keskiviikko 25. helmikuuta 2015

Hollanden Läskipäinen Julistus

Yäk.

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2015022519256515_ul.shtml

Periaatteessa tämän takia (ainakin teoriassa) Amerikka luotiin.

Koska Eurooppa kuhisee tällaisia haisevia kollektivisti, kontrollifriikki persereikiä.

Haista Hollande vittu ja paska. 

Hollande, go fuck yourself !! Fuckin Commie piece of  SHIT !!!!!!!

Elikkä nyt se saatanan homekorva, käpyaivo, paskanaama, kusilärvä, vittupää, kommunisti sika, kiusaaja, paskahousuöykkäri, vaatii, että Nettiä aletaan oikein toden teolla sensuroida ja tarkkailla ja hallita ja hallinnoida ja kontrolloida. Hiiteen vapaus !! Jo riittää sekin paska.

Mutta mitä tapahtui, kysytte kai? sille "vapaus, veljeys, tasa-arvo" paskalle !!? Niinpä !!
Missä se on ?!?

Ja edelleenkin ; mitä on tämä lastentarhan tätitantan kielikuva, tämä "vihapuhe" ?!!? Mitä tämä tällainen yybernössöys oikein ON ??!?! Mitä tämä on !?!?! (muuta kuin sitä mitä se ON. Eli vain yksi ase lisää paholaisen repertuaariin, arsenaaliin, jolla kontrolloida paremmin muiden ihmisten ja maailman kaikkia piirteitä.)

Vittu, että heräsi valtava tarve AMPUA tuo saatanan kuvottava vitun paska, samantien !! Miksei ne saatanan muslimitkaan voi ikinä iskeä näiden läskipäiden, läskiperseiden, kiusaajien kimppuun !?!? Helvettiäkö käytte räiskimässä jossain vitun yhdentekevässä Vasurien "huumori"lehdessä kun voisitte samalla vetää sileex kasan Poliitikoita !!?!?!?!? Huoh...no...kai tämä osoittaa taas vain yhden kerran lisää, kuinka vitun aivottoman tyhmiä ja toivottoman tooopeja Mussut oikeasti on.

Olen aina ihmetellyt muuten, mainittakoon, tätä piirrettä maailmassa. Eli sitä, ettei sekalaiset aseiden kanssa heiluvat hullut ja "hullut" käy kovinkaan usein niiden oikeiden kohteiden eli SYYLLISTEN eli Poliitikkojen ja Poliisien ja sen sellaisten, kimppuun. Vaan tyytyvät kuin pässit, ammuskelemaan toisia ihmisiä. Kanssaihmisiä !? täysin sivullisia ja usein viattomia / "viattomia". Mikä juttu TÄMÄ on ??!

Miksette te saatanan kilipäät voi vittu ikinä, koskaan, olla muille oikeasti HYÖDYKSI ja lakaista tuota saatanan ongelmajätepaskaa pois maailmasta kun kerran siirrytte "sanoista tekoihin" ?!?! M I K S I !?!?!!?
Miksi näin on hei !?!? Miksi !?

Ei EDES Breivikki saatana !!! Ei edes SE !!!!! MIIIITÄÄÄÄÄ VITTUUAAAAAAAAAAAAAA !?!?!?!
Mikä saatanan lusiferiaaninen, suojaava aura niillä oikein on päällään ?! Vai ettekö te usko kykenevänne läpäisemään heidän hevonpaska "puolustustaan" ?! Vai mikä mättää ?
Kuinka vaikeaa se voi saatana olla, vetää kylmäksi näitä verta nenästään kerjääviä kusipäitä, sielunvihollisia, jotka vieläpä oikein YLLYTTÄÄ niin tekemään ja sitten pakenee Sikojen yms selän taa.
Ja NÄMÄ tyypit KEHTAAVAT saatana syyttää muita ihmisiä tai ihan vain "ihmisiä" -siitä mitä itse tekevät 24/7/365 eli pahuudesta, ja väkivallasta ja sen lietsomisesta !!!?!?!?
Kuten kaikki aivotta syntyneet pahuuden pikku perseenreiät ja idiootit, joista TÄMÄ MAAILMA koostuu, ne projisoivat KAIKEN tunkkaisen tyhmyyden ja saastan ja phuuden mikä vallitsee heidän ihan oman itsensä sisällä, muihin. Ja luulee sitten kuten kaikki imbesillit, rikollisia tai eivät, että se tosiaankin on kotoisin heitä ympäröivästä todellisuudesta eikä suinkaan sieltä mistä se ON. Eli heistä itsestään.

Mutta sellaista seon, olla tyhmä.
Tyhmä ja ihrapäinen. Läskipänen, kusiainen.

Olen aina ihmetellyt sitäkin, että miten ihmeessä tämä tällainen saatanan pohjasakka paskasakki on voinut selvitä tähän asti evoluutiossa ja selviytymistaistelussa ja tämäntällaisessa !!!? Miten vitussa !?!!? Miten niin VOI OLLA !!!
Mutta sitten tulen aatelleeksi, että... "toisaalta kuinkas muutenkaan ? kukapa muukaan sieltä selviäisi KUIN juurikin ne kaikkein alimmat ja elukkamaisimmat ja vähäpätöisimmät!". IHME on se, että MINÄ olen tässä !! SITÄ, ei voi selittää !!

Se, että yksikään oikea IHMINEN on olemassa.... SE se vasta on mysteeri ja aito ihme. . . .ja ellen paremmin tietäisi, voisin vaikka väittää sen olevan "Sallimus" tai jotain.

Siihenhän voi toki olla jokin oikea SELITYSkin miksi kaikkein vastanmielisimmät ilmiöt ja asiat ja oliot ovat tässä elämässä niin dominoivassa asemassa, mutta vielä en ole ainakaan joko keksinyt sitä tai sitten kyennyt hyväksymään yhtäkään niistä syistä jotka keksin.

* * * * *

Ja on "mielenkiintoista", että Hollanden paskareikä on madellut ja dominaatiota vaatinut, juuri nimenomann Khasaarien pakeilla sönköttäessään, paniikissa, hämmentyneenä ja TÄÄÄYYYSIN pihalla."Francois Paskakasa Hollande kertoi haluavansa Ranskaan nopeampia ja tehokkaampia rangaistuksia vihapuheesta. Hän on huolissaan erityisesti rasismista, juutalaisvihasta ja muslimeja vastaan kohdistuneista hyökkäyksistä."

No niih. Notta kuinkas muuten.  Tottakai se haluaa nääs !! tottakai. Mitäpä sitä nyt saatana muutakaan voisi Poliitikko niminen Gangsteri haluta, kuin MUILLE IHMISILLE ENEMMÄN RANGAISTUKSIA JA VÄHEMMÄN VAPAUTTA YMS. Ja vieläpä pahempia rangaistuksia ja NOPEAMMIN !!
Teidän sulkeminen pois elämästä, ja häkkiin yms, ei vain kertakaikkiaan VOI tapahtua tarpeeksi nopeasti näille saatanan käänteiskunniallisille Paskiaisille.


"Isojen internet-yhtiöiden pitää tunnustaa vastuunsa, Hollande sanoi."

Näin ^ !!
Vaan kuinkas pääsi Paskareikä Hollandelta TAAAS lipsahtamaan unholaan tuo hänen ihan ihka OMA "vastuunsa" !?!!?!?!?!? Mitä vitun VASTUUTA teidän mielestänne tai hänen marakatin aivoissaan, on "internet Yhtiöillä" ?!?! Häh ?!? Mistä vitun "vastuusta" se oikein sönkkää !?!? W T F !!!??

Siinä sitä taas, Vasemmiston Paskapää, jakelee MUILLE ihmisille kaikkea; vastuuta, rangaistuksia, uhkia, pelotteita, ankeutta, ahdistusta, syyllisyyttä yms. TÄTÄ Vasemmisto ON ja TEKEE. Koska te alatte käsittää tämän ?! Hei !?... koska !?!?
Hei ?...kuulitteko !!? Hei ...?!

Saatana, että ottaa ihan taas mahasta, ihan tasan oikeasti. Minua on alkanut jo tässä iässäni, fyysisesti kuvottaa pahojen pahuus ja tekopyhien valehtelevien vitun öykkäreiden härskiys ja häikäilemättömyys.

Mikä saatanan OIKEUS tuollakin persepaskalla on omasta mielestään ja teidän, vitun tyhjäpäiden mielestä, puuttua minkään muun olion tässä kosmoksessa, elämään ja olemiseen !?!?! H Ä H !?!
Mistä tämä "oikeus" ON PERÄISIN ?!?!?!? Hei ...?... mistä ?!? Mistä sellaisen oikeuden voi käydä itselleen lunastamassa !? Sille olisi nimittäin meidän Hyvyyden leirinkin jäsenillä käyttöä !!!

( Paljolti kuten tuliaseillekkin yms )

Tuokin saatanan kuvottava tekopyhä läskipää Vasuri paskasaka kehtaa saatana änkyttää ja "olla niiiiin vitun huolissaan ETTÄ" Juutalaisista !!
HA HA AHA ahaaha aha Aaaaaaaaaaaaaaa...ei vittu...en tiedä taas itkeäkkö vai nauraa vaiko juosta pommivyössä Pariisin Eduskuntaloon sisään kiljuen "Viva La Liberté !!!"

( Sehän on tiestysti SE mitä PITÄISI tehdä !! SE on SE kieli jota tämä jengi kuuntelee ja ymmärtää, ei muuta ).

* * * * *

Maailmassa ei ole ylimielisempää ja ärsyttämäpää ja enemmän verta nenästään kerjäävää olentoa kuin niinsanottu "Poliitikko" tai "Johtaja" tai vastaava.
Ja teidän Tavallisten tympeän typerien Pulliaisten mielestä TÄMÄ on ihan O.K ? ja hyvä ja toivottava asia ja asiain tila !?!? Haistakaa vittu, te olette liian tyhmiä elääksenne.
Saatanan munattomat petturipaskat.
Helppoa on taipua Pahuuden edessä...tai takana tai vieressä. Vähemmän helppoa on iskeä suoraan sitä päin !!
Se vaatii jo vähän jotakin... ns "munaa" tai jotakin. Ja siihen teistä ei selkeästi ole, ja mikä pahinta ; te yleensä tuppaatte estämään kaikkia niitäkin jotka olisivat kykeneviä ja halukkaita suitsimaan pahuutta ja Tyranneja. Miksi !? ....sitä en osaa täysin sanoa. Se kai johtuu siitä, että te pelkäätte pahuuden REAKTIOTA siihen ja sitä, mitä tapahtuu SEN JÄLKEEN.
Mutta hyssykkä hyvä: jos olet tehokas, ei ole jäljellä mitään Pahuutta !! Hänen jenginsä on haudattu ja poissa. Toki se Universumin sisältämä kaavio / kuvio / idea (mikäli se siis ON LUONNOLLINEN eikä kuten "ihmiskunta" -tietyn tahon LUOMA / tekem' POIKKEUS !!) tekee aina paluun, muodossa tai toisessa, mutta onko se syy olla todella tekemättä IKINÄ mitään ?!?
Jos rikkaruohoja ei leikkaa, ainakin aina välillä, ne valtaavat koko maailman.

Kuten joku sanoi... oliko Zooz Woshington vai kuka.. ei.. Jeffersson ? no kuitenkin : "Vapauden puuta on aina välillä ravittava Patrioottien ja Tyrannien verellä".

Näin se valitettavasti ON. Ja minä uskoisin kaikkien teistä kyllä helvetin hyvin teitävän TÄMÄNKIN.

( Saattoi muuten olla jopa Oscar Wilde !! ... ja ei, vitut ! Kyllä se oli Jeffersson. )

* * * * *

Kuten olen jo kysynyt: miksi Viranomaiset elää sellaisessa maailmankuvassa, että heillä on oikeus omistaa kaikki muut ihmiset ja kaikki asiat maan päällä ja taivaissa ?!? Mistä he ovat voineet saada moisen käsityksen !?!?

Ilmiselvin vastaus löytyisi ; nativista Ä.O:sta. Jonka on oltava todellakin -pelottavan pieni. Eli silkasta typeryydestä.

Kuten eläintenkin kanssa, minä usein teitä muita tarkkaillessani olen havainnut TÄSMÄLLEEN saman käyttäytymisen kuvion; tehdään jotain ihan vitun tyhmää ja matalamielistä ja vähäjärkistä ja sitten ollaan siihen päälle ihan vitun ylpeitä ja virnuillaan ja hehkutaan onnesta. Koska luullaan, että MINÄ (kirjoittaja) en käsitä mitä juuri teit, tai mitä joku vitun kissa tai koira juuri teki, ja luullaan, että vain koska minä EN tee niin, täytyy sen tarkoittaa, etten minä OSAA tehdä niin tai KÄSITÄ mitä juuri sait aikaiseksi.
Eläin usein luulee vetäneensä ihmistä höplästä, vaikka kyse on vain siitä, ettei minua kiinnosta esim pitää kuollutta hiirtä suussani tai nuolla omaa mahdollista yrjöäni tai minua ei vain kiinnosta se jokin tietty esine, vaikka joku vitun klapi! minkä koira on ehkä "onnistunut varastamaan" ja juoksee nyt se suussaan voitonriemuisena pitkin pihaa tai permantoa.

Niille ei vain kertakaikkiaan tule mieleenkään, että MINÄ SAATTAISIN OLLA YLEMPI ELÄMÄNMUOTO !! Se vain ..ei yksinkertaisesti tule heille erikseen mieleen !! Tai "niille" jos kyse siis on eläimestä.

Ihan kuten ne luuseri läskipää älykääpiö Rikollisetkin, saatanan tunkkaisen hajuiset itsekkäät pikku "kovis"paskakasat joiden olen nähnyt varastavan !! Nekin on täynnä sellaista Pahuudelle tyypillistä imbesillin omahyväistä itsetyytyväisyyttä ja ylpeyttä omasta alhaisuudestaan ja vähästä älystään ja tyhmyydestään ja reppanamaisuudestaan ja halpamaisuudestaan ja kusipäisyydestään ja kehariudestaan.
Helvettiäkö siinä YLPEILET saatanan älykääpiö perkele !?!? Häh ?!?! Vittuako siinä YLPEILET perkele !!? 

HÄPEÄ !!!

HÄPEÄ perkele !! H Ä P E Ä !!!

Vitun kusipäinen imbesilli älykäääpiö käpyaivo minikallo, vitun pallopäinen lapsi. Saatanan typerä mulkosilmäinen pikku ..vittu !!

Vittu ..haista vittu !!


No...Summa Summaarum: totta totisesti, kuten eräs sitaatti tietää sanoa, ja olen ennenkin tämän tänne siteerannut ..enkä muista edelleenkään kuka näin on aikanaan sanonut, mutta jukolauta, että on hyvin ja tarkkaan !! täsmällisesti, korrektisti, sanottu ja havainnoitu !!

" Monet ihmiset näyttäisivät polveutuvan apinoista vasta paljon muita myöhemmin ".
- Vittu että on hyvin sanottu.


P.s Varkaat: ei siitä olla ylpeitä, kun sitä HÄVETÄÄN. Hävetään saatana. Hävetään.
Olet häpeäksi paitsi itsellesi ja suvullesi ja lajillesi (mikä vitun makaki sitten ikinä oletkin [ja huolimatta siitä mitä ne sinun vajaaälyiset, kuolaavat, imbesillit, puussaroikkuvat sukulaisesi sitten ikinä ovatkaan sinulle sanoneet] ) myös Luojalle. Joka ei tosin ole SINUN luojasi !! Sinun de facto luojasi on a) pieleenmennyt eräänlainen "rodunjalostus" / epäonniset mutaatiot genomissa yms tai b) muukalaiset ..mistä ne sitten ovatkin oikeasti kotoisin ja c) ns Lucifer.

Ei Luoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti