lauantai 22. huhtikuuta 2017

Hynää Kreikalle & EU-Suomi

http://www.iltalehti.fi/politiikka/201704212200107115_pi.shtml"Eduskunnan suuren valiokunnan puheenjohtaja Anne-Mari Virolainen (kok) katsoo, että "euroeron väläyttely ja kovat kierrokset perussuomalaisten puheenjohtajakisassa voivat vaarantaa Suomen orastavan kasvun, vähentää kiinnostavuuttamme investoijien silmissä ja lisätä yleistä epävarmuutta markkinoilla"."


AATELKAA nyt hetki, noin nanosekunti, tätä ^^  ja tätä seuraavaa kuvaa.

Jos hallusanne on esim jopa aasin älykkyystaso, saatatte käsittää jotakin."Hei mis teijä fyrkat o? hei ? antakaa ne tänne."

Siinä on HETI kättelyssä taas Kreikkalainen Vitun Apina käsi ojossa ja pyytämässä LISÄÄ lisää LISÄÄ, vain LISÄÄ rahaa. Tai "lainaa".

Siinä on toisinsanoen; yksi melko vitun hyvä ja painava ja itseääntoistava syy LISÄÄ suomelle EROTA EUCCCP:stä mahdollisimman pian.
SE on se mitä siinä on.

Ja se mitä KREIKKALAISET tarvitsevat ihan tasan oikeasti, on yksinkertaisesti se että rahaa ei tipu, ja se että kokevat oman nälkävuotensa.
Ehkä sitten oppivat perkeleet jonkinlaisille vitun tavoille ? Käyttämään rahansa vähän viisaammin kenties ?
Ehkä yhtä viisaasti kuin täällä suomessa ! Pullistuneeseen megaluokan byrokratia-valtio-hallinto-kytät-lait-virka koneistoon ja sosialismiin ja muihin juutalaisiin kommunismi-satanismin iljettäviin Luciferinmuotoihin !?


Hip hei !En jaksa sanoa sen kummemmin enää mitään enempää, muuta kuin sen että, on suunnaton "harmi", totisesti(!), että teillä muilla näyttää olevan maailmankuvana ja käsityksenä sellainen idiotismi kivikaudelta, että elämän tässä ulottuvuudessa, biologia / materia, tulee olla VÄHINTÄÄN yhtä vitun kurjaa ja ankaraa kuin se itsessään jo olisi. Mutta mieluummin vielä vähän / paljon kurjempaa, esim ryssäläisen vankilan, keskellä amatsoonin sademetsää, kurjaa.

Jos kurjuus on teidän juttunne ja sitä kaipaatte ja sitä kohti menette; miksi IHMEESSÄ te ette mene jumalauta  venäjälle tai pohjoisempaan-persläpeen ?!
Se on JO, todellisuutta siellä ! Ihan TOTAALINEN kurjuus.

Juurihan tuossa mainittiinkin uutisissa että P-Korealaiset on suurinpiirtein kaikki "narkkareitakin" ! Hah ! Sopii kommunismin kurjaan vitun kuvioon. Asiat on niiiiiiiin totaalikammottavasti ja niiiiiiiiiin ahdistavat super-perslävet on "Johdossa" ettei todellisuus ole enää de facto SIEDETTÄVISSÄ vaan on lähestulkoon PAKKO paeta sitä johonkin "päihteisiin". Joita kaikenmaailman vitun voivottelevat idioottikanat sitten päivittelevät TV:ssä ja lehtien sivuilla ja sen, tunteellisen typeryyyden, myötä "tehdään politiikkaa" eli sovitaan keskenään, "poliitikot" siis, uusista metodeista toisten ihmisten elämän kurjistamiseksi.

Ja TÄMÄ on teistä ihan "normaalia" ja "ihan jees" ja näin ?!


Hei; nin...mikä vitun planeetta TÄÄ on !?!?.....
..hääääh...?..häh.ahahaHAHAHa... ..hei ?!..
Vittu te olette täällä kahjoja ! T Ä Y S I N !!


SEINÄ-vitun-HULLUJA !Ei kommentteja:

Lähetä kommentti