perjantai 14. huhtikuuta 2017

Aikuinen Ali Raiskasi

http://www.iltalehti.fi/uutiset/201704112200101025_uu.shtml

Ensinnäkin, juttu sisältää kirjoitus tai ajatus virheen.

^ TUO ei ole mikään oikea suomenkielen sana. Siinä on nyt keksitty uusi, mutta melko vitun surkea ilmaisu. "Kivulloinen"......


Mutta kuinkas ollakkaan, siis "toisekseen", oli tekijänä taaskin ns ählämi !
Joku VITUN Ali.


Miten en ole lainkaan yllättynyt ?!

"Tyttö katsoi tulleensa hyväksikäytetyksi."

Juu, samoin minäkin tuota aattelen. Siltä se tottavie vaikuttaa; hyväx sitä käytettiin !

KAIKKI nuo klopit ja miehet lienee ilmeisesti muslimeita / neekereitä ?

On todettava että murjaanirotujen taipumus, joka on geneettinen ja biologinen, RAISKATA, on jotain todellakin häkellyttävää ja ihan järkyttävän tavanomaista ja yleistä. Se on miltei kuin kissoille naukuminen ja koirille haukkuminen ja ryssille kännääminen ja typeryys jne; se vain on ihan totaalinen ja täysin integraalinen ja sisäsyntyinen osa niitä, joita tai jota, ilman, heitä ei voi edes määritellä.
Se on siis de facto; määrittelevä piirre niille.Summa Summarum: eikö miltei LUULISI että jos Suomen Päättäjillä olisi oman kansan ja maan etu mielessä, nämä rodut sinänsä, vain jätettäisiin kylmästi maan rajojen ULKOPUOLELLE ?!?! Eikö sitä saata miltei äityä naiivina luulemaan näin ?! HAh...kaikkea sitä luuleekin välillä.

Mutta "poliitikkojen" jännittävät ja kaikkia meitä kutkuttavat keskinäiset näytelmät ja juonenkäänteet ja salaisuudet ja verkostot ja niiden teot ja voimasuhteet ja muut kiehtova kiehtova mysteerinen eteerinen huippuus, SE on se millä on jotain vitun väliä !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti