tiistai 18. huhtikuuta 2017

Turkki ULOS !

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201704172200103685_ul.shtml

Oi kuinka ihanaa !
Aivan mahtavaa !

Turkki loittonee ihan ITSE EUCCCP:stä.

Ja samoin Pohjois-Korea alkaa ehkä vihdoin joutua TODELLISEEN liemeen ja kulkee kohti loppuaan !! Mikä sen mahtavampaa voisi näissä asioissa olla !?!?

Enkä saata käsittää niitä nynnyjä jotka jumalauta PELKÄÄVÄT, vittu jotain helvetin P-Koreaa(!!), ja tutisevat nyt punteissaan kun niillä on ydinaseitakin ja kaikkee ...hei  !..Kääk.
Hei: huu givs a fak !?!?

JOS ne ylipäätään TOIMII ja lentää johonkin ja osuu ja räjähtää; niin luuletteko että MEIDÄN täällä tulee olla SIITÄ, LAINKAAN, huolissaan !?

Vittu te olette kyllä niin käsittämättömän PELONHALLITSEMIA olentoja, ettei sitä voisi edes keksiä !!
Pelkäisitte edes jotain järkevää ja jotain mitä on SYYTÄ pelätä, kuten OMAA "valtio-hallitus-kytät" ym juutalaiset -vihollisjengiä ja verotusta ja omaa itseänne ja omaa maailmankuvaanne ja sen rajoja yms. Ettekä mitään hevonhelvetin yhdentekvää hömpötystä ja harhaa ja turhaa kuvitelmaa jostain VITUN ydinsodasta tai "ydintuhosta" tjns.

Niillä ei ei ole MITÄÄN realismin tajua jotka vauhkoilee YDINSODASTA. Vittu tajuatteko te alkuunkaan miten typerä ja lapsellinen, kaheli ja haliwuudmainen on jo käsitekin "ydinsota" !?!?
Luulen että jos Pyllykorea PYSTYISI jotenkin lähettämään moisen ohjuksen ameriikkaan ja se todella räjähtäisi siellä; siinä ei KOVIN kauaa nokka tuhisisi kun P-Korea on melko sileetä tanssilattiaa ja/tai KUHISEE G.I.Joe...ja / Joeita...miten tuo nyt tulisi kirjoittaa. Niitä solttuja.
Ehkä yhden tai 2 ohjusta sitä kerkiäsi johonkin ampua, ja ken tietää mitä ne edes tekisivät. Kaataisi ehkä vähän metsää ja pari taloo ja pari junttii jne ?

Mutta hieno homma kuitenkin että Koreaa aletaan VIIIIIHDDDOINNN jo vähän RAVISTELLA ja kovistella takaisinpäin ja että sen rotanloukon kaverit, nimellisesti lähinnä Kiinantunkio ja Ryssäntunkio, on nyt joutuneet tulemaan selkeästi esiin piiloistaan kyseisen persereiän kommarinpaskaläjän liittolaisina. Kyllä demonit aina toisensa tuntee, sekä henkilökohtaisesti että "valtiotasolla".

Siitähän saattaisi luulla että Ryssät alkaisi jo itsekin AJATELLA omaa MORAALIAAN yms, kun hoksaavat että hetkinen; mehän perkele asetumme P-Korean PUOLELLE ?!?! Mutta ei.
Ja se kertoo jo ihan KAIKEN.
IHAN KAIKEN.


Mutta eniwei; hienoa hienoa, nähdä korean ja turkin poistuvan takavasemmalle "maailmannäyttämöllä" !! Vielä kun suurin osa kaikista muistakin tekisi samoin, niin a vot !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti