keskiviikko 18. helmikuuta 2015

Irvokas Kingi

http://www.iltalehti.fi/viihde/2015021719214317_vi.shtml

Haistakaa paska. Ja vittukin.

Taas noita juttuja joissa mangutaan jotain vitun Haitin tai Bangladeshin tai Malin tai Afrikan tai jokin, neekerien takapajuista raakuutta ja silmitöntä tyhmmyyttä. Ja se on taas "arvokasta" !! Vittu se on "irvokasta" !!! ei arvokasta.

Tajuatteko miten irrallaan täytyy olla Todellisuudesta jos luulee, että sillä on jotain vitun väliä jonkun saatanan neekerinkekkanan kärsimyksen suhteen, että tekee suomessa huonoa TV:tä !?!? Paskaa ohjelmaa jota kukaan muu kuin paikalla oleva yleisö, ei katso. Ja nekin vain, koska halusivat päästä telkkariin ja luulivat tuota hyväksi, ja sitten olikin jo liian myöhäistä.

Mutta eniwei, tuollainen valkolais-sakki pitäisi saatana polttaa joka vuodattaa krokotiilinkyyneleitä jonkun vitun aliravitun nekrun takia. Kylmää, mutta todellista. Ja rehellistäkin.

Vittuako niitä ylipäänsä ajattelette ? saatanan petturipaskat ! Ajatelkaa vaikka köyhiä paikallisia valkoisia jos haluatte olla jotain vitun Äiti Teresoja.

Mainittakoonkin, että; en tarkoita tätä sinänsä pahalla teille suomen TV:n mulkut ja julkut ja amatöörit ja nyrpeät Ammattilaiset, se on toki hyvä, että yritätte edes jotain, mutta teiltä vain puuttuu se mitä esim minulla olisi (mutta en ole "paljastettu miekka" !...: / ) eli visio ja lahjakkuus ja luontaissyntyinen ...no..lahjakkuus kai sitten,  joten kaikki mitä teette jää puolivillaiseksi paskaksi ja siksikin, että sen on esiinnostanut vääryys ja valhe ja totuuden kiertely ja kaartelu ja peittely. Se ei ole aitoa inspiraatiota !! Aito inspis tuppaa nimittäin, paitsi olemaan ikuista ja runtelevan hyvää, joko komediassa tai tragediassa, ihan sama, mutta myös ärsyttämään oman aikansa minisieluja suunnattomasti. Kuten Kopernikus kirkkoa ja valkoiset neekereitä kun sanoivat näille, ettei paskaa saa syödä. (Sama tosin koskee niitä jotka sanoivat saman ensikertaa turvenuija valkoisillekkin).

Jo riittää nämä helvetin vitun Television "hyväntekeväisyys spesiaalit" ja muut murjaanien ja neekerien kohottelu ja hehkuttelu jaksot !! Vittu niitä kukaan OIKEASTI halua nähdä !!
Tehkää mieluummin erikoisjakso vaikka MINUN kärsimyksistäni saatanan tekopyhät heinäkengät !!
Minäkin koen olevani aliravittu ! haluaisin syödä paljon enemmän ja paremmin ! ja useammin ulkona. Mutta kun ei nin ei.

(Ja haluaisin vähän variaatiota eli vaihtelua niihinkin ulkoruokiin mitä syön!! eikä aina sitä samaa saatanan moskaa ja paskaa.)

Mainittakoon muuten ohimennen, sellainen kiehtova pieni detailji ja trivia tieto minusta, että; huolimatta siitä mitä olette ehkä uumoilleet ja luulleet niin ei!! minä EN elä ja asu ja ole kaatopaikalla enkä liioin pellossa. Mutta se johtuu siitä, ettei kanssaeläjäni ole tähän asti olleet neekereitä ja muita aliameeboja jotka eivät kykene minkään valtakunnan yhteistyöhön tai työhön tai edes olemaan huitomatta toisiaan terävillä kepeillä tai räjähtämään raivosta mitä pienimmänkin asian takia. Minua ei muistaakseni ole koskaan edes tähdätty saatana jouskarilla !! (Eli jousipyssyllä).

Joten minä asun itseasiassa.... talossa !! Sellaista elämä on valkoisten maassa. Ei se onnelliseksi varsinaisesti tee eikä välttämättä täytä unelmia ja tee autuaaksi, mutta se on piirun verran kuitenkn parempi kuin kyykistellä jossain vitun akaasiapensaassa tai avomaastossa jonkun kuopan lähettyvillä. (Johon epäilemättä, myös paskannetaan!!)


Summa Summarum. Kingissä ei ole mitään ARVOKASTA, se on höyryävä läjä paskaa ja sen ympärillä pyörii vain niitä typeriä raatokärpäsiä mitä kaikkien vastaavien höyryävien ulosteläjien ympärillä nyt tuppaa pyörimään, eli Median väkeä.

Kiitos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti