keskiviikko 26. huhtikuuta 2017

"Riihi"kuivaa kakkaa
Tuo porukka mistä te tykkäätte, ja jota te vuodesta ja vuosisadasta ja tuhannesta toiseen kannustatte viemään TEIDÄN elämänne ja vapautenne ja rahanne ja mahdollisuutenne ja teidät ehkä linnaan ja jolta te Vitun Idiootit odotatte aina vain uutta ihmettä ja jotakin hyödyllistä, on taas "kokoustanut" keskenään ja sopineet vähän asioita.

Nähtävästi lähinnä sen luontoisia kuin että "miten köyhät ja kurjat ja työttömät ja muut vastaavat, voitaisiin tai saataisiin, nuijittua vielä vähän ankeampaan ja köyhempään rakoon ja asiaintilaan?".
Eli ihan sama jatkuu. Iiiiiiiihan sama jatkuu, mikään ei muutu. MIIIIIIKÄÄÄÄN ei muutu.
Iiiihan sama ruletti ja rulijanssi ja pyöritys ja pelleily ja teatteri jatkuu, piiri pieni pyörii.

Parikin asiaa esim jää nähtävästi HETI puuttumaan, tai ainakaan niitä ei erikseen ole mainittu tuossa otsikossa / noissa otsikoissa. Eli että esim; "Maahanmuuttajat™" saisi lähteä maihinsa ja loput lakata "muuttamasta", kuten hyvin luonnollista on... tänne, ja se että neekerit ym yrjöttävät typerykset saisi VIHDOIN alkaa MAKSAMAAN takaisin kaikkea sitä vitun "apurahaa" mitä ovat vitun muinaiset ja haitalliset keharit saaneet, täältäkin päin, sinnepäin, vastikkeetta ja ilman MITÄÄN hyötyä KENELLKKÄÄN. Eli neekerit saisivat alkaa maksella velkojaan, samoin kuin Kreikan vitun karvaiset Kroisokset.
Nin nää ^ ainakin jäi nyt taas pois listalta, ja samoin vaikkapa SE että työmaat saisivat saatanat lakata kyselemästä joka vitun asiaan jotain vitun "korttia", korttia kävelystä, korttia pyllistelystä, korttia istumistaidoista ja korttia ymmärryksestä ettei autotiellä seistä (ainakaan päällään!! HUOM!!) ja että palkkaisivat vitun niljakkeet ihan koti-suomalaista väkeä EIKÄ mitään VITUN typeriä lantapäisiä perkeleen "Polakkeja" tai Virulaisia poikkeja yms roskaa.

Ja kuten joku kommentoijistakin huomautti, puuttuu siitä TAASKIN(!!), luultavastkin vain jokin painovirhe-paholainen tai muu vastaava virhe, niin tuo "herroilta leikkaaminen" !! On se nyt perkele kummallista, vittu ! Vuosi tuhannesta toiseen "herrat" vain hymyilevät kuin idiootti, samalla kun ryöstävät ja heitä torutaan siitä !
Mutta hei; sellaista on olla itsekäs ylimielinen, häpeämätön typerä omahyväinen AHNE paskapää hyödyttömyys. Eli toisinsanoen "Byrokraatti" tai "Poliitikko". Eli kansankielellä; hyödytön ja haitallinen ryöstäjä-komentelija-loinen. Ammattimainen veren nenästään kaivelija.

Ehkä jos KOKO tuokin jengi menisi johonkin tehtaalle TÖIHIN ja lakkaisivat "kokoustamasta" ja "sopimasta" ja "sumplimasta" ja "pähkäilemästä" yms, ja laatimasta komentoja ("laki") joita muiden "täytyy seurata" (jostain syystä) - voisi suomessa OIKEASTI alkaa jokin TUOTTAVAMPI aika-kausi. Mutta ei ne niin tee koska kusipäät hoksaa jo nuorena miten alhainen tämä maailman ON, ja miten KUKAAN ei OIKEASTI ilmesty pistämään pahoja paikalleen, sillä "mikäpä pahan tappaisi?!" joten miksei vain ITSE OLLA Paha ?!?!
Sillä näyttää saavan kaikkee. KAIKKI. Oikeastaan.

Totisesti!!....MIKSI ei !!?!?.....
....indeeed söö !


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti