sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Kirottu, kuollut puu

Tuli tällainenkin mieleeni, mitä tulee kaikkeen tähän myötähävettävän tyhmään nykyaikaiseen hysteeriaan ja kauhisteluun joka vitun kirosanasta tai ilkeästä lauseesta tai herjasta ja tästä äklöttävimmästä asiasta sitttemmin.... jonkin todella äklöttävän eli ns "viha-puheesta"...hahahaa... ei vittu...! ..."vihapuhe" ?!.... mistä vitun lobotomisoitujen kukkahattutanttojen lastentarhasta tuokin hevonpaskanimi on vetäisty ?!?! Haistakaa VITTU !!

Mutta siis niin, joka tapauksessa, takaisin pääasiaan, eli tuli kaikkeen tällaiseen typerään hössötykseen liittyen mieleeni se, että; tuo nyt taas TV:ssä pyörivä, kaikkien aikojen ylivoimaisesti paras Länkkäri-sarja (siis Villin-Lännen sarja) eli Deadwood -on melko hyvä esimerkki siitä mihin TULISI pyrkiä !! Ja miten ihmiset oikeasti ja luonnollisesti ja tosielämässä -puhuu ja ajattelee, miehet erityisesti.
(Deadwoodissa käytettiin yhteensä 2980 kertaa sanaa "fuck" ja sen eri johdannaisia ja versioita. IMDB "Deadwood" [trivia] )

Siinä lentää neekerit ja kinkit ja vitut ja paskat ilmoille joka neljäs sekunti periaatteessa, eikä kukaan siitä kärsi tai joudu Hellvetinpätsiin tai mitään muutakaan.
Nautin oikein siitä jaksosta missä se neekeri kenraaliksi pukeutuneena, kutsuikin ihan itse itseään "Nekrukenraaliksi" tai "neekerikenraaliksi" !! Aivan vitun loistavaa !! suorastaan mahtavaa.

Vähän toista kuin tämä nynnyily ja aivoton typeryys ja itseasiassa puhdas PAHUUS !!...
Mitäköhän vitun väliä silläkin OIKEASTI on, että jossain helvetin lastenkirjassa ja ehkä sen elokuvaversioissa tjms, on nimitys "neekerikuningas" !?!? Eikö edes Kuningas, kelpaa ?! Sehän on saatana NeekeriKUNINGAS !!!? Mutta ei ! Kun ei nin ei. Kun tyhmä ja läskipäinen ihrapäinen vitun imbesilli on päättänyt niin vittu se ON päättänyt !!! Sellaisia ne on. Eikä ne miksikään muutu, ei koskaan. Eikä ikinä.

Se mitä tuokin lopunkaiken TARKOITTAA, huom!! tuo että valkoiset on alkaneet pelätä tiettyjä sanoja yms, on että: valkoiset on edelleen ihan täysin "pakanoita" ja pelkää (suomalaiset poikkeavan paljon!) esim juurikin sanoja ja erilaisia symbooleja kuten hakaristiä yms, koska kuten neekeritkin itsekkin, luulevat niillä olevan jotain vastustamatonta sisäistä omaa voimaa.
Näinhän ei tietenkään, ainakin useimmiten, ole. Vaan kaikki se voima on teidän ihan ihka omaa voimauttamista. Mutta olette liian tyhmiä ja apinoita ja läskejä, käsittääksenne edes tätä.

No ...jaa...no, jokatapauksessa. Tässä kaikki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti