lauantai 15. huhtikuuta 2017

Kytät Aiheutti TAAS TuhoaMinähän juuri pääsin sanomasta että; AINA kun "takaa-ajoissa" kuolee joku tai tulee jotain tuhoja tjms, se on kyttien syy ihan totaalisesti ja täysin. Vaikka sinun tyhmässä kommarinpäässäsi se luultavasti on täysin päinvastoin, ja minä jokin laimeahkon huvittava hullu.
Mutta todellisuudessa asia on kuten sanoin ja sanon.

Jos kytät vain ANTAISI niiden MENNÄ joita ahdistavat ja ajavat takaa, vitun huohottavat idiootit, MITÄÄN ei luultavasti juuri koskaan tapahtuisi.

Kytät "ikäänkuin" ajavat jengiä "köysiin". Ja kun niin käy, no...jotain kamalaa yleensä käy. Ja sitten joku idiootti älähtää että "jos et olisi lähtenyt karkuun, mitään ei olisi käynyt!" - mutta minä sanoisin että "jos kyttä ei ajaisi ihmisiä eikä edes mutantteja  takaa, ei MITÄÄN kävisi!". Josta seuraisi väkinäinen ja hölmistelevä hiljaisuus ja se että tyhmien päät olisi vähän kallellaan, kuin koirilla, ja sellainen osittain SUUTTUNUT ilme naamallaan, KUN he odottavat MINUN "muuttavan mieleni".
NIIN siinä kävisi.

SYY, MIKSI, "jengi" lähtee sikoja karkuun lienee AINA se yksi ja sama; kukaan ei halua joutua rangaistuksi ja "oikeuden" kanssa tekemisiin. Eli jos SITÄ EI OLISI, KUKAAN EI KOSKAAN LÄHTISI KARKUUN !!!!!
Mutta tätä on turha sanoa aivoiltaan sumennetuille, ei se vain enää tehoa ja uppoa. Heidän mielessään kiiltelee vain "kaaos ja anarkia ja kytät ja laki" - kaikki muu on jo pelkkää hyödytöntä vitun muusia.

Joillakin voi käydä niinkin, että heidän "pakorefleksinsä" vain kertakaikkiaan ottaa ohjat ja he pakenetva SIKSI - eli biologia ylittää "päivätajunnan" kontrollin.

Jotkut on kieltämättä vain niin vitun TYHMIÄ ettei osaa olla tekemättä jotain idioottimaista ja kaahailevat SIKSI.
Näitä syitä on monia.

Joitakin saattaa "pelottaa kamalasti".

Tai lähinnä sen löytyminen tjns.

Taaskin; jos "kama" olisi "laillista" eli valtio yksinkertaisesti EI kävisi ihmisten kimppuun sölköttäen että "et sä saa tollasta käyttää koska SANON NIIN!" - ei MITÄÄN tuosta kaahauksesta tapahtuisi. Ei niin MITÄÄN !
Kyse on teidän kusipäiden ultrahärkäpäisestä pyrkimyksestä, juutalaisten ohjastamana, "Korjata Maailma" eli tehdä siitä Juutalaisten Rautaisen Kuristusotteen temmellyskenttä ja sikäli siis vain juutalainen äs satsh.


Kytät ja "lainsäätäjät" ja muut Luciferin "Fariseukset" ja itsekkäät öykkäripaskapäät; muut eivät luultavasti ole aggressiivisia SINUA kohtaan, ellet SINÄ yritä PAKOTTAA KOKO VITUN OLEMASSAOLOA ja maailmaa ja kaikkia muita olentoja, tanssimaan pillisi mukaan ja olemaan mitä sinä, totisesti, SANOT että pitäisi olla. Jos vain ITSE otatte pakkia, saattaa jengi äityä yllättävän, jopa tylsän ja puuduttavan, lauhkeiksi ja rauhallisiksi ja ystävällisiksi.
Mutta mitä hauskaa siinä on !? Äm ai rait !?


Vitun idiootit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti