keskiviikko 25. helmikuuta 2015

Älykääpiöt Vuokralla

Ja sitten vielä tällaienn nerouden ja kunniallisuuden ja ns "normaaliuden"kin ym osoitus.

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015022419253586_uu.shtml

Ensinnäkin, toisin kuin kommenteissa sanotaan, lähes kuorossa, kuin yhdestä suusta. Minulle tuli tämän luettuani, paitsi palava halu sytyttää tuo jengi tuleen tai vaihtoehtoisesti vain ampua ne, -mieleen, että tekijät lienevät sitä sellaista pohjasakkaa, alkoholisti narkkari jengiä, roskaväkeä, niitä vitun älykääpiö kusipää kovis kehareita mitä pyörii joka saatanan kaupungissa ja kylässä ja taajamassa, tässäkin maassa. Eli ihan Natiiveja idiootteja, ajattelin.

Ja toinen mikä tuli mieleeni oli tietysti, myös kommenteissa mainittu itsestäänselvyys, eli Mannet.

Mutta en usko, että kyse olisi esim neekeristä tai somalista tai musulmaanista yms. Niilläkin on sentään joku vitun roti ja raja. Tai sitten voidaan ilmaista asian niinkin, että niiden apinanriehuminen on vain "erilaista".
Mutta TUO ei kuulosta nekrujen touhulta eikä murjaanin. Tuo kuulostaa paikallisten juoponjälkeläisten ja muiden vitun virtsanimppaajien aikaansaannoksilta.

Aivan vitun käsittämätöntä luettavaa. Se sai minut ärsyyntymään niin, että luin tuon alunperin pätkissä, ja välillä vain.. ajattelin. En sano mitä, mutta aattelin nyt vain.

Nyt olisi taas sellainen paikka, että ; näiden vitun kusivatien nimet ja naamat sitten julki ja sassiin !! Saatanan Anarko-Tyranni paskalakit.
Tai vaihtoehtoisesti: esittäkää minulle yksikin sy, yksi ainoa, YKSI !! 1 !! one, yksi -yksikin HYVÄ SYY, miksi näin EI toimita. Niin minä täten tyytynen siihen ja hiljenen.

* * *

Jos maailma olisi sellainen kuin minä luulen ja uskon teidän muiden kuvittelevan sen olevan, niin selittäkääpä minulle; miksei teidän Rakkaat Johtajanne (jotka ovat IHAN TEITÄ varten [bless them!] lähteneet "poliittiselle uralle" ja "tekemään päätöksiä" ja UHRAUTUVAT saatanat, TEIDÄN takianne, siellä Politiikan kovassa pelissä) miksi nämä lihavat ja läskipäiset, pyhimykset, EIVÄT pidä IKINÄ teistä huolta niinkään, vaan sekä itsestään, että kaiffareistaan ja RIKOLLISISTA !!!?
Selitelkää tämä minulle. Minä jään ihan mielenkiinnolla odottamaan mahdollista vastausta / selitystä. ( En tosin usko sellaista tulevan, mutta tsiigataan nyt. Ikinä ei tiiä )

Se johtuu siitä, ettei ne ole "teitä varten" vaan itsekkäitä rikollisia kusipäitä ja de fakto, öykkäreitä ja tunteettomia kiusaajia, ja tyhmiä ja ahneita vitun varkaita ja ahmatteja. Ne on vähän kuin Pacman.

Se mikä minulle ON mysteeri yhä edelleen ja on ollut syntymästäni lähtien, on se, että : miksi nämä muut ihmiset on niin vitun älykääpiömäisen tyhmiä ? eikä koskaan näe, kuule, ymmärrä, käsitä, hoksaa, tajua jne -mitään. Miksi näin ON ?! Osaatteko te sanoa ?!

Miksi IHMEEEEEESSSSÄ ?!?!? miksi vitun helvetin perkeleen ihmeessä, te kuvittelette, saatanan sosiaaliset dildot !! että joku vitun keskinkertaistakin typerämpi lihava paska, lähtisi jossain vitun "Vaaleissa" (mitä tuokin sana oikeasti TARKOITTAA !? [ja mitäs väliä sillä on? häh..sös ssön sössön söö] niimpä...mieti saatana sitä) ehdolle, asettaakseen Sankarillisesti ja pyyteettömästi TEIDÄN ETUNNE omansa edelle !??  Häh ?..... ahahahahhaaaaa lol. Vittu te olette kyllä..... sangen tyhmiä. Ei voi muuta sanoa.

TÄMÄ on se todellinen Toistuva Juttu "ihmiskunnan" Historiassa. TÄMÄ !!
Röyhkeät ja häikäilemättömät imbesillit johtamassa laumoittain, hyväuskoisia ja yksinkertaisia hölmöjä. Ehkä osittain "hyväsydämmisiä"kin, mutta hölmöjä kuitenkin.

Samanlailla kuin muurahaiset pitää kirvoja "karjanaan" ja ihmiset lehmiä ja sonneja yms paskaa, pidetään MYÖS TEITÄ karjana. ( Myös ilmeisesti erään sangen poikkeavan ja hyytävän tahon puolesta, jonka olemassaoloon te ette suostu uskomaan kertakaikiaan millään !! Ette vaikka miten monta havaintoa ja raporttia ja kuvaa ja videota lykätään nenän eteen !!  ei !! Eihän sitä nyt saatana voi hyväksyä perkele ! Koska "niin nyt vaan ei voi olla" ).

( Tuosta asiasta en ole tahallaan tässä blogissa juuri puhunut, koska en halua käsitellä sitä täällä. Mutta sanonpahan vain, että vääräsä olette jos luulette olevanne "yksin". Ja samalla myös VAARASSA )

* * *

Eniwei. Miksi ei tässäkäääääään tapauksessa, ilmoiteta ns "lainkuuliaisille" ihmistyypeille näiden älykääpiöiden kauhukakaroiden nimiä ja näytetä naamoja.... junou... ihan vain jos ei maalaisjärjen ja yleisen itsestäänselvyyden(?) takia niin ehkäpä sitten ihan vain jotta muut olisivat paremmassa turvassa ?!? Näet Cro Magnonin Perkele, niin toimii aito ja oikea IHMINEN !!!!!! Jos se näkee viidakossa jotain uutta ja vaarallista, niin sen selkeä "veren vietti" on mennä viivana raportoimaan siitä OMALLE HEIMOLLEEN (aaaaahh! mutta kappas !! me kun EMME OLE saatana, samaa Heimoa!! hahahaa, siinäpä se) ja varoittamaan niitä.
Sitä kutsutaan mm "terveeksi järjeksi". Tai on ainakin aikanaan kutsuttu. Aikana kun joku ainakin joskus, välillä, vähän välittikin jostain / jostakusta jne. Ei nyt siis, mutta ennen.
Ei mitään ! Jatka uniasi. Hybris odottaa sinua !! Ja taivaspaikka ja paratiisin neitseet !! Nuku nuku vaan.

En nyt jaksa etsiä, mutta netissä on kyllä jos kiinnostaa -kuvia Aasiasta, eri maista, joissa (koska niillä on suht korkea ÄO) on saatana mm Metrotunnelin käytävillä, bussiasemilla yms paikoissa, niitä sellaisia moderneja versioita viivakoodista, niitä neliskanttisia, en nyt muista nimeään, joista voi ladata itselleen etsintäkuulutettujen ja muiden saatanan sontaläjien nimet ja naamat ja oletetut olinpaikat ja kaiken muunkin. Tai sitten on ihan vain niiden "Konnagalleria" kasvokuvat ja tiedot siinä ilmoitustaululla. Näin !! näin toimii sellainen laji ja rotu, jolla ei ole mitään aivoloista tai jonka pää toimii kuten sen pitääkin ja joka on suht LUONNOLLINEN laji, eikä keinotekoinen Helvetin Friikki. Niin toimii laji ja rotu, joka haluaa toisilleen, omilleen HYVÄÄ eikä PAHAA, menestystä, eikä tuhoa.

Niin toimii aidosti altruistinen rotu, jota ei kiinnosta julistaa apinaa ja pakanaa ja perkelettä ja rikollista Pyhäksi !! Ja sietää sitten niitä ad nauseam, ad infinitum ad. .... mitä vain.

Mutta näin EI TOIMI ns "Länsimainen" ...vitun läskipää !! Eheii !! Ei tod.
Länkkärit pihtaa tietoa itsellään, eritoten varkaat kuten Poliisi ja Valtio, jotta he pääsisivät kohoamaan vähän ylemmäs ja jotta muut voisivat upota vähän alemmas. Ja näin tulee selkeämmin sekin esiin, että he ovat ylempänä ja muut sitten näppärästi alempana !! Eikö vain... olekkin aika mahtava järjestely ??! On se..! onhan se perkele juu.

Kuten kaikki Läntinen ja Valkoinen !! Joka siis perustuu sille, että hyväksytään todellisuuden aito ja oikea ja todellinen ja muuttamaton (ja muuttUmaton) luonne, eikä yritetä väkisin vääntää rautaa paljain käsin ja Universumia omaan tahtoon !! Eeeeeeiiiii..eiiihän nyt mitään saatana sellasta !..hei !? khamoon mään !?? ei kai nyt sellaista voi...olla ?..vai....

Kyllähän nyt länkkärit saatana Todeliisuuden ymmärtää ja hyväksyy ?!..heii ...? hei ?....apua! .. ..hei ! ?...
Ei saatana !....

No....jaa... no, sanotaan nyt tähän loppuun, koska: miksi tästäkään tämän enempää SANOA !?!? Kyse ei ole enää sanoista vaan vain teoista. Niitä pahuus "kunnioittaa" ihan kuten eläinkin, ei muuta.
Niin siis sanotaan, että (ja on pitänyt usein tämä sanoa): toisin kuin te muut ihmiset ..tai "ihmiset" -näytätte luulevan, pätee Koirakuiskaaja Cesar Millanin ohjeet koirien ehdollistamisesta, hyvin pitkälle myös ihmisiin. Ja sikäli, "rikollisiin". Ei toki yhtä hyvin, mutta sen verran, että kannattaa noteerata. Mutta kaiketi, koska te luulette ihmisen olevan jokin erillinen kategoria eläimistä erillään, te luulette, ettei neekriä voi tuntea ja ennustaa tai ketään muutenkaan "stereotyyppisesti" tuntea tuosta vain, tai ettei ihmisiin tehoa mikään ja blääblääblää.
Mutta kuten tuo koiria lähes äimistyttävän hyvin tunteva Meksikolainen popamies on selkeästi esiintuonut; "maltti on valttia" kuten sanonta sanoo.

Mutta se ei tarkoita mitään vitun ikuista pinnaa tällaisten älyllisesti ja sosiaalisesti ÄÄRIMMÄISEN haasteellisten vitun roskansyöjien tapauksessa. Tällaisessa tapauksessa kyseeseen tulee raippa ja sähköshokit eli sähköiskut ja SEN, kurituksen, kärsivällinen jatkaminen !!! Ei siis kärsivällisyys sinänsä vaan RANGAISTUKSEN johdonmukainen brutaalius ja sen kärsivällinen TOISTO !!!!! Toistan: toisto !!

Ymmärrrätttekö !?!? T O I S T O !!!! toisto toisto toisto toisto toisto toisto toisto toisto toisto toisto toisto toisto toisto toisto toisto toisto  toisto toisto toisto toisto toisto toisto toisto toisto toisto toisto toisto toisto toisto toisto toisto toisto  toisto toisto toisto toisto toisto toisto toisto toisto toisto toisto toisto toisto toisto toisto toisto toisto  toisto toisto toisto toisto toisto toisto toisto toisto toisto toisto toisto toisto toisto toisto toisto toisto jne jne jne.

Tai sitten vain, nappi niskaan tai laaki ottaan. Ei siinä juuri muu auta.

Kun jokin on pilalle kerran väännetty tai se on sellaisena syntynyt, siihen ei auta mikään ihmisen tuntema. Ei mikään.
Ei kertakaikkiaan MIKÄÄN.

Eikä asia teidän USKOMISESTANNE muuksi muutu tai siitä riipu tai siihen mitenkään edes liity.
Haistaka vittu.

Ja summa summarum: miten noin totaalista ääliömäisyyttä, itsekästä pahuutta, ymmärtämättömyyttä, mielisairautta, hulluutta ja kaheliutta ja miksikä ikinä tuota voi edes kutusa, voi olla olemassa ?!?! Minä en sitten saata lakata hämmästelemästä. En koskaan !!

Jumalauta miten kusipäistä voi sakki olla !! Sanonpahan vain, että: jos minulla olisi talo, jota vuokraisin (tai asunto) ja tekisitte MINULLE NOIN... nin...ei vittu..siitä ei seuraisi mitään hyvää ja kaunista teille. Siitä seuraisi jääkylmyyttä. Siitä seuraisi ikävä, ikävä yllätys. Jonka jäkkeen nämä "Sivistyneen ´Yhteiskunnan´ Suojamuurit ja järkähtämättömät nerouden partaalla kiikkuvat Palvelijat" julistaisivat MINUT rikolliseksi ja pahaksi ja hulluksi ja väärintekijäksi ja miksi vielä. Ja tyhmät, keskinkertaiset lampaat säestäisivät kuorossa.

Minä hautaisin teidät VEREENNE !! Saatanan käpyaivot riitapukarit paskahousut kovanaamat läskipää ääliökakarat.I´d bury you in your fucking blood.P.s Koska tuo Lusif...ahahahaa aaannteeksi ! siis Luuooojan ! tarkoitin tietysti, että Jumalan ! nääs sen Luojan !! höh !! hahaha...ooooih hupsis minä!! siis tarkoitin toki, että: koska Valtio, tuo LUOJAN eikä LUSIFERIN "lahja" maanpäälle, ei ole hoitanut sitäkään vähää "velvollisuuttaan" mitä sillä julistetaan aina olevan eli Suojella "hallintoalamaisia" (kirvoja / karjaa) ja pitää (muut) gangsterit loitolla, pois lauhkeiden lehmien kimpusta, niin sanoisin, että teille, hyvät asunnon omistajat, on velkaa sekä Valtio, ETTÄ nuo rikolliset aivovammaiset paskakasat !! Ja korkojen kera.
Minä pahoittelen, koska selvästikkin sekä luoja, lusifer, että Valde, on jostain syystä, syystä tai toisesta (varmasti hyvä syy!) -estynyt tätä itse tekemään, niin MINÄ pahoittelen kohtaloanne !!
Olen todella, todella ärsyyntynyt, pahoillani ja jokseenkin surullinenkin puolestanne.
Nuo muut ilmoittakoon oman kantansa... jahka vaivaantuvat ilmestymään..sitten ...joskus..jos ilmestyvät..kun ilmestyvät... *krrrrooooohhpwiyyyyh ZzzzZZ* ...tai jättävät ilmestymättä.. ZzZzzzz... *tää ninq nukkuis nyt*

P.s 2  Luoja tai joku, siunatkoon liekinheittimen keksijää. .(..kunhan sanoin ...)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti