sunnuntai 23. huhtikuuta 2017

Pipilä vs Veteraani

Valitettavasti EI siis taistelukentällä.

Mutta jollain Junttilan torilla.


Hyvä että joku veteraani lyttäsi tuon pallopäisen paskan tyhmät ja ilkeät suunnitelmat ja sanoi "ei enempää pakolaisia".

Kiitos siitä.
Äijä on VIELÄKIN       HYÖDYKSI    "maalleen", toisin kuin tuo "poliitikon" vitun narsisti-limanuljaska ketku, joka keskittyi vain "näyttämään hyvältä" pitkässä villakangastakissaan. Vitun typerä mulkku.


Vittu että äijä, Pipilä siis, kehtasi saatana edes EHDOTTAA moista paskaa, että otettaisiin jumalauta vain LISÄÄ(!!!) näitä kaikkia VITUN neekereitä ja pakoloisia ja murjaaneita yms. Vittu TÄSSÄ TILANTEESSA, se mitä tämä perkeleen limapallo keksii päästää tyhmästä lantapäisestä pölkkypäisestä pallopäisestä vitun lautakasan älyisestä suustaan / päästään, on tuo typerä helvetin pieru että "hei!..?..öö...otetaan niitä ne..niitä maahantulijoita LISÄÄ tänne...maahan! hei...kiitti...lasku kiitti, pöytään yksi...kiitti".

Vitun öykkäri-ääliö.

Se on nyt "kova" kun voi, toisin kuin kouluaikoina jolloin joku vitun sen ajan "spaidermän" reppu ei tuonut tarvittavaa Valtaa ja mainetta ja kunniaa ja "pesää" yms.
Vitun ISO vitun DORKA.
Vitun MÄNTTI !


Aatelkaa miten tyhmä tai ilkeä tai idiootti tai jotain Salaisia Suunnitelmia Hautova sitä TÄYTYY olla, päästääkseen tuollaisen tuskaisen parahduksen typerästä lantajätkän suustaan nykymaailmassa ja maailmantilanteessa, kuin että pitäisi vittu vain vielä LISÄTÄ tätä sisäänottoa !! Jo ennestäänkin liikaa sisäänimaisseeseen systeemiin.

Olkaa seilorit vitun kiitollisia SIITÄ ettei tuo typerä perkeleen pölvästi ainakaan ole LAIVOILLA töissä !! Kristus vitun perkele !!
Se äyskäröisi vettä SISÄÄNPÄIN !!

Ja huutaisi ja kailottaisi kovaan ääneen olevansa lähes PYHIMYS kun niin tekee. Vedellä on sama oikeus kuin miehistölläkin, olla siellä veneen tai laivan SISÄpuolella !! Ja siis kaloillakin tottakai.
Pitääkö se erikseen mainita !??!
Ahneus; se on luonnollista.Vaikuttaa "miltei" siltä kuin nämä "poliitikot" ihan tahallaan KILPAILISIVAT sillä kuka heistä kehtaa tai uskaltaa olla kaaaaiikkein tyhmin ja räävittömin. Kaikkein vastakarvaisin (jos noin voi sanoa) ja kaikkein ÄRSYTTÄVIN. Ennenkuin heistä joku vihdoin ammutaan räkäläntiksi Helsingin katuun. Tai miksei johonkin muuallekin. Sama se minulle.
Se lienee "Pelin Henki".


Kimblekin olisi saatavilla ......Pasi-Anssikin...................... mutta samapa tuo.


PALAISIPA tuo VITUN Sipilä vain niiden häkäpönttöjensä pariin....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti