sunnuntai 2. huhtikuuta 2017

4 Juttua...Tuo on tuosta Antti Tuiskun "keikkafiasko" jutusta. Mikä vittu on täyteen AMMUTTU keikka ?!?!?!
En usko että tuo on kovinkaan hyvä sanavalinta.

Tuo on vain noita sinänsä huvittavia / hauskoja asetelmia tai kuvien sommitteluita tai mitä lie, mitä iltsikka ainakin sillointällöin saa aikaiseksi.

Kädet levällään, jalat levällään. Siinä siis se mitä halusin tuoda esiin. ^^
Sitten ^ on......aijai...namnam, herkullisen tahdikas juttujen asettelu ! vierekkäin syylät ja kuohari !
Siistiiiiiiii.


Ja sitten vielä tämä......


Mitä tuollaiseenkin sanoisi. Ja siltikin "poliitikot" ja muut vitun SYYLÄT kehtaa saatanan häpeättä syntyneet kusipäät loiset ja komentelijat syytää ihmisiltä Poliisi-Sian avulla väkipakolla anastamansa rahat johonkin typerään helvetin juutalais-jankuttamis-"poliittiseen" saatanan kurjaan vitun paskaan ja toivomiseen ja abstrakteihin "ideoihin", jotka ovat aina myös tyhmiä ja täysin nurinkurisia, ja maahanotettujen neekerten ja muiden ylläpitoon jne jne Ad NAUSEAM !!

Plus tietysti yksi typerimmistä IKINÄ eli "kehitysapuun". Joka saa vereni kiehumaan jo käsitteenäkin !! Jukolauta perkeleen vitun läskipäinen apina, vitun syylä saatana; JOS haluat (omasta mielestäsi ja omassa mielessäsi) "auttaa" neekerin evoluution miljoonia vuosia eteenpäin muutamassa vuodessa, niin tee perkele ihan OMILLA rahoillasi se todeksi, johon näyt uskovasi ja luulevasi että kykysi riittää. Äläkä tuhlaa siihen muilta otettuja rahoja ! Vitun kommunistinen mielisairas pikku paskapää.

Ja sitten sitä tuhlaillaan milloin mihinkäkin "poliittisten" vitun dorkien ja nörttien keskinäisiin vitun "jäsenmaksuihin" kuten "EU:n jäsenmaksu" tai jokin muu vitun pukunörtin woorhämmer-korttikerhon jäsenmaksu.

Hei, Kommunisti, hei ! Tässä on sinulle uusi mielenkiintoinen idea vitun paskapää; mikset pitäisi vitun VARAS näppejäsi, saatanan ahne itsekäs apina(!!), erossa  toisten rahoista ja antaisi ihmisten tehdä itse OMALLA omaisuudellaan mitä ne haluaa ?!?!?
Oisko mitään ?!?!

Junou; EI rikollista toimintaa siis ! Reilua ja rehellistä.

SE on AINUT tie "talouden kasvuun" kuten vitun sieluttomat nörtit sitä kutsutte. Eli ylimalkaisen Materiaalisen Hyvän kasvuun ja leviämiseen yms.

No mutta, tämä ei kuitenkaan ole kovin cooooolia ^^ ....vai mitä ?


Not cool.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti