perjantai 14. huhtikuuta 2017

A.I sällin tuomio (70 v!!?)

Vittu te olette "ihmiset" typeriä, pahoja ja jukolauta ULAPALLA !!

http://www.iltalehti.fi/viihde/201704132200102832_vi.shtml

Vittu 70 VUOTTA !?!?!?!?

O_O  W T F ?!?!

VALTIO aikoo viedä tuolta tyypiltä koko tämän ELÄMÄN, ja te vitun saatanat olette sitä mieltä typerissä kommarinpäissänne että "joo" "jee" "ihan hyvä juttu"  ?!?!?!!

Ette te kovin pimeitä o saatana ?!

Siis,  elikkä: hänellä oli KUVIA lapsista.
Hän saa SIKSI "linnatuomion", mikä "Valtiolla" on "oikeus" (jostain saatu oikeus) antaa, loppuiäkseen ja TÄMÄ on teistä OIKEIN ?!?!

Teidät pitäisi REPIÄ SILPUKSI, SE on ihan fakta.

Selviääköhän teille koskaan että TE olette niitä  ilkiöitä ja ILKEITÄ ja HÄIJYJÄ ja pahansuopia ja PAHUUTTA pähkinänkuoressa ja alkeellisia apinantasoisia vitun laiskoja älykääpiöitä itsekkäitä ahneita vitun mistään mitään tietämättömiä vitun öykkäreitä !?!?!
Tuletteko te KOSKAAN tietoisiksi ?!!


On helppoa uida "voittajan" liiveihin, eikä teistä muuhun olisikaan, mutta jotain IHAN MUUTa seistä OIKEAN TOTUUDEN ja OIKEUDEN riveissä !! JEESUSKIN saatana maksoi siitä KUOLEMALLA !
Te löhöäette sohvalla ja TUETTE tuollaista Luciferiaanista Satanistista Pahuutta ja pierette yhtä typerän "puolisonne" reisille ja olette tyytyväisiä ja kissa takan edessä.


Ei Kristus vittu........HUOh... luoja AUTTAKOON tuota tyyppiä vapauteen !!
Auta sitä sitä saatana, jos vaan millään viittit.
Kiitti !

Älä toki ihan liiiiiiiiikaa vaivaa näe, mutta jos viittit nin noteeraa tuo reppana.

Mutta taaskin! ÄLÄ reväytä mitään, tai ota hommaa liian vakavasti ja oikein REHKI perkele !
Mutta tsiigaa jos sitä voi jotenkin lungisti jeesata nin.........no, katellaan !Amerikka.
Se ei EROA millään havaittavalla tavalla MISTÄÄN, maailman pahimmista, perserei´istä kuten ählämimaat tai punakhmeerien kamputsea tai p-korea tai jokin muu tällainen vitun Paratiisi Maan Päällä.
Ja KAIKKI edellämainitut on myös "Lainkuuliaisia" Kommunistimaita.On todella todella TODELLA huolestuttavaa, että niinkin moni teistä näyttää HYVÄKSYVÄN tuollaisen ultrailkeän super-epäinhimillisen kohtelun tai "rangaistuksen", jonka siis vain "Valtion Työntekijä" (oxymoroni jos mikään!) voi antaa tai langettaa, ja jostain TÄYSIN yhdentekevästä ja TÄYSIN uhrittomasta.


NOIN hyvin on "valtio" teidät PELOTELLUT !
Te olette vain säikkyjä zombeja, joilla ei ole mitään käsitystä enää mistään, eikä mitään sielustaan jäljellä.


Siis toistetaan vielä; tuolla sällillä oli TIETOKONEELLAAN KUVIA.
Siinä ihan KAIKKI.
That is IT.
Siinä kaikki.
Koko homma.
Kaikki.

Tuon takia te, TE, vitun seinähullut pikku paskalävet idioottikommarit, olett sitä mieltä että on täysin järkevää ja perusteltua ja selväjärkistä ja OIKEUDENMUKAISTA ja OIKEAMIELISTÄ yms, varastaa häneltä koko ELÄMÄ ?!? Ja miten tuhoisalla ja kiusaavalla ja nöyryyttävällä tavalla !!?
Luultavasti te olette sitäkin mieltä että tuo on se mitä Jeesuskin tekisi, sillä jos mitään, äijähän saarnasi just KOSTONHIMON ja TYPERYYDEN puolesta ja anteeksiantoa ja ymmärrystä yms PASKAA vvastaan ! Fuck Yeeeaahh man !

-

Amerikka.
SE on luisunut barbaariaan.
Täysin.
Poliisivaltio-Barbaarit; NE on nyky-amerikkalaiset.


Hankamäki täytyy tässäkin kontekstissa mainita, ja sanoa että sekin oli taas oikeassa; heterot perheenisät ja äidit torjuvat OMIA insestisiä yllykkeitään näillä kaikilla (vitun!) namusetäjahdeillaan yms "pedofiili"kauhisteluillaan.
Täsmälleen!
Taas. Hankamäki. Naulan kantaan !

Kuten KAIKKI "virkailijoiden" toiminta muutenkin, kyttien ihan etupäässä; ne yrittää ulkoista maailmaa kovistelemalla ja moukaroimalla ja siihen puuttumalla ja sille karjumalla, muuttaa itse ITSEÄÄN. Koska TIETÄVÄT itse varsin vitun hyvin, joskin ehkä vain alitajuisesti, olevansa arvottomia kusipäisiä pikku paska-kasoja vailla mitään inhimillistä järkeä tai mitään ikuista sielua tai mitään MITÄÄN. Ja TIETÄVÄT että jos HEITÄ ei olisi, HE ITSE olisivat niitä jotka alkaisivat heti ryöstellä ja raiskailla yms. Joten SINUT on tärkeää sulkea johonkin vitun rautoihin tai jotain, koska HE eivät osaisi pitää vehkeitään housuissaan jos "Laki" ei olisi heidän toteeminaan ja "oikeutuksenaan". Vitun niljaskat.

Yök.
Mutta eniwei.
Toivon todella että tuo Brandon parka saa vapautensa ja elämänsä pitää tai takaisin.
Ja suosittelen muuttoa johonkin IHMISEMPÄÄN maahan, johonkin missä LAKI ja KYTÄT ei ole vielä ihan totaalisen täydellisessä kontrollissa.
Eli johonkin missä Lucifer EI OLE vielä talon herrana. (Eikä Juutalaiset!)
P.s Vaikka hän olisi ns Pedofiili niin siltikin; MITÄ SITTEN ?!?! Vittuako se ensinnäkin vitun paskapää SINULLE kuuluisi ? Onko hän vahingoittanut jotenkin SINUA henkilökohtaisesti !?
Ja toisekseen; "pedofiilitkään" ei VOI itselleen sen kummemmin mitään kuin heterotkaan, tai homot. Tai kissat tai koirat. TE olette niitä ketkä ARVOTTAVAT asioita, ei luoja !

MUISTAKAA TÄMÄ !!

Te ja juutalaiset kimpassa. Mutta te molemmat olette paljon PALJON TYHMEMPIÄ kuin luulette olevanne, ja sitäkin enemmän VÄÄRÄSSÄ. Ja todella todella julmia pikku paholaisia.


Itse asiassa minä luulen että Neljäs Valtakunta on tuleva. Kyllä se vielä nousee !! Odottakaa vain. SE on teissä sisällä. Verissänne.
Vitun iljetykset.


Tai sehän se on ! Amerikka !
SE, on Neljäs Valtakunta herran tähden !! Siellähän se jo ON !P.s 2 Koittakaa joskus elää edes PÄIVÄ elämää YKSIN. Horisonttinne ja sumea linssinne saattavat SELKIYTYÄ ja selvitä ja kirkastua ja niin eespäin.
Joukossa tyhmyys tiivistyy.P.s 3 Vittu te olette kuvottavia raukkoja !
Huutelette täältä SUOMESTA käsin Amerikan sosiopaattikytille, jotka SOTIVAT omaa kansaansa vastaan 24/7/365, että "nii just" jee! hyvä! pistäkää seHÄKKIIN! LOPPUIÄKSI!! wuuhuu!" - tajuamatta mistään mitään. Kuunnellen vain toinen toisianne, kuin lauma idiootteja kaikukammiossa.
Vitun lapamadot paskahousut.
Toisaalta, helppoahan se ON. Miksi nähdä vaivaa ja olla viisas ja vapauden ja totuuden yms EPÄVARMAN puolella ! Saattaa saatana saada vaikka KYTÄT niskaansa !
Ne kun on "oikeuden asialla" ! ...THAHAHahahhaaaaaaaaaaaaaaaaaa...aijaija..i..

Mutta ompahan perkele; järkyttävää saatanan barbariaa tuo Amerikan "oikeudenkäyttö" tai miksikä tuota kommaripaskaa nyt kutsutaankin.P.s 4  America ! You shithole (commie) fuck !
Release that poor fucking guy ffs. This "Brandon" guy.
70 years !??! Are u even remotely serious ?!? And WHAT exactly SEPARATES YOU from the other vile and low and supremely  EVIL commie-pestholes on this planet ? Like N-Korea or the sandnigger-countries or whatnot ?
You are every bit as barbaric with this "justice system" freemason horse shit.
SHAME ON fucking YOU.

70 Y E A R S !!!!!!!!!!!!!!!!!

Christ you are evil !!
My fucking god you are evil !!
You little feverish Anglo-Saxon-Jewish SHITS !

Go fuck yourselves ! Oh but wait! That´s probably "illegal" !! HAH HAH AHAHAHAAAAA fucking medieval dimwits.Most of YOU, the goddamn motherfucking Hoi Polloi, should be locked up for 70(!!!!!) YEARS !! THAT might put some, SOME, fucking cluess into your otherwize empty fucking head !
70 Y E A R S for ....for having PICTURES of kids on your fucking PC ?!?!?

Is this, or is this not, a part of the incredibly RIDICULOUS "American Gigantism" - when u fucking dolts have to make EVERYTHING  BIG !?!?
From "Big Gulps" to BIG fucking "senteces" ?!

You are simply; fucking laughable, ridiculous, idiotic, totally surrealistically imbescillic and stupid etc. NOT "cool".


I mean Christ ! I´m soooo super sorry for that YOUNG dude. Whose WHOLE ENTRIRE fucking LIFE you goddamn fucking monsters and lynchmob idiots are going(?) to STEAL, like the fucking thieves you ARE.

Sink into the fucking ocean already fa Christs sakes ! And be done with it.

Tell me; do you throw gays and witches down from high places (roofs 4 example), as they do in your ancestral lands in the Civilized Mid-East ? Or do ya peraps BURN the "Heretics" ? And do you whip the guys stealing apples or simply saying something rude ? Like Nigger apparently.

You ARE: Hell On Earth.
THAT is why u allways find it, It´s IN YOU.


This is very simple.
This is NOT complicated.


Fuck you´re barbaric !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti