sunnuntai 9. huhtikuuta 2017

Väkivalloin Sikoja VastaanAivan mahtavaa !
Ihanaa !
Oikean suuntaista.


Ehkä maailman todella ON heräämässä........huu nous ?!?! Ja tämä EI OLE mitään sarkasmia.

Siat alkaa ehkä VIHDOIN, tuhansien vuosien nautiskelunsa jälkeen, saada vähän takaisinpäin. Maistaa omaa lääkettään !
Sitten kun niitä aletaan vielä sulkea käräjäsalien sisältämien sianpaskojen lisäksi ja "lainsäätäjät" ja suurin osa "poliitikoista" mukaanlukien, kiven sisään ja avain heitetään menemään niin a-vitun-vot !

Sitten ollaan jo ihan OIKEASTI Oikealla Tiellä.

Ja SITTEN te KAIKKI vitun idiootit pelästytte ja uskotte tehneenne VÄÄRIN ! Ja menette takaisin anelemaan kytiltä anteeksiantoa ja josko selviäisitte mahdollisimman pienillä vankilavisiiteillä ITSE, sitten KUN, ei jos vaan KUN, päästättekin heidät takaisin kiusaamaan ympärilläänolevia.

TÄLLAISIA saatanan heikkoja pikku vitun houkkia te olette, ja minä INHOAN sitä niin paljon etten edes yritä kuvailla sitä sanoin tai kuvin.
Halveksittavaa ja Jumalatonta, sielutonta sakkia.

MIKÄÄN ei erota teitä, totisesti(!!), VELI-Venäläisestä !
Ei sitten kertakaikkiaan MIKÄÄN.

Molemmat olette idiootteja lantajuoppoja paskapäitä, Jantelakia ja KAIKKIA "Lakeja Kunnioittavia" vitun Statisti-idiootteja, änkyrä Ateistisia pikku vittuja. Eli TISMALLEEN juutalaisia. Aivan siis TÄSMÄLLEEN.
Ihan täysin naulan kantaan ja sataprosenttisesti !!


"Kapina jumalaa Vastaan!! Faaaak Jeaah!!" SIINÄ on se teidän DE FACTO "mottonne".


2017-vuotta ja MIKÄÄN ei ole muuttunut, MIKÄÄN ei ole parantunut. Vain muutaman meistä liian tietoisista YKSILÖISTÄ ansiosta teillä muilla on edes paskahuusissanne jotain muuta kuin kätenne, millä pyyhkiä revanne, saati sitten nettiä ja sähköä ja kokista yms sälää.
Vitun apinat.

Suurin osa teistä kuuluisi OIKEASTI, ihan-tasan-oikeasti, edelleenkin elämään joko puussa tai jossakin vitun maakuopassa, missä ounastelen että Oikeat ja Todelliset Raa´at ja Maskuliiniset Hetero-Macho-Miehet oikeasti HALUAISIKIN elää.

Ryssät ja Suomalaiset; kaksi ehkä vittupäisintä ja Valtio-Uskovaisinta laumaa kännisiä idiootteja koko planeetalla. Siis tietenkin Pohjoisemman Korean LISÄKSI, mutta se on niin päivänselvää ettei sitä kai tarvitse aina erikseen mainita ?
Tai kyllähän se tarvitsee. Kenelle minä oikein luulen puhuvani ! HAHAHa...."ei kai sitä TARVITSE AINA ERIKSEEN MAINITA...ja toistaa toistaa toistaa ja toistaa..."

....HAHahaaaa....


* * * * * * * * * *


Loppuun vielä toinen Kuvituskuva jottei juttu käy liian raskaaksi, sisältäen liikaa pelkkää tekstiä. (Inhoan sellaista itsekkin!)Poliisi "Auttamassa ja Palvelemassa Kansalaisia" !^ Ei uskoisi että NUO saisi kenenkään verta kiehumaan ! Eheii...aahahahaaHAHAHAHAhaaaaaaa.
Siinä ne "vain tekee työtään", jonka he "vain" ovat ihan ITSE VALINNEET ja se "työ" on; ahdistella ja pelotella ja kidnapata ja uhkailla ja kovistella KAIKKIA "Valkunnan Alueella" asuvia eläviä ja olevia, sillä KAIKKI MAA koko planeetan pinnalla kuuluu ja sen on kuuluttava, jollekin Valtio-Kytät-Juutalaisten Lait-Valtakeskittymäjengikompleksille. Ja auta armias jos olet sattunut syntymään sellaiselle alueelle vitun Ehkä Rikollinen Paskakyrpä !! Ja kun se alue kattaa koko planeetan niin.........mitä luulet "koskeeko lait sinuakin" ?!....:)

Ihanaa, eikö vain ?!


HUOMATKAA!! miten suomen kyttä pukeutuu nykyään kuin olisi jossain oikeassa SODASSA, eikä vain sodassa Kansaa vastaan "Valtion" eli POLIITIKKOJEN ja "lainsäätäjien" käskystä ja puolesta.
Kyttä näyttää jo tismalleen siltä miltä sen kuuluukin, mikä se ONkin, eli Vihollis Sotilaalta.

Ehkä tuo on jotain visuaalista "froidilaista lipsuntaa" tai jotain.


Vittu hei....määääään.....sanon vaan että JOS noita ei ois ^ nin VITTU mä oisin teijän ovella NIIN nopeasti ! Niiiiiiin. Nopeasti !
Vittu jos sullon paremmat stereot esim, kuin minulla ...nin vittu VARO!!

Sä oot ihan oikeessa tässä hei !
Mä kävisin HETI kimppuusi !
HETI !!


VITTU .....H E T I.

En tiä kuka olet, mutta kimppuusi kävisin HETI !

HETI.
IHAN. HETI. NYT. VÄLITTÖMÄSTI.
Typerä vitun mulkku !


....Itseasiassa muuten ! Hei ! Paljolti kuten nuo Poliisivirkailijat tuossa kuvassa ! HAHaa.. mikä sattuma. Juuri jotain tuollaista !
Ja jos sinulla on jotain mistä diggaan, tai mitä en halua että omistat....BÄNG! mä "takavarikoin" sen itselleni. Se on vaan Oikein ja sinähän olet samaa mieltä joten mikä ongelma siinä on !?
Vitun lantapää.
Kiitti.P.s Ennenkuin joku vitun latvalaho lobotomiapotilas tai nätimminsanottuna "Kunnollinen ja Tunnollinen, KokoomusÄänestävä Kansalainen" tai vastaava robotti, ennättääkään edes älähtää että "mummu...mutmut..um.mumumu..mutta!! hei.." niin ei mitään !
I got ya covered !

Jos olit siis huomauttamassa että "mutta nuo kuvan kytät tai poliisithan, pitää vain huolta ettei kukaan esim TAPA tai jopa MURHAA niitä kaikkia Poliitikkoja..." jotka siellä on pitäneet jotain Virallisia Paskanjauhantapuheitaan tjns. Niin nin jos TÄTÄ siis huolehdit niin; vittu sä oot muuten PELOTTAVAN tyhmä.


Mä saatan itse asiassa pelätä SINUA !
Olet NIIN tyhmä.

"Poliitikot" ANSAITSEE tulla kuten kytät ja suurin osa kaikesta "Rikolisesta", ammutuksi ! Tietenkin ja heti kättelyssä. Kuten te kaikki ihan hyvin jo tiedättekin. Joten kytät lähinnä ESTÄÄ OIKEUTTA TOTEUTUMASTA, ja jotakuta KYKENEVÄÄ ja ihan OIKEASTI "Kansan Asialla Olevaa" tyyppiä huutamasta sic semper tyrannis! ja pamauttamasta vähän PALAUTETTA "poliitikkojen" teoista niiden silmille.
Ja kytät luulee ihan OIKEASTI että SE, on se mikä on OIKEIN !!
Estää kusipäätä saamasta sitä mitä on tilannut.

Sellaista on krokotiilin tasoinen moraali, mistä teidät on lähinnä tehty.

Idiootit.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti