perjantai 14. huhtikuuta 2017

Ku-Ty-To

Ei vitun vittu voi olla edes totta !!

Luitteko tuon jutun ?....Kristus perkele mitä TYPERÄÄ TYPERÄÄ TYPERÄÄ vitun nöyryytystä ja myötähävettävän imbesilliä paskaa.

Tuo olisi häpeällistä jopa P-Koreassa tai Ryssällä ffs !!


Siinä finuiitit RANKAISEVAT työttömiä, koska ...........no....koska työttömät on ninq työttömiä ja näi. Täten siis turhia syöjiä ja pelkkää kuollutta painoa, elämässä jossa tulee edetä, kuten Kaikki Tietää, kuin tykinkuula ja miettimättä sen kummemmin. Kunhan "menestyt" nin...ok. Hyvä homma.
Jos et menesty............huonompi homma ja niin! muuten; olet siis Luuseri ! HAHahah häh häh häää.
Luuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuska.

Jota tuleekin lyödä ja halveksia.

Näin "ajattelee" KAIKKI rikkaiksi SYNTYNEET ja kaikki "viranomaiset" mulkut ja "poliitikot" yms DE FACTO Turhat Syöjät. Taaskin, mitä parhain esimerkki PROJISOINNISTA.
Ja tämä on TYYPILLISTÄ kommunistisille koiranpaskamaille ja kaikelle "vasemmistolaisuudelle". Oppikaa nyt herran perkele jo edes TÄMÄ yksityiskohta ja yksi asia. Saatanan torvet perkele.

 -

Tämä työttömien nöyryytys ja kyykytys on jo lähes KOOMISTA ! Se on kuin jostain niiden vitun idän sammakoiden, niiden vitun Korealoisten apinoiden pingottuneista ja superkireistä Julkisista ja Virallisista "Tällainen On Kotimaamme!" esityksistä, mitä siellä välillä järjestetään jos ja kun joku länkkäri sinne jostain vitun syystä menee ja uskaltautuu.
(Päätyen luultavasti työleirille tai pataan).

Tuo on kuin neekerten myötähävettävän säälittävät yritykset näyttää Valkoisten Herrojen silmissä jotenkin "salonkikelpoisilta" ja Sivistyneiltä mah bruvvuh aha oujee yms, kun  he eivät ITSE TIEDÄ alkeitakaan siitä mitä heidän ehkä TULISI tehdä. Mutta heillä on kyllä IIIISO läjä LUULOJA siitä. Joten siitä tuloksena syntyy tuollaista naurettavan typerää vitun koomista rimpuilua ja säntäilyä ja typerää vitun ämmämäistä kohkausta ja sätkimistä, kun yritetään miellyttää jotain KUVITELTUA tahoa ja "instanssia" ja setää ja milloin mitäkin. Siinä ensin kiitellään, ja sitten heti perään läpsitään.
Kuin jokin slummineekeri läpsimässä koiraansa tjns.

Perus muulit TARVITSEE, AINA, jonkin sellaisen kuin MINÄ tai G.Ramsay tai Koirakuiskaaja-Seessari, KERTOMAAN mitä milloinkin tehdä tai sanoa jne. Mutta ongelma on että; te ette ylpeinä pikku idiootteina HALUA kuunnella minua, ja myöntää täten että kyllä; minä OLEN tottavie, älykkäämpi kuin te.
Joten kaikkinaiset ongelmat vain jatkuvat ja jatkuvat ja jatkuvat, koska paksuilla vanhoilla äijillä on liikaa testosteroonia ja ei minkäänlaista sielua tai energiaa tai hyödyllistä sisältöä ja ämmillä silkkaa happamuutta ja aivotonta typeryyttä ja häikäilemätöntä inhottavaa vitun pahuutta.
Toivoton sakki toisinsanoen.

Siinähän sitten, lillutte ja marinoidutte ja pyöritte, omassa sontaliejussanne vitun läskipäät. Nauttikaa oikein !
Ja miksei ! Sika on ONNELLINEN paskassa !
Onnellinen !


Mutta niin, tuo Kuntouttava Työtoiminta.
Se on nähdäkseni ensi-sijaisesti NAISTEN keksimä NÖYRYYTYS "beta ja omega" miehille. Ja luultavasti olen tässäkin ihan tasan 100% oikeassa.
Olen muuten itse aikanaan, siitä on jo kauan, ollut tuollaisessa mitä nyt kutsutaan tuolla nimityksellä, en muista mitä se silloin oli, mutta se oli TÄSMÄLLEEN tuota tuollaista typerää vitun lasten "leikkiä ja laulua". Josta minä huomautinkin sille vitun idiootille vetäjälle (paikallinen ämmä, tarotkortteineen päivineen, u know the type), joka ei kai tykännyt huomautuksestani, mutta taisi siltikin TIETÄÄ itsekkin että "jep....näin se on, vitun paskiainen".

TämäKIN asia on sangen TYYPILLINEN nimenomaan SUOMALAISILLE. Vitun lantajunteille ääliöille.

Jos nyt haluaisin ajatella puolestanne ja antaa TAAS, reiluna olentona, ilmaiseksi teille viisautta joka kuuluisi jo jonkinlaiseen uuteen Raamattuun, niin sanoisin että; nämä tällaiset ongelma, niitä EI ESIINNY esim Ruotsissa tai Japanissa tai jossain missä se itse Varsinainen Kansa on homogeenisesti SAMAA ROTUA. Mutta tällainen kusipäisyys ja epäinhimillisyys on taas ihan päivänselvää KAIKKIALLA ja AINA missä USEAMPI KUIN YKSI SELKEÄ HOMOGEENINEN ROTU ON SEKAISIN KESKENÄÄN !!!!!

Nähkää nyt jo PERKELE että SUOMALAINEN ON MISCHLING ROTU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !

Tämä, toisinsanoen, on siis jo yksi oire ja tulos; JO olemassaolleesta "monikulttuurisuudesta". Ja tämä vasta SUOMALAISTEN KESKEN !!!

Kuvitelkaa herran perkele se TODELLISEN "monikulttuurin" keskellä !....ai saatana....ai kristus vittu.....ei sitä.. ...huuuuooooooh.

Mutta nimenomaan KAAOSTA ja "anarkiaa" Valtio ja Hallitus ja kytät ja "lait" LUO. SE on niiden SE "TYÖ" ja toiminnan tavoite. Vaikka sori, tiiän et sä TIIÄT kaikkee ja näi, tiedän että SINÄ TIEDÄT jo paremmin ja minä olen vain "hullu", mutta sillävälin TODELLISUUDESSA.

Luuletteko muuten, sekuntiakaan, että Japseille tulisi mieleen NÖYRYYTTÄÄ omia työttömiään tai jotain ...rampoja tai jotain ?
Vittu ne AMPUISI sellaisen joka tekee niin. Tai kehottaisi tekemään seppukun.

Jos ei mistään muusta syystä, niin siitä että japseilla on a) KUNNIAN TAJU ja b) TEITÄ suurempi Ä.O.
Ja ...tämä riittää.

Ja Japanilaislla on tietenkin aika paljon merkittävämpi ja PIDEMPI, Sivilisaatio menneisyys kuin Härmän puukkojunkkareilla tappelupukari-idiooteilla känniläisillä vitun höyrypäillä.


Molemmat ovat YLPEITÄ "Kansoja", mutta VAIN lantajätkillä se on sitä ONGELMALLISTA ylpeyden varianttia ja versiota.

Järjestäisitte asiat niin että SUOMALAISTEN ELÄMÄ on SUOMALAINEN, eikä seuraa Amerikkaa ja jutkuja, tai mitään muutakaan, ja kaikki toimisi luultavasti melko hyvin.
Mutta koska te koohotatte JOKA-IKISEN amerikan kotkotuksen perässä kuin koira auton jossa omistajansa huristelee, ei mistään tule lasta eikä paskaa; koska teillä on liian KIIRE.

Jos ette HYVÄKSY sitä että elämä suomessa ei nyt vaan OLE, eikä missään nimessä tulekaan tai kuulukaan olla, yhtä NOPEATEMPOISTA kuin Suuressa Maailmassa, teette suunnattoman virheen ja tulette AINA kärsimään ja LUOMAAN turhaa kärsimystä kaikille "kanssaihmisillekin".

Periaatteessa viestini tältäosin teille on; RAUHOTTUKAA !


Ei kuolema mihinkään sieltä edestä katoa ja pakene. Turha sitä on kiiruhtaa, sitä kohti.
Ja hei; lakatkaa siirtämästä niitä TÖITÄ, vitun petturi-paskapää-läskipää-ääliö-idiootit johonkin VITUN slaavilaisiin rotanpaskamaihin, että vittu KEHTAATTEKIN(!!), kuten Puolaan tai Slovakkiaan tai mihin vain pitkin "itä-EUROOPPAA! hah!" ja Kiinaa, niin ehkä nitä olisi sitten täälläkin ? Nou ?

-

Kuten kaikki ja heidän äitinsä, tietävät ja ovat jo sanoneet pitkin nettiä, on suomalaisten yksi primääriongelma se ettei "saavutetuista eduista" haluttaisi YHTÄÄN tinkiä. Saati mistään osasta elintasoa.
Tämä tarkoittaa KÄYTÄNNÖSSÄ esim SITÄ että Hra Pönöttävä Poliittinen Läskipaska ei HALUAISI enää raapia ITSE auton ikkunoita ja peilejä yms, jäästä tavella, vaan jatkaa mieluummin Audinpenkillä kyydittynä matkaamista. Ja sitä ettei kyseisenlaiset pullasorsat halua elää "rahvaasti" - vaan kuulua ihailemaansa materialistiseen, materiaaliseen, "eliittiin". Ylimielisiä ja ihan uskomattoman typeriä kusipäitä ääliöitä, jotka eivät ole koskaan edes sitoneet itse omia kengännauhojaan, mutta KEHTAAVAT silti saatana SANELLA "alemmille".
He siis eivät mielellään ELÄISI KUTEN SUOMALAISET !

Ainahan sitä PUHUTAAN yhtä ja toista, suomalaiset sitä ja sisu tätä, mutta sitten mennään takaisin ISOON lukaaliin ja poreammeeseen, ja tsiigataan vähän Hesaria tai Kauppalehteä tai jotain, ja mietiskellään osakkeita.
Junou, siis ihan kuten ne Teidän Kaikkien palvomat Kansallis-Sankarit "Rokka" ja mitä näitä nyt on. Siellä naama turpeessa ja rytkyt melko likaisina ja verisinä, ja kaikki entisaikojen Äijät kirveineen ja kuokkineen ja erämaamökkeineen joissa hädintuskin oli edes ovea tai ikkunoita, saati sitten perkele POREAMMETTA.
Nyt kun SIITÄ elämästä on päästy jo vieraantumaan NÄINKIN paljon, niin miksei vieraantuisi VIIIIELÄ vähän enemmän !?!?

Vitun idiootit.
Eniwei, kuten taaskin J. Hankamäkikin sanoo, ei kaikkea TOIMINTAA     VOI   organisoida "työksi" tai siksi mitä "heterot pitää järkevänä ja hyödyllisenä elämäntapana". Esim tämä blogi, minunhan TULISI saada TÄSTÄ palkkaa ! Nou ?
Minähän TUOTAN TÄSSÄ SELKEÄÄ OPPIA JA YMMÄRRYSTÄ JA LISÄARVOA ja levitän ILMAISEKSI(!!), mind you, viisautta ja tietoa !
MITEN, tarkalleeottaen, organisoisin TÄMÄN "tuottavaksi päivä / ansiotyöksi" ?!? Jollainen jokaisella "kuuluu" olla, koska ahtaat mielet ei käsitä muunlaista olemassaoloa.


Te olette ilkeitä ja kitsaita pikku paskoja, ja minä luulen että te kyllä TIEDÄTTE sen itsekkin, vitun kireät tihrusilmäiset pikkupaskat.

Haistakaa vittu.En tiä.......pyytäkää ja kysykää jos vaikka se Rakas vitun Ryssän KEISARINNE, HAHAh ahahhaa, tulisi takaisin ja ottaisi teidät raukat hoiviinsa ?


NAISET, kuten Hankamäki, TAAS(!), tietää sanoa, eivät saata lainkaan käsittää meidän miesten "laiskuutta". Koska nainen EI OLE "AJATTELEVA" olento laisinkaan, kun taas MIES on. Kuten se kuuluisa Ajatteleva Mies patsas, SE on MIES pähkinänkuoressa. Ja SITÄ "toimintaa" on hyvin VAIKEA organisoida "heterotyöksi" - joutavaksi kuhnurien tunkkaiseksi hyörinnäksi, VAIN hyörinnän tähden ja takia. Ja SITÄ on "heteroiden TYÖ-ELÄMÄ".
Ai vittu mikä vastenmielinen käsitekin jo !! "TYÖELÄMÄ" !! Eikö tuo ole SUORAAN sama kuin sanoisi "ORJAN. ELÄMÄ" !?!?

Miksi sitten jotkut tekevät työtä, jotkut vähän vähemmän ja jotkut eivät LAISINKAAN !?!? Mutta JOTKUT niistä jotka EIVÄT tee MITÄÄN, saavat SILTI teidän vitun kommari-vatipääidioottien IHAILUN ja absoluuttisen kuuliaisuuden ja kunniotuksen osakseen ja SUUUUUUUUUUUUUREMAN PALKAN kuin ne jotka tekevät jotain HYÖDYLLISTÄ ja ehkä vaarallistakin !??!
Onko tässäkin jotain järkeä mielestänne ? Vai onko asia "nyt vaan niin kuin se nyt vaan on aina ollut..." ?Jeesus olisi teihin HYVIN pettynyt !
Tietäkää se.


HAHAHaa..HYVIN.
Pettynyt.Kuten minäkin.En tiä...suksikaa vittuun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti