sunnuntai 9. huhtikuuta 2017

"Meidän Pitää!"

1 asia mikä hyppää silmille kaikessa tässä vitun Tukholma-Iskun vouhotuksessa, on tuo "MEIDÄN pitää selvitä tästä" ja "MEIDÄN sitä" ja myös "MEIDÄN tätä".

Niin nin; ketkä ovat nämä ME ?!?!?!

Miksi MEIDÄN pitäisi YHTÄÄN MITÄÄN ?!?!?

Vitun vatipäät kommari-idiootit !?!?!?

Sama kuin jos joku ääliö kaataisi saavillisen vettä päälleen ja julistaisi, ja "poliitikko / kyttä" TEKISIKIN juuri näin(!!), että "MEIDÄN on nyt kuivateltava itsemme".Teillä on ihan aitoja psykologisia / älyllisiä haasteita erottaa käsitteet ja sikäli ne asiat esineet tai oliot joita ne vastaavat / tarkoittavat - "Minä" ja "Kaikki Muut" toisistaan.ELÄIMET ovat "Laumasieluja". ELÄIMET !!!

Ne kuolemasta henkiinpalautetut jotka ovat nähneet "taivaan", jopa NE sanovat, että "eläimillä ei ole samanlaista sielua kuin meillä vaan LAUMAsielu". Eläimet, ELÄIMET, ovat Kollektiivi !

E L Ä I M E T !


Eläimet !!!!Kysymys kuuluukin lähinnä että MIKSI MINUN täytyy elää teidän ELÄINTEN seassa ja planeetalla ?!?! Ja alttiina TEIDÄN typeryydellenne ja kusipäiselle päällehyökymiselle kuten "laille", joka EI KOSKE MINUA, ja kytille ja "politiikalle" yms apinanpaskalle ja tahalliselle kiusalle ??!?!?! MIKSI MIKSI MIKSI ?!?!


- - - - -


Ja miksei "poliitikot" esim sano että "MEIDÄN, Poliitikkojen, jotka siis olemme Paljon Parempia Olentoja kuin te joita Lait Koskevat, MEIDÄN täytyy nyt ehkä pitkin hampain vähän hienosäätää MaahanOtto-Strategiaamme, jotta te ette HERÄISI ja LYNKKAISI meitä ja kyttiä". Jokin TUOLLAINEN voisi olla jo vähän REHELLISEMPÄÄ !!

Mutta KOSKA TE, TE vitun idiootit jotka tätäkin joskus tulette jostain syystä lukemaan, ANNATTE "politiikan ja poliitikkojen" olla ylipäätään OLEMASSA, ja luulette TARVITSEVANNE niitä ja annatte niiden olla alhaisia ja kuvottavia ja vihollisia ja ahneita valehtelijoita ja suorastaan ODOTATTEKIN tätä.............arvatkaapa mitä ?!?! Tilanne EI TULE MUUTTUMAAN mihinkään eikä miksikään; koska TE ANNATTE HEIDÄN PITÄÄ VALTAA ITSENNE YLI !
Valtaa joka siis KUULUISI SINUN IHAN OMIIN KÄSIISI, mutta josta Beelzebuubin pikku paskat, manipuloivat lihavat sedät ja happamat tädit, on sen itselleen anastaneet. Ja uhkailevat sinua ja minua nyt jos vaadimmekin sitä takaisin tai vain OTAMME sen takaisin.

Ja te vitun saatanan kusiruutat ääliöt ANNATTE niiden tehdä näin ja jumalauta vittu vielä TUETTE SITÄ !?!?!?


Haistakaa saatana paska ja vittu ja kuolkaa.


Esi-isänne, vaikka imbesillejä olivatkin, HÄPEÄISI nykyistä heikkouttanne.
Elämä EI OLE kyttiä ja lakeja ja politiikkaa ja poliitikkoja varten ja juttu on niin että te KAIKKI tiedätte tämän kyllä.
Te vain PELKÄÄTTE.

It´s ool.

P.s Se on VALTION ja "politiikan" ja "poliitikkojen" ja kyttien yms kusipäisten ja häiriintyneiden HYPERylimielisten torakanpaskarottien SUORAA SYYTÄ että näin TAAS kävi, joten mitä helvettiä NE siellä aukoo taas Kaikkitietävää ja Oikeutettua vitun tyhjänä kumisevaa lantapäätään ja "Neuvoo" Kansalaisia olemaan ....en tiä..mitään kai ? Istumaan peukalo perseessä sillävälin kun HE Tekevät Jotakin !
Ja voitte uskoa melko varmaksi että se MITÄ he TEKEVÄT on; kurjistavat TEIDÄN elämäänne ja kieltävät TEILTÄ enemmän maailmankaikkeuden sisältöä, jonka Luoja sinulle SUO, muttei nämä Vapaamuurari vittupäät, ja ehkä he ANTAVAT lisää kaikkea nekruille ja muslimeille. Eli niille jotka kaikkein VÄHITEN niitä / mitään ansaitsisivat.
Kerjäävät siis verta nenästään. Perus Kamaa "politiikassa".
SE on sen HINTA että on OLEMASSA "Politiikkaa".
Vitun tyhmät paskat.
Perkele.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti