torstai 27. huhtikuuta 2017

Trump - U.S.A & P-Korea

Täytyy ihan kehua erikseen taas Hra. Trumpia.

HYVÄ TRUMP !!

Äijä on saanut, paitsi hipit kiljumaan silkasta typeryydestä ja kauhusta, niin myös Pohjois-Korean super-idiootit ja vähintään yhtä NAURETTAVAT, typerät tunkkaiset kommariläskipäät ylä-astekovikset ahdistumaan niin että käyttäytyvät jo normaaliakin hysteerisemmin ja naurettavemmin. Kuin nurkkaan-ajettu älykääpiö.

Aivan mahtavaa jälkeä !!

Ja Trump on myös irrottamassa Amerikkaa milloin mistäkin vitun Globaalista-Kommunistijulistuksesta ja "Yleis-Sitovista" keskinkertaisten kauhistuneiden idioottien siteistä ja komennoista ja muurahaislauman määräyksestä. Kohta lähtenee "Nafta"kin kuin leppäkeihäs !
Mahtavaa !!

Ja ihan jo SE että; hänhän hätisti vihdoin sen vitun kommari-Kenialaismarakatin POIS "Presidentin Virasta" !! Ihan jo SE on suuri ja merkittävä ja huojentava saavutus sinänsä, itsessään.
Kiitos suuresti siitä ! Ty.

(Tosin nythän sitä vitun rasittavan virnuilevaa, ja omasta mielestään hyvinkin ovelaa, Marxistista paviaania ollaan taas marssittamassa esiin ja takaisin Julkisuuteen, kun siitä oli jo viiiiiihdoin päästy. Vittu kyllä se sitten jo riittää kiitos !)

Trumpin "kautta" on jo lähes KAIKKI Länsimaailman eli IDIOOTTImaailman "Lehdistön" säpsähtelevät kommunisti-idiootit "kehuneet" milloin miksikäkin "katastroofiksi" ja milloin miksikäkin "fiaskoksi" tjns. Mutta he luulevat että se mitä HE ITSE pyörittelevät typerässä pienessä naisenpäässään, on SE mitä esim ...KAIKKI MUUT "ajattelevat" tai tuntevat. Mutta Trumpin "kausi" on itse asiassa ollut ihan vitunmoinen ja mahtava MENESTYS.

Se, Trump siis, on juuri niin tehokas ja hyvä kuin oletinkin ja odotin ja toivoin ja uskoin, ja jopa parempi !! Trump EI OLE "poliitikko" vaan oikeasti työtätehnyt ja hyödyllinen tyyppi, ja SE on se mikä tässä a) näkyy ja b) INHOTTAA laiskoja kommarinvittuja loisia.
Eli "poliitikkoja".
Trump on saanut "p o l i t i i k a n" loisineen ahtaalle ja SIKSI ne kirkuu nyt pitkin yötä ja päivää kuin syötävät.
Koska tavallaan, niinhän se onkin; heitä VIHDOIN syödään !!

AHHAHAHAH aivan mahtavaa !


Ja NYT hän on saanut aikaan jotain mikä on vienyt kaikilta edeltäjiltään KAIKEN tähänastisen ajan ilman MITÄÄN tulosta, eli hän on VIIIIIHDOIN ajanut P-Korean niin ahtaalle että kohta on jo lähes pakko napsahtaa !!
AHAHAHAHAHAH HAHA ai vittu M A H T A V A A A A A A A A A A A A A A !!!!!
Kiitos.


Hän sai ne naurettavat vitun pullistelija-idiootit ammuskelemaan "urhoollisesti ja tarkasti" merta. Maailman merta. Valtamerta.
Vettä siis, toisinsanoen.
Tuhlailkoonkin vitun pässinaivoiset typerykset kutinsa siihen, ketä kiinnostaa.


"Ttu hei...?!...jos sä tuut uhoon tonne johonkin kauas merelle, ehkä, nin....vittu hei ?!...mä ...tai me tullaan nin ampuun johkin rannalle ehkä kaikilla tykeillä ihan suotta, monta ammusta, sinne johkin merellepäin...ja näin!! me pois !! vittu hei !!"Ei kommentteja:

Lähetä kommentti