tiistai 4. huhtikuuta 2017

Anssi & ISO MÖRKÖ (Suomen Rumin Olento)

On ehdottomasti ja kiistatta, vailla epäilyksen häivääkään, ilman kahta sanaakaan ja ilman minkäänlaista muuta vaihtoehtoa, tietenkin ja totta kai Arttu Wiskari niminen äklöttävä plösö muodostelma.Kahvimaito
Mökkitie
Ystävän Remppa
....voi kristus !! (ei biisin nimi! HUOM!!!)


^ Tuon kaiken aloitin jo kuukausia sitten, kun piti vain kirjoittaa siitä miten paljon minua inhottaa ja ällöttää tuo VITUN "Arttu Witun Wiskari", mutta NYT !! Nyt se saatanan kamala kammotus ja ällöttävä hirvitys ilmestyi myös tuohon taas "tapetille" tuon Anssi Kelan ohjelman myötä ja ........"jösses!!".

En katsonut ohjelmaa, mutta nuo "vedot" tuolta iltsikan sivulta.

Halusin siis vain tuoda esiin tai sanoa että; Arttu Wiskari EI OLE mikään vitun MUUSIKKO, siinä missä Anssi Kela taas mitä suurimmassa määrin ON, vaan yksinkertaisesti joku susiruma hirviö ja järjenvastaisen lihava muodoton inhottava plösö.

KATTOKAA NY SITÄ SAATANA !!Vittu KATTOKAA !! ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^AAHahahaha.........ai luoja....
.........😓


Se on kuin jokin vitun sammakko, kahden ihan liian pienen ja ohuen kintun varassa. Jotka muuten napsahtaa(!!), usko pois vain, POIKKI ihan koska vain, hetkenä minä hyvänsä.
Ne saa tarpeekseen ennenpitkää.

Tuo tyyppi tai jätesäkillinen ihraa ja suolia, ei kauaa kävele !
(Eikä tämä edes ole uhkaus).

Tuo työmies jota tuossa on häiritty, on jo sellainen vähän "tukevampi" poika, mutta näyttää treenatulta saliurokselta verrattuna tuohon kyykistelevään vitun paskapussiin.

Ja TUO !! Saatana TUO, on nyt, nykyään, ihmisten mielestä joku vitun MUUSIKKO ?!?!Haistakaa hei paska, ja painukaa kaikki vittuun !!
Ja mitä tulee tuohon Anssin ohjelman uuteen jaksoon, tai niihin biiseihin, niin Anssi veti taas ihan ylivertaisesti pidemmän korren ja yllättävän hyvin ylipäänsä moisesta junttipaskasta versiodun biisinsä. Tuo ihmisasennossa seisova manaatti taas upposi koristen paskaansa. Tai se itse biisi / versio oli kyllä ihan yllättävän hyvä, mutta siinä oli 1 elementti liikaa ! Nimittäin tuo "Arttu Wiskari".
Jos SEN olisi saanut siitä pois, se olisi ollut oikein kelpo versio. Se oli muutoin ihan oikeasti aika hyvä !

Työntäkää tuo karmiva pösilö mereen, älkääkä kuljettako sitä ympäriinsä kuin norsua Sirkuksen rekassa, leikkimässä "muusikkoa" !! Se on pois kaikilta OIKEILTA muusikoilta ! Ja meiltä oikeastaan ihan KAIKILTA sinänsä.
Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti