keskiviikko 11. helmikuuta 2015

Pari Uutista aamupäivälle

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015021119177670_uu.shtml

No joo no... ei onnex ny kovin naurettavaa.
Luultavasti jonkin ajan päästä täytyy myös TV-ohjelmissa missä kalastetaan, puhua kaloista niiden Korrekteilla, Latinankielisillä nimillä, ja selittää mieluiten myös nimen etymoloogia. Ja ellen pahasti erehdy, täytyy tulevaisuudessa (kun eläimillä on jo "ihmisoikeudet" [mitä ei edes kaikilla ihmisillä ole!!]) puhutellakkin eläimiään Virallis-Formaalisti ja mahdollisimman kohteliaasti ja varoen tunteiden loukkaamista.

Esim koiraan ei saa viitata Rasistisella ja halventavalla "koira" nimellä vaan täytyy mainita tarkka ..ei nyt rotu, mutta kumminkin, ja sen ala-haara ....jotain-jotain ja jotain ja -lupus.
Eläimille tulee puhua muodollisesti ja kohteliaasti ja valkoisten -hyvin alentuvasti. Ja nöyrästi.

On myös luultavasti, tulevaisuudessa, esitettävä myytävän kalan sukupuu !! Ainakin viimeisen 20-vuoden osalta ja selitettävä miksi juuri tuo kyseinen yksilö on tapettu ja pyydetty.

Vitun EU:n kommaribyrokraatit.

Ne on Elämän Vero, tällähetkellä.

* * * * *

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015021019175155_uu.shtml

Nyt on sitten tuokin vitun Juntti älykääpiö ja Hjallis, änkemässä saatana "Eduskuntaan". Ei hevon vitun helvetti..... vittu mitä sirkusta ja typerää teatteria tämä kaikki suomen "johto" onkaan !
Missejä ja urheilijoita ja sitten nämä kaikki frederikit ja hjallikset ja tony halmeet ja hakkaraiset ja kakkaraiset ja mitä näitä vitun kaheleita nyt on ja on ollut.
Pelkkää sirkusta ja hätäpaskomista koko juttu.



Juu..ei tod !!!

Ei nämä totisesti mitään Cesareita ja Hitlereitä ja Napoleooneita ja vastaavia kyllä ole. Ei hyvässä ainakaan.

Tosin kaikki johtajat on mulkkuja ja sietää kärventyä Helvetin tulessa, mutta sanoinpahan vain.

Frederikkikin haluaisi fiksusti ja ymmärrettävästi piestä nuorison ja pakottaa "laiskat töihin". Minä sanon siihen, että: haistappa pitkä paska !
Minä olen aina inhonnut tuota vitun Työmyyrän työ"moraalia" mikä suomessa vallitsee ja monesti valkoisten seassa ylipäänsä. Mikä vitun pakko teille on jatkuvasti hukuttautua työhön yms?? Hankamäki on tästä jankannut aika hyvin, ainakin jossain kirjassaan... taisi olla se "Enkelirakkaus". Se on vain yksi Heteroklishee muiden joukossa. Sellainen "juttu" mistä ei nyt vain enää osata paetakkaan kun ..... kun "niin nyt vaan on aina tehty".


* * * * *




Minä inhoan tuota naamaa !! Ja ämmää !! Ja sen vitun rumaa löllöä Ählämipersettä !!
Ja kaikki idiootit silti vain kuolaa tuonkin vitun kinkun perään ?
Vittu mikä tyhmä simpanssin naama.


Tässä kaikki tältä erää.



Töihin sieltä laiskat !! Ja haistakaa nuoriso paska !! (no ...tuon sanon kyllä ihan aidosti ! haistakaa totisesti paska, skidit !)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti