maanantai 10. huhtikuuta 2017

Vaalit & Äänestys & Vaginakin Ilmeisesti

Käsittääkseni ja ilmeisesti nämä "Vaalit" on nyt ohi ja käyty ? Kyseinen typerä puupäiden apinoiden taikarituaali on nyt TAAS suoritettu, eikä mikään ole muuttunut muuta kuin PAHEMMAKSI.

Lii Läskipää juhlii = asiat on PAHEMMIN ja PALJON.

Käsittääkseni myös Stadi on nyt lopullisesti kuollut ja menetetty ja kypsää kauraa, sillä se koirannaamainen rikollispaska Vapaavuori on kaiketi siellä nyt se porsasmestari. Ja jokin nimeltä "Viherjytky" tai jokin, on kai todellisuutta siellä jossakin, Stadissa ja heikkomielisten päissä.

Ensinnäkin; kiitti kun pilaatte heti maanantainkin !!! Ja sikäli koko viikon jne. Kiitti.
Tosin pilalla se oli jo muutenkin, kuten koko elämä, joten..............mitäpä siitä. Lisää löylyä vaan !
Antaa tulla.

Olen tässä piiiiitkästä aikaa taas käynyt tsiigaamassa Filosoofi Hankamäenkin tekstejä, ja se näytti sanovan että Maahanmuuttajat™ eli MaahanOtetut, on olleet yksi merkittävä tekijä näissä "Vaaleissa" - ja HEIDÄN "ääniensä" turvin siellä nyt HELSINGISSÄ kiekuu toinen toistaan typerämpi Vasemmistolainen Kommunisti-Rääväsuukakara.

Helsinki tulisi juuri NYT, upottaa mereen.
NYT olisi SUOMEN aika sanoutua irti Helsingistä.
Päästää vain irti.
Sen voi korvata vaikka herran perkele Turulla !!! Turussa on muutenkin potentiaalia jota kukaan ei näy käsittävän saati sitten valjastavan.
Hanko ? Se on ainakin kaikkein edullisimmassa ja loogisimmassa asemassa ja paikassa Pääkaupungille. Mutta ei.
Eeeeiiiii kun katsellaan tuota Pietarin miniatyyriä mieluummin ! SEHÄN edustaa SUOMEA for fucks sakes !


Mutta joka tapauksessa.
"Vaalit" niminen pelleily ja teatteri-esitys on nyt käyty ja käpyaivot kaikkialla joko a) juhlii tai b) kiipeilee seinille silkan pakokauhun vallassa.


C) Vittu te olette kaikki idiootteja !

..Erittäin...erittäin pahalta näyttää tässä nyt kyllä.. "Kaikkien näiden asiasta kiljuvien ja kirkuvien ja Asiallisesti ja Kiltisti Kirjoittavien typerysten ja höyrypäiden joukosta ja seasta, löysin sattumalta yhden ns "poikkeuksen" !!
Yhden joka on jo niiiiiiiiiiiiiiiin saatanan tyhmä ja taliaivoinen, niiiiiin tyhmä niin tyhmä, ja niin ulapalla ja vihjeettömän pihalla ja räikeän kaheli että en .....oikeastaan tiedä mitä sanoa ! En osaa kuin lähes ihailla joidenkin kykyä upottautua Totaaliseen Harhaiseen Typeryyteen ja näinkin antaumuksella kuin tämä tyttö.
Tyhmä Tyttö if ever there was one !
Hätä on tämännäköinen...

http://blogit.image.fi/puistojatkot/vanha-kunnon-vaalivagina/


"Ukkolan maailmassa kuitenkin ilmeisesti on vain miehiä ja naisia ja sukupuoli määräytyy pelkästään genitaalien perusteella."

Joo-o. Aatella saatana ! HAHAHaa.... on olemassa joitakin TYPERYKSIÄ joiden mielestä sukupuoli tottavie määräytyy "vain genitaalien perusteella" ! HAH. Kaikkea sitä....


Ikäänkuin sukupuolia ei olisi RAAAJATTOMASTIIII .......
...ja hei ! Miksei tuonkin nimi ole Akkala, eikä mikään Patriarkaalinen ja Sortava "Ukkola" !?!? HÄH ?


"On erikoinen ajatus, ettei sukupuoli saisi olla äänestyskriteeri." 

- Välihuomautus-
Tekee pahaa lukea ja toistaa lukemaansa tähän, kirjoituksen muodossa. Voin siis pahoin, päätä särkee, pyörryttää.
-Välihuomautus Ohi-

Ja tuo tuossa ^^  onkin jo ihan riittävän hyvä syy ja "indikaattori" miksi naarasta ei pidä päästää LÄHELLEKKÄÄN mitään "äänestyskoppia" jos jotain "äänestämistä" pitää olemassa olla.


Naaras äänestää tyhmän kiukkunsa vallassa toista naarasta vain KOSKA SE ON NAARAS.

"Koska yhteiskuntamme ei kuitenkaan vielä ole tasa-arvoinen, sillä nyt vain on.""Eikö ole muuten jännä, että kun mies äänestää miestä, kukaan ei oleta sen tapahtuneen ehdokkaan housujen sisällön vaan pätevyyden johdosta."


Rädyn Hanna.
- Totaalinen EI!!-Rasisti!


There you have it.

TUOLLAISET hyypiöt ja typerykset ja viisaat tyypit "Äänestää" !! "Vaaleissa" !!
"Puolueita" !!

Periaatteessa, TODELLISUUDESSA ja totuudessa ja totuudella ja OIKEASTI jne; se MISTÄ on kyse ja mistä "äänestetään" on vain SE että kuka "politiikassa" mukanaoleva saatanan vätys paskakasa liejurotta ja loinen, saa minkäkin osuuden mitäkin vitun Verorahoja itselleen, ja istua saamattomalla laiskalla vitun komentelijan perseellään jossakin nimeltä "Valtuusto", sensijaan että itse olisivat esim niissä vitun TÖISSÄ mihin yrittävän milloin milläkin Marxismin pussista löytyvällä kepulikonstilla hätistellä kaikkia muita, ja sensijaan että itse esim tökkisivät lapiolla jotain jäätynyttä paskaa tuolla työmailla ja tekisivät jotain yleisHYÖDYLLISTÄ. Eikä pyörittelisi kyniä ja silmiään jossain vitun "istuntosaleissa". Saatanan torakat.

Sitä mennään typerän typerän TYPERÄN yleisön eli teidän, eteen, ja istutaan ikäänkuin oltaisiin Ihan. Vitun. Tärkeitä. Jotain ......siis...............sii..s.. hei antakaas nyt hetki !!.......vittu te varmaa ees tajuu ja näi...kuulkaa...NIIIIN NIIIIIIIIIIIIIIIIIN jotain niin tärkeitä että....TÄRKEITÄ. Niin tärkeitä ettei o mitään tärkempää tietenkään, muttei o edes oikein mitään mikä vertautuisi lähellekään siihen Tärkeään Tärkeyteen mitä nämä Byrokraattiset oksennusläjät anteeksi siis Ämmät ovat.
Siinä istutaan JUST eikä melkein SUORASSA tai ehkä vetelenä myttynä, ja siistissä puvussa, joko voi olla jopa pesetetty..ihan ehkä en tiä SOL-pesulassa tai jotain, ja siinä siemaillaan HIEMAN(!!), ei PALJON, mutta ehkä HIEMAN jotain juomaa siististi ja nätisti, jos tarve ihan absoluuttisesti vaatii, antaen näin kuva ja kuvitelma itsestä jonain Ylempänä Olentona joka on jo valloittanut tämän materiaalisen maailman lainalaisuudet ja rajat ja joka voi olla olemassa käytännössäkatsoen pelkästä, paitsi tietenkin Verorahasta (heko heko hee vitun näsäviisas mulkku!!), mutta pelkästä Pyhästä Poliittisesta Hengestä. Ja Tärkiän Asiallisesta Uniformumaisesta Olemuksesta. Ehkä jopa vain tärkistä. En tiä.

Liikaa ei saa eikä pidä ILMEHTIÄ !! Se olisi karkean amatöörimäinen VIRHE, sillä SE taasen luo ja antaa kuvan jonkinlaisesta IHMISESTÄ tai ainakin edes apinasta, ja sikäli pelkästä kurjasta biologisesta olemuksesta ja elämänmuodosta, joka taas ON altis KAIKELLE mille se tympeän älykääpiömäinen himmeeee yleisökin.
Jopa visiitille paskahuusissa.


Sitä elehditään ja ilmehditään kuin pikkupoika joka yrittää mielyttää äitiään, ja vaivautuneena niellään ÄRTYMYKSENSÄ ja VIHA, jotka olisi ne AINOAT HYÖDYLLISET tunteet ja motiivit ja tuntemukset, joilla saataisiin jotain myös AIKAISEKSI. Mutta ei; ne tädit KIELTÄÄ, koska tädit voi mielestään KIELTÄÄ todellisuutta ja sen sisältämiä olentoja ja ilmiöitä ja asioita ja esineitä ja miksei myös tapahtumiakin. Ja heillä on kyttien huohottavan typerän väkivallan ja sosiopatian avulla, tietenkin, täysi Oikeus tehdä niin ja PUUTTUA asioihin ja olentoihin ja määräillä näiden olemista ja toteutumista ja liikkeitä ja omistuksia ja mitä vain mitä on olemassa ja saattaisi olla. Jos he edes EPÄILEVÄT, jos on "syytä epäillä", on heillä HETI ja VÄLITTÖMÄSTI ja VASTAANSANOMATTOMASTI Oikeus tehdä sinulle / minulle / "meille" totisesti, jotakin. Yleensä evätä vapaus kokonaan, sinänsä. Koska jos he eivät tykkää jostakin, SE on merkki sen "rikollisuudesta" ja "vääryydestä" ja silkasta Pahasta, jota HEIDÄN työnsä on "rangaista" ! Ei Jumalan, mutta HEIDÄN; sillä HE. OVAT. JUMALA !
(Omassa harhaisessa nisäkkään kallossaan).


"Vaaleissa" on kyse siitä että KUKAAN teistä ei USKALLA eikä PYSTY eikä KYKENE, tekemään mitään muuta kuin, tai näkemään mitään muuta TAPAA ja TIETÄ ja TAOA kuin; se minkä Anglosfääri Juutalaisineen on teillekkin tihkuneet ja antaneet ja näyttäneet ja lähestulkoon PAKOTTANEET.
Kyse on SODASTA kaikkia muita ELÄMÄNTAPOJA vastaan kuin minkä tarjoaa "Politiikka" ja "kytät ja lait" ja muu Luciferin pyllystäsiinnyt saatanan paska. Joka siis tulee suoraan JUUTALAISESTA. Joka siis INHOAA Jumalaa yli kaiken ! Ja on olevinaan se ITSE. Koska ON itse itse asiassa itse Saatana ja Paholainen ja Maailman Suuri Pettäjä ja Valheiden Isä.

Mutta Hitler !
Nääs !

Ei tuosta pääse mihinkään.
Te ootte Viisaita Ihmisiä !
MÄ oon vaan tyhmä ja "hullu" kuten Vauva.Fiissä hyvin selkeästi sanottiin.
Vai alatteko saatanat kiistämään jopa V A U V A piste Fiin sanomat ?!?!?!


* * * * *

Tämä tässä on SE SYY, miksi maailma on menossa Päin Helvettiä; "Politiikka" ja "lait" ja "perustuslaki" ja muu Vapaamuurarijuutalainen Satanistinen Vitun Höynä ja Höynäytys ja Paska.

Jonka te vitun IDIOOTIT olette ottaneet ja adoptoineet käsitykseksenne maailmasta ja olemassaolosta, vitun paviaanit ja paskat.

Lähes KAIKKI Pahuus mitä maailma sisältää, kuten se "lempibloggaajani" sanoi -jos ei ihan sanasta sanaan näin-, mutta kuitenkin, se kaikki virtaa Amerikan Perustuslaista.
SE, on KAIKEN tämän kurjuuden ja Totaalikontrollin ja Typeryyden ja "Politiikan" ja "Poliittisen Puolueen"(!!!) alku ja juuri.
Kuten hän sanoi, se on periaatteessa kommunismin ja sen sellaisen POHJAPIIRROS. Mutta jota kaikki vitun idiootti-älykääpiöt KUNNIOITTAA, ja EIVÄT ole tietenkään(!!) itse ikinä henkilökohtaisesti esim LUKENEET. jota siltikin kohkaavat ja ylistävät ja puolustavat vaikka hengellään.

Toisin, ja lyhyemmin, sanottuna; me olemme KAIKKI tässä liemessä ja näissä kaikissa liemissä, siksi että 250-vuotta sitten suurinpiirtein, muutama brittiläinen vapaamuurarihomo alkoi potea koti-ikävää ja katua sitä että löivät emämaansa Englannin, ja korvasivat kuninkaansa sillä paperisella Diktaattorilla. Josta heidän ja TEIDÄN, älykääpiöt, mielestään virtaa kaikenlaista Jumalaallista Oikeutta ja Oikeutusta, jonka he siis ITSE laativat ja miettivät ja suunnittelivat ja kirjoittivat (sulasta tehdyllä kynällä), ja jonka he sitten katsoivat sitovan KAIKKIA kaikkialla kaikkina aikoina.
Jos TUO ei ole KAIKKIEN AIKOJEN GIGANTTISIN RIKOS ja SAATANALLISIN JA YLIMIELISIN OLEMASSAOLEVA TEKO niin....mate!.....sitten sitä ei ole vielä edes tehty !


TUON takia meilläKIN, kuten nyt KAIKKIALLA, kukkoilee typerät vitun pikkupimpit ja muut ämmät, joiden TULISI kaiketi olla äitejä tai ainakin vittu HILJAA jne. Mutta ne jakeleekin nyt KÄSKYJÄ pojille ja miehille, esim siitä kuinka lakata olemasta poika TAI mies.
Ja ihan kaikesta muustakin.
Kiljuvat "kuin hysteeriset ämmät". Vitun niljakkeet idiootit.
Mikään tästä EI pääty hyvin.
Mark mah words.


"Politiikka" ja kaikki tuo ja tämä muu, typerä vitun kuhnurien hyörinä ja pyöriminen on vain yksi oire siitä että elämänsä ei sisällä mitään TODELLISTA. Eli heillä on LIIAN HYVÄ ELÄMÄ toisinsanoen. He eivät ole kokeneet MITÄÄN todellisia HAASTEITA ja koettelemuksia ja vastoinkäymisiä yms, jotka tuppaa tekemään katuviisaammaksi ja ehkä nöyremmäksikin, ja realistisemmaksi jne. He ovat niitä perus Paskahousuja kuten koulukiusaajat ja kytätkin ja KAIKKI "poliitikot" yms vitun "lauma´sieluiset´" vitun paskapäät idiootit, jotka lauman turvin välttelevät IKINÄ joutumasta minkäänlaisen TOTUUDEN eteen ja kärsimystä sinänsä. Ja laumaa VASTAAN käymistä.
MINÄ taas en ole koskaan, IKINÄ, KUULUNUT mihinkään vitun "laumaan" - enkä haluaisi kuuluakkaan, kuin ehkä ihan mikroskooppisen pienen Sisäpiirin Harvoihin ja Valittuihin. Minulla ei ole tuota luontaista Kommuuni-Ismin rokkoa, koska olen kasvanut luojan kiitos kaukana kaikista muista.

Minä olen teitä PAREMPI toisinsanoen. Ja ihan hirvittävän paljon. Niin paljon että välillämme on Suuri ja Suunnaton Kanjoni. Minun edukseni. Vaikkei siitä, kiitos teidän vitun idiootit, mitään erityistä hyötyä tässä laiffissa olekaan.

-

Mutta vielä tästä "Vaalit ja Politiikka" tunkkaisuudesta ja nöyryytyksestä.

Nin; ei teille Lanta Finuiitit tule IKINÄ(!?!) vain yksinkertaisesti mieleen, junou, olla KUUNTELEMATTA mitä kyttä ja lainluoja ja säätelijä jutku ja poliitikko ja muut paskapäät sanoo tai komentaa ja huutaa ja vaatii, yleensä Helsingistä käsin, ja vain TEHDÄ ITSE SE MITÄ PITÄÄ ?!?!
JA!!! Ja puolustaa toinen toistanne edellämainittuna kusipäärotanpaskoja VASTAAN.

Tämä tulee esim..mmmm......uuu ai nou! MINULLE !! HETI mieleen ! HETI. Ihan heti ja hakematta, mutta se ei näy käyvän edes haapean kaukaisena abstraktina vaihtoehtona teidän(!) typerässä vitun alkoholinhuuruisessa lantaisessa vitun takapajuisessa katajaisessa "tajunnassanne" ?!?! Saatanan vitun kuvottavat kuplaottaiset minimunaiset vitun Siberian Eskimot.
Kommunisti Jantelaki Läskipää Paskat.

Haistakaa Vittu !Sitä voisi miltei, eikö, luulla että; te TYKKÄÄTTE alistamisesta ja häviöstä ja nöyryytyksestä ja TUSKASTA ja tuhosta ja sen sellaisesta ? AHAHAhah.a...aijaija...miltei ihan luulen välillä niinkin !
TSsshhhhh....ahahahahahahahaaaa....aijai ...kaikkea minäkin vittu luulen !"Hei.....nin; miks sä oot kyykyssä täällä Ivalossa?!"

"No...onnyt hilijaa!! Ne kuulee pian perkeleet..."

"....jaa täh?...ja miks sä OOT siinä kyykyssä!!??"

"No jumalauta sälli, siks et Helsingistä kävi käsky! Laki määrää näin! Minä en voi olla tekemättä mitä Laki määrää ja sanoo. Minä en ole Lain yläpuolella!"

"....aa...ai sii. O.K"


Aatella että MINÄKIN luulin ensin että elämään synnytään ehkä täyttämään tietty Sielun Tarkoitus, lähinnä ILMAISEMAAN ITSEÄÄN täydellisesti välittömästi ja vapautuneen rehellisesti, rikastuttaen näin KAIKKIEN kaikkea ja koko elämää ja kaikkien ymmärrystä ja tietoa kaikesta, ja koska se on Se Mikä Oikein On. Ja luonnollista ja loogista ja älykästä ja järkevää ja vapauttavaa ja terveellistä ja tuottoisaa ja ihanaa ja maittavaa ja taivaan nannaa ja mitä kaikkea !

Mutta ei ! Tarkoitus olikin vain olla hiljaa kun Kyttä niin käskee ja kuunnella vieraiden Määräyksiä (Laki) Helsingistä käsin, ja piilotella pöytäliinan alla ettei vain vahingossakaan tee mitään minkä HELSINGISSÄ ASUVAT kusipäät juntit on ITSE määritelleet joksikin nimeltä "rikos". Kuten esim "punaisia päin käveleminen". Siitä pitää maksaa RAHAA Valtiolle jos niin tekee. Sellaisen maailman se Jumala nääs tekikin ! HAHhaaha.. ja minä jo luulin jotain IIIIIIIHAN muuta ! HAHAHAHAaa.
Tyhmien tätien ja tunkkaisten setien älykääpiön tahtohan se olikin perkele, koko tämän ajan, mitä täällä tulee kuunnella ja ihastella ja katsella ja seurata ! Uhri maksakoon, EI koskaan tekijä !
SE on tämän maailman oikeutta ! NÄILLÄ nääs mennään.

Tärkeää ja Jumalaallista onkin siis SE!! Nääs. Naiivi ystäväiseni, mitä paniikissaelävät ja ihan VITUN RUMAT ja vähintään yhtä happamat vanhat kusipäiset ja typerät vitun ämmät haluaa milläkin hetkellä ja EI halua.
SE on nääs, nuori tyhmeliinini, tärkeää, ettei Poliisisetä saa harmaita hiuksia joutuessaan ensikertaa kurjassa sotakoiran elämässään AJATTELEMAAN jotakin, esim Oikeaa ja Väärää, alhaista ja viisasta jne. Älä hämmennä häntä ! Jollet halua nähdä "selliä" sisältä käsin.
Hän on siihen varannut itselleen erioikeuden, siihen että hän SAA pistää sinut sellaiseen.

Tämä "oikeus" juontuu OIKEASTI vain YHDESTÄ asiasta; sinä ET KUULU jengiin, hän taas KUULUU jengiin. Jolla paitsi ASEET, ja liittolaisia, niin myös koko tuon vitun pelokkaiden paskapäisten ja paskahousuisten kommunisti-idioottien parven hätiköivä ja sanoinko jo PANIKOIVA(!!) tuki.

Onko SINULLA oma ARMEIJA ?!?!


Kyse on SODASTA, mutta koska SINÄ et ole siihen HEREILLÄ, on vihollisella NAURETTAVAN HELPPOA. Siinä kaikki.
Kytät ja "poliitikot" INHOAA Toisten Ihmisten Vapautta ja Rauhaa. Ihan jo siksi että sen vallitessa, eli Anarkian, eli luonnontilan eli sen minkä JUMALA tarkoitti asioiden olemukseksi, niin nin SEN vallitessa HEILLE ei ole kertakaikkiaan MITÄÄN käyttöä. Eikä muuta "roolia" kuin se mitä he OVAT, eli vitun vastenmielisiä inhottavia kusipäisiä öykkäreitä ja häirikköjä. Väkisin seuraantuppautuvia ja itseään "tykötekeviä" vitun vittupäisiä saatanallisia konnia ja älyltään HYVIN heikkolahjaisia häiriintyneitä pullistelijoita ja narsistisia pikku paskapäitä. Jotka eivät kuuntele tai katsele MITÄÄN, koska he mielestään TIETÄVÄT JO totuuden.
KAIKKI typerät tietävät JO. Se on niiden yksi varmimmista tunnuksista.

Mies-idiooteille myös "pillunsaanti" käy oikeutuksesta ja tunteesta siitä että "tässä ollaan nyt Oikealla Asialla" jne.
ELÄIMET elää näin.

Jos olette ikinä miettineet "millaista olisi olla eläin" - niin....no; tuollaista se on.


Ja yleensä kyseinen eläin on myös lieassa / liekassa, jonka toisesta päästä löytyy Juutalaiseksi kutsuttu omituisenmuotoisen pääkallon omaava vitun oksettava Satanistinen, kuten jo Jeesuskin jumalauta sanoi(!!!), eläin.

Toisaalta minä ymmärrän tidän KAIKKIEN vastahakoisuuden TOTUUTTA kohtaan, sillä se käy, ja kai ERITOTEN valkoisen (Cro-Magnon) uroksen, sotaisan ja ylpeän mentaliteetin ym päälle hyvinkin PALJON, myöntää tulleensa höynäytetyksi, hävinneensä, joutuneensa lyödyksi jne jne.
Jutku veti sinua ihan TOAALISEN KYBÄLLÄ vitun älykääpiö ääliö, lihaksilla-ajatteleva vitun vetelä apina, nenästä. VITTU että se muuten höynäytti ja hämäsi sinua ! HAH AHAHAHAHA A HA AH AA HAH AAAAAAA !! Ai vittu sä näytät TYH   MÄL   TÄ  !!

Se sai sinut näyttämään nimittäin vittu TYPERÄLTÄ !! HÄhähäh Aahahahahaaaaaaaaaaaaaaa.
Ai Kristus !

EHKÄ kannattaisi NYT vihdoin jo alkaa edes HARKITSEMAAN maailmankuvan MUUTTAMISTA ?!?!!?!?!?!?!?!??!?!!?!??
Heräämistä ja järkevöitymistä ja syventymistä ?....Nou ?

JUUTALAINEN on se joka sanoo ettei ole HENKEÄ, on VAIN materiaa. On VAIN se minkä voi napata käteensä ja nähdä ja kuulla ja maistaa jne jne jne ja juutalainen NAURAA kaikelle muulle, se HALVEKSII kaikkea muuta, ja luullakseni INHOAA syvästi. Muttei se mitään; tunne on molemminpuolinen main juude !"Politiikka" on juutalaisten ja kusipäisten / rumien, naisten juttu. Ja sekalaisten loisten ja vätysten ja Ei-Haluttujen. Kästauttien niinsanotusti. Mutta niitäkin on monenlaisia, muistakaa SE.


Se ei koskaan tule AUTTAMAAN mitään, eikä TIETENKÄÄN LUOMAAN(!!!) yhtään mitään; se on pelkkää toivomista ja sen ääneen lausumista ja toisten rahojen ja koko vitun ELÄMÄN kavaltamista ja anastusta ja varastamista eli toisinsanoen, se on sotaa kaikkea ympäröivää vastaan.
Eikä mikään tai kukaan tee sitä niin täydellisesti kuin Juutalaiset itse ja heidän sekundääriversionsa ja koiransa eli "Vasemmisto".

Ihan KAIKKI heistä joutavat uuniin. Ja ihan KAIKKI oikeasti VALKOISET tietävät ja tuntevat tämän kyllä. Luissaan ja ytimissään.
Luulitteko / -letteko, te, todella että POLITIIKKA jumalauta voisi L U O D A !!! LUODA!! vittu L U O D A työtä / töitä !?!?!

Miten vitun sairaita ja tyhmiä te oikein olette ?? MITEN typerä ja sekopäinen ja mistään mitään ymmärtämätön typerä vitun naiivi paskapää sitä täytyy olla !!!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti