tiistai 11. huhtikuuta 2017

Suurmoskeijahankkeesta

Täytyy sen verran miltei kehua Vapaavuorta, että hän näyttää sentään VASTUSTAVAN sitä vitun Demoonista "Suurmoskeija" hanketta, ja sangen selväsanaisesti.

Se on HYVÄ. Helvetin hyvä.
Toisin kuin kyseinen vitun verta kaikkien nenästä kaivava ihan tahallisen provosoiva kusipäähanke. Johon on jo pelkkänä IDEANAKIN sitoutunut nippu ähläm-terroristi-maita.
Ja joka on jo IDEANAKIN aivan vitun totaalisen käsittämätön, kestämätön ja sietämätön ja etova KAIKILLE meille joiden pään sisällä EI OLE kukkakaalia tai tyhjää tai virtsaa saati paskaa.

On joko ABSOLUUTTISTA typeryyttä TAI tahallista PAHUUTTA (ja ihan vitun LAPSELLISTA sellaista!) puuhastella tuollaista vitun maanpetoshanketta.
Oikeaa vitun taistolois-vittupäisyyttä, vitun vasemmistoapinamaisuutta ja lapsellisen kiukkuisaa vasurien vihanlietsontaa alastomimmillaan ja oksettavimmmillaan.

*

SUOMESSA ei ole muslimeita, mutta "suomessa" niitä on joitakin. Jossakin, koska niitä otettu tänne. Mutta OIKEA Suomi on täysin mussuista tyhjä, ja tulee iäti olemaan.

Typerin ja kusipäisin ja ärsyttävin ja provosoivin ja Kansanvastaisin ja käsittämättömin idea sittemmin..............no....en suoraansanottuna äkkiseltään keksi mitään toista yksittäistä NÄIN alkeellisen typerää ja inhottavaa suunnitelmaa.

Ihan silkkaa sabotaasia ja sotaa omaa maataan kohtaan eli arki-kielellä "kusipäisyyttä" tjns.P.s KAIKILLE; tajuattehan te että se ON ihan oikea ja SELKEÄ, in your (our) face, "powermove" -strateginen siirto-, tuo hanke ? En edes ajattele sen IKINÄ toteutuvan, mutta ihan vain, vain, abstraktiona; JOS se toteutuisi, se on selkeä strateginen sotaisa liike meitä vastaan, joka on ennenpitkää tavalla tai toisella mitätöitävä / lyötävä.

SUOMEEN ei tule MITÄÄN moskeijaa, nyt eikä koskaan.
Eikä VARSINKAA suurta !
SE tietää sotaa.

Ja te TIEDÄTTE sen.


Vitun paskapäät pikku-ilkö mulkut siellä Stadissa. "Turvassa" toistenne kesken. Uskaltakaakin vitun paviaanit haastaa kaikki meidät muut, meidät varsinaisemmat SUOMALAISET.

Skeittilaudat ja tekoparta EI auta siinä vaiheessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti