torstai 5. helmikuuta 2015

Jauhelihapitsa POIS??! mitä vittua!!?

http://www.ruokala.net/uutiset/kotipizza-noyrtyi-palautteen-edessa-listalta-poistettu-pizza-otettiin-takaisin/1423059058885

Ensinnäkin: mitä hevon helvettiä !?!?! Kotipitsa on ottanut JAUHELIHAPITSAN   P O I S LISTALTAAN ?!!?!? Vittu mitä saatanan kehareita !! perkele sentään.

Miksi hevon vitussa joku ottaisi SEN pois ?!!? Miksei jotain niitä "ihme virityksiä" niitä saatanan vitun sillisalaatteja missä on kaikki maan päältä, ja jotka on poikkeuksetta ihan täyttä sontaa. Jos poistat jotain niin älä ainakaan mitään "klassikkoa" kuten jauhelihapizza.
Idioottimainen teko, mutta onneksi on ollut "onni onnettomuudessa".

Ja toiseksi: tässä on hyvä esimerkki suomalaisille vitun jääräpäisille paukapäille siitä mitä edes jonkinasteinen "yritys / kulttuuri" kulttuuri on. Sellainen oikea Kulttuuri, tuolta oikeasta Euroopasta ja sellaista toimivaa Kapitalismia. Eli yksinkertaisesti: asiakasta kuunnellaan !! Eikä sille tiuskita ja ärtyillä ja osoiteta mieltä.
Eikä yht´vitun´äkkiä vaihdeta Symbiania windoussiin !! Ei saatana tasan !!
Tai yritetä väkisin jotain mitä "nyt vaan on aina yritetty" mutta mikä ei silti ole tuottanut odotetunlaista tulosta. Vitun jästipäiset läskipäät !! saatana !

Ja mitä tulee tuohon Hesen vastaavaan kaustiin; en ollut kuullutkaan moisesta metelistä, mutta olen kyllä kokeillut tuon hampparin ja sehän oli kieltämättä ihan helvetin hyvää !! Vaikken sitä falafel .."pihviä" ? juurikaan syönyt, mutta ne muut sisukset oli kyllä oikein maittavia.
Pitäkää vaan se siellä listoilla, älkääkä taas alkako keuliin siellä, koska "kyl me ninq hei tiietään, et mitä ninq suomessa halutaa ja sillee". Ku: ette te kyl ninq vittu tiiä !! Thät´s the thing !! You really don´t !

Sekin oli aivan vitun MAHTAVA se italiaanohamppari Hesessä... mikä se nyt oli nimeltään?... "italian burger" se taisi olla, niin SE. Aijaijaijaijaijaijai...aiaiaiaiaiai se - oli - hyvää. Joten pitihän sekin lunnollisesti poistaa siitä mahdollisimman nopeasti ja tarjota tilalle vain niitä samoja paskoja vuodesta toiseen. Niitä kaikkia hampparin plittanoita jotka on yhtä vitun kutkuttavia ja kiinnostavia ja innostavia kuin Big Mac. Eli: ei lainkaan !! An old hat.

Ne on niiiiiiiiiiiiin nähty. Hesen kerrospurilainen on kyllä ihan huippujuttu ja sietääkin olla sekä saatavilla, että huomattavasti huokeampi kuin nyt. Kuten kaikki asiat suomessa saisi olla. Tai sitten voisi ihmisille vain antaa enemmän rahaa ! Se on toinen vaihtoehto !! Aatelkaapa sitä, itsekkäät ahneet vitun läskit apinat siellä... missä lie .."päättävissä elimissänne". Aatelkaapa saatana sitä !! että tyytyisitte itse vähän vähempään jotta kaikille muillekkin riittäisi edes vähän rippeitä !!? eikö ole käsittämätön, kummallinen, rienaava ja ehdottoman sietämätön ajatus ? vitun tyhmä läski ? is it not ?!

Muuttuiko pääsi punaiseksi? ahdistuiko henkesi? oletko sydänhalvauksen kynnyksellä? pudistitko juuri päätäsi? niin, että se oikein tärisi? posket lotisi? tuliko korvistasi (mikäli niitä kaikelta siltä vitun ihralta edes näkee!!) sauhua?... no..samapa tuo, oli miten oli; olet itsekäs ja ahne apina, mutta kuolet jokatapauksessa kuitenkin.


C´est la vie.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti