torstai 6. huhtikuuta 2017

Nekruista - Yht´Äkkiä !

Kirjoitan nyt vielä tällaisen yht´äkkisen rähinän vaikka tämän aiheen tiimoilta kaikki lienee jo moneen kertaan täysin selvää.
Mutta.

MIKÄ ihme siinä on nykyään että KAIKKI valkoiset vitun idiootit pyrkii olemaan neekereitä ? Tai TYYLILTÄÄN kuten neekerit ? Tai näyttämään joltain kuuluisalta Amerikkalaiselta NEEKERILTÄ !??!
Herran tähden; käsitättekö te nyt SELVÄPÄISESTI LAINKAAN mitä te OIKEASTI olette taaskin tehneet ja tekemässä ?
Vittu  N E E K E R I !!


Kaikista planeetan olioista, neekeri.
Neekeri !! Se kurja vitun, oudon ja ruman muotoinen, mulkosilmäinen vitun Afrikan aliapina, millä ei ole ikinä ollut jumalauta vittu saatana edes PYÖRÄÄ !!! Saati sitten vessapaperia tai sähköä tai mitään muuta kuin typerää taikauskoista hulluutta ja murhaa ja sekopäisyyttä ja eläimiinsekaantumista (enkä nyt tarkoita neekerten tavallista yhtymistä, näsäviisas mulkku) ja apinaurosten valta-taistelua ja sapelinkalistelua ja pomppimista ylös-alas ja muutenkin ympäriinsä siinä savannilla ja Afrikan hiekoilla.
SE olento on teidän TYYLI-IKONI ja ESIKUVA, nykyään ?!?!?! W T F  ?!?!?

Mikä teihin meni !!!?


Katsokaa nykyään ihan MITÄ VAIN mainosta ja KENELLE se näyttäisi olevan SUUNNATTU, ja bäng!! Totuus iskee silmään kuin ...nyrkki tai jokin. Neekereitä ja neekereiltä ja neekereille.
Ja MINUN kotimaisemissani.
Vain siksi että joillain rikkailla läskipäisillä vitun kuvottavilla sieluttomilla paskahousu-idiooteilla ei ole itsetuntoa sen enempää kuin mitään tietoisuuttakaan / sielua. Siksi etteivät VAIKUTTAISI joltain miltä eivät haluaisi vaikuttaa. Vitun liejurotat.
Hei; menkää vittu Afrikkaan !! Siellä niitä pikku tihulaisia kuhisee ja muhii ja loisii ja pomppii MILJOONIA !! Ehkä jopa miljardeja.


Soittakaa vitun "YläLuokka" mieluummin vaikka sitä vitun viulua ja pimputelkaa pianoa ja harrastakaa hevosia ja veneilyä, KUIN keräilette maailman iljettävimpiä näennäis-IHMISrotuja ja kippaatte niitä tänne meidän kotimaisemiin. Minun vitun KOTIINI siis toisinsanoen, vitun tahdittomat ilkeät pikku kusiaiset, kiusaajanmulkut. Ok ?

Te tiedätte kyllä itsekkin paremmin, mutta koska lantajuntteja eli teitä, hallitsee "älä menetä kasvojasi!" apinakulttuuri, ei väärinymmärryksiä ja väärää maailmankuvaa ja siitä seuranneita vääriä TEKOJA voida edes myöntää ja tunnustaa, joten paraneminen ei voi KOSKAAN alkaa.
Kiitti hei !
Thänx !


Pitäkää vaan kasvonne ! Se on pääasia. SILLÄ on väliä !
Tässä kai kaikki tältä erää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti