lauantai 7. helmikuuta 2015

Loiri...Nuotiolla !

Katselin pari jaksoa tuota uutta "Loirinuotiolla" sarjaa. Ihan kiehtova muuten, mutta Loirilla on tapana puhua päälle ja keskeyttää heti kun joku muu alkaa selittää jotain anekdoottai tai vain puhua.
Ensin se kysyy jotain, antaa ikäänkuin jutun juuren ja aiheen, ja sitten. Heti sillä saatanan sekunnilla kun joku muu alkaakaan puhua, saa juuri-ja-juuri suunsa auki, alkaa Loiri kailottaa siihen päälle sillä seniilillä ja sammaltavala tavallaan / äänellään.

Minkä helvetin takia ??!

Miksi kutsua sinne muita? miksei vain puhua itsekseen nuotion ympärillä ? Ja KOVAAAN SAATANAN ÄÄÄÄNEEN PERKELE !!

Eniwei... sen katsekkin haarautuu sinne ja tänne. Toinen silmä katsoo ala-vasempaan ja toinen ylä-oikeaan ....kvadranttiin. Ja se on ihan keltainen ja sen silmät myös ! Ja kuvitelkaa..ai jessus...sen henki!! Miltä haisee sen henki ?!?... *alkaa pyörryttää*... ja sitä haistella siinä nuotion lähellä kun tuli oikein korostaa kaikkia pahoja hajuja !
Sus siunakkoon.

Ja alkoi vähän jo kyrpiä se vitun leuaton spede, Hjallis. Vitun kääpiö perkele!! Vittuako se "dissas" sillä tavalla "Maikkia" koko vitun ajan? Sehän ei saatana edes katsonut koko ukkoon päin juuri kertaakaan vaan tuijotti maahan tai Loirin ylimalkaiseen suuntaan tai tyhjyyteen.
Ja kuinka vitun kuiva!! kuinka vitun rutikuiva ja tylsä sekin äijä tosiasiassa saatana on !?!? Siinähän olikin kai ideana Ying ja Yang, Maik ja Jallis. Kaksi ääripäätä, räikeä sirkusfriikki-kaheli ja umpitylsä leuaton, oudonmuotoinen "pikkumies" Stadista.

Hjallis on myös vähän sellainen ärtysiä. Mikä on kai seurausta siitä, että se on sellainen... millainen on. Sen on tarvinut aina ärhennellä se pieni vähä, enemmän, tullakseen kuulluksi. Ymmärrän, mutta sekin alkaa iroonista kyllä ärsyttää ennenpitkää.

Ja mitä sen sitäkin piti alkaa saatana sölköttää, että "sös sön sös sön söö, mitäs me sit syötäis jos ei mitään kerta sai ampua..." jne. Kun puhe oli metsästyksestä.
No..miten olis vittu esim: kasvisruokaa ?! Tai jotain mitä ei ole ammuttu?! kuten esim perunaa !
Tai vaikka banaania ja kaurapuuroa ? ...kokista ja Falafel hamppari?! onhan näitä, hurumykket. Mualimma väärällään.

Selännekkin...vittu mikä saatanan lautanaamainen typerys !! Hahaa ja miten TYYYLSÄ !! Vittu ketään kiinnosta enää mikään vitun kiekko !! Ei sittemmin netin ja kunnollisten PC / konsoli pelien. Ja selänne on muutenkin sellainen "mutkat suoriks" tyyppi jota en voi sietää ja jotka ei tuppaa paljoa elämässään AJATTELEMAAN. Ne tyytyy vain tekemään ja menemään ja jyräämään lihaksella. AJATTELEMATTA paljoa siis, muistinko huomauttaa ?!?!

Se ei jää Histooriaan minään filosoofina tai suurena ajattelijana tai sitaattien alkuunpanijana. "Joo no..kyl me eka erä pelattii iha hyvin, pari hyvää maalipaikkaaha siin kyl oli, ett..ett.. tokas sit pitää vähä petraa ja joka jätkä tietää ..nin... kyl tästä viä hyvä tulee. Jes!..kiits..." *katoaa kuvan oikeaan laitaan*


* * * *


Ohjelman kaikki ...tyyli, visuaalinen suunnittelu ja musiikki yms, on kyllä ihan hyvin tehty, ihan khuul. Mutta se kokki näyttää aina pelästyneeltä, kuin siinä ikkunan takana olisi juuri karhu joka pui nyrkkiä ja pitää plakaatia "nussin juuri vaimoasi!!...KUOLLUTTA vaimoasi!!" toisessa nyrkissään. Eikä sillä myöskään ollut kulmakarvoja. Minä en voi sietää ihmisiä joilla ei ole kulmakarvoja. Vitun friikit !! Saatana.

Ja siinä ruokailuosiossa / kohtauksessa näkee, että se on usein editoitu ihan päin persettä, tahallaan tai tyhmyyttään. Ensin ne ei ole syöneet, sitten ne on, ja sitten taas lautasella on enemmän kuin aiemmin ja ehkä se kokkikin on taas siinä hölmistyneenä jankuttamassa, ja jollain on lasi kädessä ja heti seuraavaksi se onkin alasti ja lasi pöydällä tai sen alla.
Kiinnittäisitte nyt perkele vähän enemmän huomiota tällaisiin jatkuvuuden ongelmiin. Niitä näkee jo megaluokan leffoissa ihan tarpeeksi.

Mutta huomautan vielä kuvottavaksi lopuksi niistä Loirin käsistä. Kuten olen ennenkin sanonut, ne on hirveät !! Aivan, vitun, hirveät !!   (siis sormet, tarkennan.)
Samat kun Ändillä. Ja isoilla myyrillä, ja alkoholisteilla ja zombeilla.
Sellaiset turpeat, ruumiin sormet. Jollaiset voisi kuvitella näkevänsä jollain Tsunamiuhrilla joka on naarattu pullistuneena jostain vitun Thaimaalaisesta uima-altaasta ja joka on jo suurimmaksi osaksi ihan vihreä !! vittu VIHREÄ !!

Ei niitä sen käsiä voi peittää jollain? hei !? kietoa vaikka sideharsoon tai jotain ? Niinkuin Darkmänin lärvä, se on kans kai aika hirvittävä. (Onhan Liam Neeson kieltämättä aika... "kirveelläveistetyn" näköinen).

Tai jos se voisi käyttää jotain hanskoja. Vaikka... punaisia naisten nahkahanskoja ? Oisko jotain ?! Mitään?....yhtään mitään ?
...nyrkkeilyhanskat?.......


No, kuitenkin. Ihan kiehtova ohjelma.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti