tiistai 18. huhtikuuta 2017

Jetin & Anssin UJ

Uudet Jaksot.

Lyhyesti ja ytimekkäästi.
Pistän samaan nippuun, sillä sanottavaa ei ole paljon.


Jeti: aika hyvä jakso, sikäli kun sen näin. Onneksi Teuvo oli siinä sivussa vähän pehmentämässä sen möykyn sitä ...."typerä turvenuija"(?) -vaikutusta, ja toi säväyksen tasokkuutta ja sivistystä hommaan.
Ja TODELLA vitun hienoja maisemia ! Kristus.
Upeaa upeaa alppimaisemaa ! Ja yksi planeetan miellyttävimmistä maisemakokonaisuuksistahan se ON, alpit, ei siitä mihinkään pääse. Ja upeita lukaalejakin.Anssi: nyt oli kyllä..jumalauta !! NIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN totaalisen karmeita ja umpisurkeita biisejä etten taida tarvita tälläkertaa edes toista kuuntelukertaa. Menen sen sijaan ehkä pytyn lähelle ja valmistaudun yrjöilemään aina välillä, ja sitten vain voin pahoin siinä välillä, tuijottaen seinää epäuskoisena.
NIIN karmeeta vitun kuraa oli tarjolla.

Hän biisiä olen tässä itsekin taas MIETTINYT, en kuunnellut, ja siitä LUULISI olevan melko HELPPO tehdä ihan hyväkin uusioversio mutta ei ! Ei se oikein "lähtenyt".
Nykynuorten laimea lallatus, siinä kaikki.

Ja se Anssin ! Ai Kristus mikä riman-totaalinen-alitus ! Siinä Anssi ihan limbosi(!!) riman ali !
Vaikken itse mitenkään erityisesti välitä / välittänyt, biisistä, oli tuo versio kyllä niin vitun totaalista koiranpaskaa ja kuraa, että jollen IHAN väärässä ole; näytti Mikko Alatalokin olevan suorastaan VIHAINEN, kihisevän oksetuksesta ja kiukusta -kuunnellessaan moista vitun riivinrautamaista rääkynää ja biisin raiskausta siinä livenä, kykenemättömänä pakenemaan / poistumaan paikalta, ainakaan siistin "diplomaattisesti".

Anssi otti ja sukelsi suoraan suohon ja lantaläjään ohjelmansa finaalijakson kunniaksi ! On se......aika mies !

Ehkä jokin nykyajalle tyypillinen Julkinen Anteeksipyyntö voisi olla paikallaan ? En tiä. Enkä kyllä välitäkkään, mutta kyllä ihan paska versio mielestäni oli, ei SIINÄ mitään.Nyt kai vaivaudutaan katsomaan sitten vielä sitä uutta "Vain Elämää" sontaa, joka näyttää melko karmealta, karkinnäköiseltä paskalta ja roskalta. Ja tottahan toki; siinä ON, Olli Lindholm !
Joten eiköhän se jonkinlaista skeidaa ole!

Ja ainakin joku, taisi olla "Samu", "vetää" sen Laura Veen "miksei" biisin. Ja se EI kuullostanut yhtään hyvältä, sikäli kun sitä siinä mainoksen taustalla kuului.

Mutta tsiigataan kai sitten.


Adios.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti