maanantai 24. huhtikuuta 2017

P-Korea & Jenkkiläiset Panttivangit

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201704232200107856_ul.shtmlOn se ny jo perkeleen vittu, että Amerikka vain KATSELEE kuinka sen "Kansalaisia" kidnappaillaan, kuin kyttien toimesta (itse asiassa niinhän se ONKIN! hahaaa), toistuvasti ja jatkuvasti tuolla P-Koreassa.

Kuinka VAIKEAA se VOI olla lähettää joku niistä haliwuudleffojen super-eliitti-ninjakommando-seals-sotilaista tai ryhmistä tuonne pistämään vähän "paikkoja palasix" ja näi ?!

Miksi näin EI tehdä !? Miksi Amerikka EI vapauta omiaan tuolta helvetin paskalävestä !?
Olen jo pitkään ihmetellyt tätä.


MINÄ en katselisi kuin kerran tai kaksi, ja sitten napsahtaisi ! Toisaalta....miksi sietää edes KERTAA tai KAHTA ?Vaikka noilla vitun kommarisammakoilla olisikin jokin toimiva ydinpommi / ohjus, niin luultavasti se vain lähtisi tuulenmukana johonkinpäin ryssää, venäjälle. Eli voitto-voitto tilanne. Meille kaikille.


Luettuani sen Leiri-14 kirjan, olen melko varma että suurin osa tuosta vitun totaali-alhaisesta torakanpaska"kansasta", tuosta vitun pohjasakan roskaväestä, yksinkertaisesti "pettäisi omansa" ihan vain lautasellisesta jotakin ruokaa. Siinä kaikki.
Vitut ne mitään edes oikeasti SOTISI. MIKSI vitussa sotisivat ?
Vitun nilviäiset.

Niitä ei tarvitsisi edes siis ampua, niille voitaisiin vain näyttää kunnon satsi jotakin tuoretta ruokaa ja se olisi siinä.

Houkutelkaa niitä vitun liejurottia RUUALLA herran tähden !!
Se saa neekeritkin matkaamaan puolen planeetan yli, jopa TÄNNE(!!), kun ne kuulee tai luulee että täällä on jotain syötävää tjns !!


N E E K E R I T !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti