siis tärkeämpää kuin MIKÄÄN !
SE, on täällä se kulttuuri.


Ja kyttien, lakien ja juutalaistenkin kai, ja muiden VIHOLLISTEN palvonta. Täällä ollaan, toisinsanoen, ihan. vitun. aivottoman. lobotomisoidun. tyhjäkalloisen. brutaalin tyhmiä.
Kammottavia.
Jumaluuden vastaisia siis.

Huumoria voi olla lähinnä VAIN anarkiassa tai vapaudessa, jotka ovat yksi ja sama asia. Minä siis SANON, enkä kysy sinun tympeän typerää mielipidettäsi tai pyri "aloittamaan keskustelua". Minä en ole siitä kiinnostunut alunalkaenkaan, minä olen kiinnostunut TOTUUDEN nuijimisesta Paholaisen turmelemien eläinten tyhjiin typeriin kalloihin.

Mutta kuten huomasin jo teininä, sanonta pitää TODELLAkin kutinsa; "tyhmiä on hyvin vaikeaa vapauttaa kahleista joita he kunnioittavat".
Hah....aaamen. Aa-vitun-men !

1 "simppeli" syy siihen on vain se että, tyhmät ei haluaisi miiillääään MYÖNTÄÄ, ikinä mitään, sitä että ovat olleet AINIAAN väärässä ! Ja kulkeneet ihan täysin väärään suuntaan ja väärää, Vasemman käden, polkua.
Sitä ei nyt vain millään haluttaisi uskoa ja käsittää ja myöntää että; vanhempasi ovat älyltään ja moraaliltaan ja maailmankuvaltaan Typeriä Vitun Kääpiöitä.
Jotka siis HYVIN HYVIN hyvin todennäköisesti VALEHTELIVAT sinulle, kuten minullekin, mutta sinulle luultavasti vielä paljon enemmän ja laajemmin ja kattavemmin ja pahemmin.
He EIVÄT kertoneet TOTUUTTA koska a) he eivät itsekään TIEDÄ sitä ja b) koska silloin he olisivat menettäneet VALTAANSA.
Näin tämä APINOIDEN seassa AINA menee.

Ja VALHEELLISESTA, ja YLPEÄSTÄ, maailmankuvasta EI ynny mitään oikeasti ja TODELLA; hauskaa ja viihdyttävää. Saati sitten elähdyttävää ja virkistävää yms.

Huumori vaatisi RAIKASTA ilmapiiriä, ja kuten hyvin tiedätte, on suomlannin ilmapiiri yhtä raikas kuin perunakellari täynnä lantasäkkejä, ja jossa mätänee ainakin pari kissankin raatoa ja ehkä ainakin yksi ihmisruumiskin.
Eli tämä EI ole kovinkaan raikas ja freesi.
Paikka siis.
Asua elää ja olla.
Saati sitten "vitsailla".


Ja sitäpaitsi huumori on lähinnä, kuten kaikenlainen "leikkisyyskin", meidän poikkeavan tietoisten ja älykkäiden olentojen juttu. Se EI kuulu brutaalien kovisten vahvuuksiin tai muiden idioottien öyhöjen arsenaaliin. VAIN älyltään riittävän TASOKKAAT ymmärtävät sanomattakin abstraktioita ja leikin ja ovat siksi AINA "leikkisiä". Tämä on kai erityisesti neron pirre.
Minähän aina sanon olevan, de facto, nero.
Mutta tuli nyt vain mieleeni. Eniwei...

Suomalaiset ovat rahtikulttineekereitä ja lapsia, angloihin verrattuna. Ero on melko BRUTAALI.
Eroa kuin yöllä ja päivällä, kuin torakalla ja minulla.

Suomalaiset EIVÄT OLE kulkeneet sitä "matkaa" minkä anglot OVAT. Ja josta ammentaa kaikkea myös siihen minkä olette huumoriksi ristineet.
Insinöörit EIVÄT OLE hauskoja. Ajatelkaa asia vaikka niin yksinkertaisesti niin käsitätte sen luullakseni heti.
Täytetty kissakin käsittäisi.

↣➲➮➣

Suomalaiset eivät myöskään ole kovin tietoisia(!) siitä että; täällä OLI JO, ihan omanlaisensa ja realistisempi näihin oloihin, huumorin versio, ennenkuin kaikki alettiin vain kopioida ja liittää tänne sellaisenaan. Kaikki Kummelit ja vastaavaat ovat paljon PALJON lähempänä sitä mitä PITÄISI tehdä, kuin nämä nykyiset kliinisen siistityt "onx tää hei hyvä, Herra Anglojutku?" nynnyilyt ja pinnallisuudet ja tympeilyt.

Suomalaiset on unohtaneet kaiken OMANSA, KAIKEN, ihan totaalisesti ja täysin.
Vaikkakin nykyään on JOOOIITAKIN orastavan "revivaalin" alkeita kuten "MAKIA" ja "Reinot" ja mitä lie pieniä kuriositeetteja siellä-täällä, mutta ylimalkaan.

Ja UUTTA ja AITOA on käytännössäkatsoen MAHDOTONTA tällaisessa vitun Juoppolassa luoda. Missä tyhmät "poliitikko" ämmät käy heti lauman, kyttien ja "lakeijan"kusipäiden yms, kanssa kimppuun kaikin keinoin JOS joku jossain oikeasti yrittää jotakin ja on jo lähes onnistua. Ja sitten se jokin Verotetaan kuoliaaksi eli Valtio RYÖSTÄÄ "alueellaan" toimivalta Vapaalta Ihmiseltä tämän elämän, elämäntavan ja toimeentulon ja sen hedelmät, koska SE on heistä "oikein". Tämä johtuu siitä että "He" ovat ilkeitä ja pahoja, tyhmiä vitun suolestasiinneitä pikku paskaläpiä vailla sielua ja ihmistä sisällään ja moraalia yms. He ovat toisinsanoen; rikollisia.
Joita kaikki vitun idiootit ja Wanhat Sukupolvet on "kasvatettu" vittu KUNNIOITTAMAAN !! Saatanan paviaanit idiootit.
Ja suomalaiset ei, kuten ylempänä sanoin, OSAA ja HALUA antaa kunniaa sile joka jonkin on keksinyt ja/tai luonut ja tuonut muiden tietoisuuteen, ei se hirveästi "nappaa" antaa teille perkeleille MITÄÄN.
Jos sähkön keksijä olisi ollut suomesta, olisi vain sähköä. Sitä "olisi olemassa"! ...."mitä siinä mesoat ja vittuilet!??"

Ei siis voitaisi sanoa KUKA sen on KEKSINYT ja ANTANUT sitten KAIKILLE MUILLE KOKO VITUN PLANEEEEEETALLA SAAAAAAAAAAAAAAAAAAAATANA !
Koska kommunismi  EI kunnioita YKSILÖITÄ ja heidän LAHJAKKUUTTAAN, saati sitten neroja !  Ja miksi kunnioittaisikaan, sillä typeryyden ideologiana se TARVITSEE nimen-vitun-omaan "kansakunnan" TYPERIMMÄT, Ehdottomasti Typerimmät, idiootit vitun ali-älykääpiöt, pysyäkseen edes savijalkaisesti jotenkuten "pystyssä". Ja NERO kaataisi tuon kaiken vain, kuten minä; avaamalla yksinkertaisesti suunsa.
Siinä kutsutaan jo Poliisi-sika kuulkaa paikalle "selvittämään" asia ! AHAHaha..SEL VIT TÄ MÄÄN asia. Asia joka OLI selvä, ja jonka kytät tulee ja vääntää yhtä mutkalle kuin teidän typerä tajuntanne ja sumentaa ja sitten suuttuu ITSE omasta typeryydestään ja umpikieroudestaan ja tod.näk. "pidättää" (kidnappaa) sinut ja lukitsee yöksi, ainakin, selliin.
Ja sellaista KUNNIOITETAAN ja pidetään tärkeänä ja tarpeellisena ja "Yhteisön Palvelemisena" ja jopa tyhmimmillään "Sankarillisena" tai jotain. Eikä siis esim; häiriintyneen imbesillinä häiriökäyttäytymisenä ja riidanhaastamisena ja idioottien pullisteluna toisten idioottien käskystä kolmansien imbesillien vaivaksi. Tai jotain.

Mutta eksyn pian aiheesta !


Kaikki tuollainen edellä ja yllä -mainittu, tuppa TUKAHDUTTAMAAN mm taiteilijoiden ja muiden VAPAUDEN. Ja jos joutuu vähänkin miettimään etukäteen mitä sanoa tai tehdä, tai kenestä tehdä pilaa ja miten ja miksi ja miksi ei niin yhtä hyvin voit vain antaa olla ja jäädä kotiin ja kytätä verhojen raosta naapurien saatanallista syntisyyttä. Äijälläkin on, ehkä, saatana paidan ylin nappi joko auki tai kiinni !!
Ei vittu hei ?!?!...pitäskö soittaa kytille !??! Vai papille ? Vai kenelle aioit soittaa ?....Ja suomalaisilla on sekin ongelma että suomalaiset vain OVAT aivan liian pahansisuisia. Ilkeitä pikku mulkkuja. Jonka tekee todeksi jo elämä täällä sinänsä, näissä oloissa. Täällä ei riitä ENERGIA eikä mikään muukaan, ja se EI luo, toisin kuin ehkä luulette, mitään vitun "huumorin reseviä", edes "kuivan huumorin", vaan se VAIN tikahduttaa "humoristin". Siinä kaikki.

Maailma EI TOIMI niin kuin ihmiset LUULEE uskoo ja toivoo, maailma on EHDOTON. Sitä joko juo tarpeeksi tai KUIVUU !!!!
Sitä ei VOI olla vain "vähän kuivunut" tai "juuri ja juuri kostea / nesteytetty". Sitä joko elää tai ei.
Maailma on NÄIN tympeän EHDOTON.Lakatkaa, muuten, lähettämästä Datalle näitä vitun kullinkuvia !!

" Hmmm....kiehtovaa söör ! "


Häntä ei ole ohjelmoitu sellaiseen.
If you know what i mean...


(Itseasiassa on.)No kuitenkin.
Teki ihan pahaa katsoa tuota Heedbärin pullukkaa joka puhuu jatkuvasti, ja ne muut tuottajat ym, että hän "luonut uuden hahmon", mutta "ja vitut on!". Siinähän se, saatana, ilmeileekin TÄSMÄLLEEN kuin Riki Zöveis. Tismalleen.
Ilveilee oikein.
Tuo vitun paskaviisten pyyhkiminen ja se ilkikurinen ilme ym, se on ihan 100% suoraan kopioitu tai "apinoitu" Rickyltä.

Ja mitä noista muista pallinaamoista voi edes sanoa ?.......Ai miin..... no niin no; mitä niistä VOI sanoa ?

Jos keksitte jotain, sanokaa. Minä en keksi.Sanottakoon taas sekin, että tämän koko ohjelman ottaminen NYT suomeen, oli melko vitun typerä AJOITUS. Ajoitusta harvoin ymmärretään, ja nyt EI OLE komedian hetki, ja te ETTE OLE niitä jotka "valaisevat pimeyden" vaikkapa nyt humorillaan. MINÄ OLEN, muttei minua kiinnosta tehdä sitä tätä Blogia kummemmin.
Minäkin katselen mieluummin "maailman palavan". Polttakoot vitun typerykset itsensä ja toisensa. What the fuck do i care ?

Vaikka se inhottaa suunnattomasti, myönnettäköön, katsella näiden noubadi keskinkertaisuuksien räpellystä ja yrityksiä ja sotkua ja koohottamista. Aina välistä siihen TODELLA tekisi mieli puuttua, oikein "isolla kädellä" kuten nykyään sanotaan, mutta .....olen nyt vain puuttumatta. Sählätköökin keskenään.


Sanon vain että; karmeaa kuraa on.
Ihan myötähävettävän kurjaa sontaa. Ja pitkästyttävää paikallaanjunnaavaa tyhmyyttä. "Suomi" pähkinänkuoressa.

Sami on narsistinen ja ISO lapsi, se EI sovi rooliinsa. Sami EI OSAA "näytellä" per se. Eikä kyllä olla hauska ständap lavallakaan. Mutta tokihan se ainakin aina yrittää, eihän yrittänyttä laiteta kuten sanotaan ! :)

Ja sanottakoon sekin että tuon "Konttori" tekeleen roolijako on ihan yhtä PASKA kuin se on käsittämätönkin. Mutta arvatkaapa MIKSI siihen on etsitty näyttelijät jostain vitun Yliopiston kahvilasta ja amatööriteatterista ?!?!

Thät´s rait !! Koska anglotkin teki niin !!


Vitun MADOT saatana.

Ne sai sentään myös HYÖKÄTTYÄ esim Syyriaan !
Ette te SITÄ viittis matkia ?!
Viittisittexte ?!
Mainittakoonkin etten ole yhtäkään kokonaista jaksoa tuota ...tavaraa, enkä niin välitä nähdäkkään. Mutta tämä juttu on siltikin, saatatteko käsittää, kirjoitettu In Bona Fide !!!!

Minä HALUAISIN sen onnistuvan, toisin kuin moni päätäänaukova finuiitti. MIKSI helvetissä haluaisin sen olevan surkeaa paskaa !?!?!
Onko SIINÄ jokin järki tjns mielestänne ?!?

Nou.
Suomalaisten MAAILMANKUVA ym on ROSKAA ja VÄÄRIN ja VALHEELLINEN ja ulkoa apinoitu-kopioitu joten kaikki sen SEURAUKSET on sitä mitä olettaa saattaisi; silkkaa paskaa.
Todellisin Taide ym on AINA REHELLISTÄ. Brutaaliuteen asti, ja eritoten niin.

Sen kun sanotte neekeriä neekeriksi; teidän on vain kommari-vasuri Stadilaisnynnyt tultava poteroistanne ulos ja uskallettava ja LUOTETTAVA. YLEISÖÖN !
Ei sensoreihin ja muihin vitun Rasistinhaistajiin™ (minun keksimä käsite!) ja näihin muihin vitun vittupäihin. "Poliitikoihin" siis, lyhyesti.
Ne ovat TIELLÄ, ne ovat PAHUUDESTA, ne ovat häiriköitä, niitä EI TULE kuunnella ja noteerata. Ja jos asiasta pitää SOTIA sisällis-sota; kertokaa vain mihin laitan nimeni.

Eli siis paljon lyhyemmin; mä en tykkää tästä suamen konttorista.
Se vaikuttaa paskalta. Se ON luullakseni paskaa.


Tehkää vain jotakin omaa ja stydimpää ja ...niineespäin.
Kiitos.
V.M.P !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti