maanantai 10. huhtikuuta 2017

Anssi & Erin ja ISOT Biisit

Nyt oli vaihteeksi hyvä jakso.
Ja niin hyvät biisit että NYT oli ihan oikeasti jo vaikeaa erottaa selvästi parempaa.

Mutta kallistun Anssin puoleen, koska se vain jukolauta TOIMI!
Aivan ällistyttävän toimiva ja komea versio, noinkin tunkkaisesta ja muinaisesta ja melko juntistakin biisistä. Todella ilmava ja äärimmäisen whaitsneikkimäinen. Sehän periaatteessa OLI "is this love".

Kitarasoolo ehkä olisi vielä kruunannut koko jutun, mutta aivan loistava ja lähes eteerinen.
Juuri täsmälleen TUOTA maailma ja me valkoiset, kaipaa / kaipaisimme; tuo toimii heti ja välittömästi ja menee sieluun asti. Tuo oli valkoista musiikkia !

Hienoa.

Ei MITÄÄN vitun jumputtavaa viidakon neekerijumputusta ja töminää ja tyhmää kohkausta vaan eteerisen valkeaa ja ylevää "menoa".

Melko loistava oikeastaan.

Ja Erin / Suurlähettiläät.
Outona synkronismina tai "etiäisenä", minä kuuntelin eilen tuubissa juurikin Suurlähettiläiden biisiä ja olin LÄHES naksauttaa myös Kirkan biisiä ! Minä ilmeisesti aistin POIKKEAVAN selkeästi ja tarkasti KAIKEN mitä eetterissä ja "kollektiivitietoisuudessa" milloinkin on liikkeellä. Ette uskoisikaan muuten ! Mutta se ei ole mitään tähän Blogiin liittyvää. Enkä halua niitä asioita tahria tämän kontekstissa.

Mutta niin, siis juu; hieno versio. Mutta ehkä snadisti(!) vaisuhko.
Mutta en tiedä, ehkä ei. Kyllä sen kuunteli ja ehkä kuuntelee.

Siinä oli muuten "Monikultturismin™" AINOA toimiva muoto mukana, eli yksi aasialainen jäsen bändissä.
Sen kestää kyllä vielä.


Sitten on kai enää yksi jakso, ainakin tätä ensimmäistä kautta, jäljellä. Ja SIINÄ!! SIINÄ on jumalauta sellainen jätkä että...........että siis KUKA VITTU SE ON !

Kuka hevosen vittu ON .....Se Jätkä. Mikä siinä on. Siinä ensi jaksossa ?? Hei ?...
Kuka se on ?
Se näyttää ihan siltä vitun "tubettajatähdeltä" tai joltain muulta nulkilta, siltä ........hetkinen....mikä vittu senytoli..se joku "Arttu"..Lindeman! hei ! Sehän se oli "Lindeman" ! tai ainakin luulisin niin, joku sellainen se oli. Tuo jätkä on kuin se jätkä. Kaksi jätkää !

Jotain nykyjolppeja ne on, en tiä mitä.
Kopion kopion kopioita.

Siinä jaksossa on parempi olla melko vitun mahtavat ne BIISIT ! Sillä vieras EI OLE iso milläänlailla. Vaan joku nykysälli jostakin, jolla on nahkarotsi.

Thät´s ool.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti