sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Vitun Hillfiger

http://www.iltalehti.fi/muoti/2015013119120285_mu.shtml

" Nnngggääääh..heheeii. Kuka haluaisi ostaa kalliilla, rumia kelloja?... eniwan ? "


Hyi helvetin vittu. Minkä näköinen tuokin vitun hintti on ! Tai mikä onkaan.

Onko nuo tekohampaat? vai sen omat, oikeat hampaat ? no, kamalat kumminkin. Ja se joko a) pieree tai b) yrittää huomaamattomasti ja aikaa säästäen, käydä isolla hädällä luultavastikkin itse disainaamissaan byysissa, tuossa kuvassa. En tiä ... .. .ehkä nuo hampaat onkin muuten sen ihan omaa disainia ! Sehän selittäisikin niiden kamaluuden !
Wau... vai niin, äijä on alkanu suunnittelemaan myös hampaita ! Nais.

Se näyttää siltä kuin sille olisi jostain syystä jämähtänyt koko loppu iäksi se ilme mikä sillä on pyngätessään skeidaa, tiukkaa skeidaa !! Ehkä se käy usein skeidalla? ...vai ? en tiä. Ehkä noi sen hiuksetkin on jotain mitä se on löytänyt sieltä pynkäämänsä skeidan seasta.
"Ooouuh...hei?! mikä tää on?.. hei waaauuu! tästä mä teen kyl mu hiuxet!"

Tuo vitun kammotus näyttää siltä kuin sen sikiövaiheessa olisi tullut jokin hämmennys... ikäänkuin se ei olisi oikein tiennyt mikä sen tarkalleenottaen piti olla, joten siitä tuli vähän kaikkea. Vähän apinaa, vähän ihmis miestä ja naista, pillu ja kauheat hampaat (joilla säikyttää pois muut muotihintit?) ja toinen pillu (noi sen silmät siis) .....aika kamalaa.
Ja TUO on maailmankuulu muotisuunnittelija ? / "guru" ? ....No johan...on.. vittu !


P.s TV:ssä pyörii tällähetkellä tuossa tuo "Assembly" pelijuttu. Ja siellä on TAAS (kuten raportoin kai viimevuonnakin) tuo vitun "Angeldust" Kurppa ! Vittu.... ahahahaa... "Enkelipöly" Kurppa ...ei...hahaha....Kurppa ..hahaa.. Luuliko se tuota nimeä ajatellessaan, että "hei! täähän kuullostaisi hyvältä: Enkelipöly Kurppa !" ? Vai mitä vittua !?

Jos saan ehdottaa niin ehkäpä "Kurkkuparta" Kurppa voisi olla näppärämpi? Ja kuvan perusteella osuvampi. Tai joku uus sukunimikin vois olla ihan jees.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti