torstai 5. helmikuuta 2015

Jukan kiukkua (taas)

Siälä se taas kiukuttelee.

http://kansankokonaisuus.blogspot.fi/2015/02/haluaako-stubb-uuden-srebrenican.html

Rauhotu ny jo vittu sentään, saatana !!

Vittu se Ryssä tänne ole tulossa perkeleen pölvästi !!

Ja mitä tulee Ukrainan tilanteeseen yms, niin oma "kantani" on varsin yksinkertainen ja selvä ; ne on kaikki Ryssiä ! joten kukaan ei välitä vittuakaan eikä kenenkään pitäisikään. Miksi Länkkärit välittäisivät siitä, että suuri lauma idän barbaareja / Slaaveja teurastelee toisiaan taas, totuttuun tapaan !?!? MITÄ SITTEN !?!?!? So fucking what ?!!?

Tappakootkin perkele toisensa ! Päästään niistäkin.


Entäs sitten !?!?!

P.s Suomalaiset vaikka olisivat mitä Morlokkeja tahansa, eivät ole Slaaveja. Ja ne käyvät lähinnä aina toistensa kimppuun. Slaavit siis ! Tosin... niin taitaa olla myös suomlannin junttienkin tapauksessa.

P.s 2 Jos jossain omituisen höyrähtäneessä asiaintilassa Ryssä toden totta keksisi vyöryä TÄNNE julistamaan autoritäärisen komentelun ja aivottomuuden ja alhaisuuden ja kommunismin ja orjuuden ja alistuneisuuden ja yleisen surkeuden yms -ilosanomaa niin ...uskallan miltei luvata, että Suomi on ihan toinen asia ja eri vastus kuin mikään vitun lättäpäiden Ukraina !!

Edelleenkin: NE ON KAIKKI RYSSIÄ !!!!

Ja vielä kolmas P.s -Suomihan on nyt yhä enenevissä määrin Haliwuud-julkkisten yms suosiossa ja tullut kuuluisammaksi Anglojenkin Sfäärissä joten siinä on meille jo eräänlaista "turvatakailua" !! Jos Anglot mieltyvät johonkin niin saattaahan ne pirut jopa sitä vähän puoltaakkin, sekalaisissa asiayhteyksissä. Mutta Summa Summaarum; jos uudet (oikeasti hyvin vanhat ja Tex Arcanen mielestä ihan täysin potaskat), tiedot joita olen saanut näppeihini koskien Ryssää, Jutkua, Neanderthaalia yms paikkansa pitävät niin tässä iän-ikuisessa Länsi vs Itä konfliktissa onkin kyse jostain ihan muusta kuin suurin osa höynäytettävistä luulee. Itselleni se ei ole mikään yllätys, mutta suurimmalle osalle ihmisistä se lienee aika ..moinen.. pommi !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti