keskiviikko 18. helmikuuta 2015

Jukan Kiukkua osa.2

http://kansankokonaisuus.blogspot.fi/2015/02/ukrainan-tulitauko-kaatui-heti-suomen.html

Mitä vittua !?

Mitä tuo taas jankuttaa tuolla ?! Eli... koska slaavilaiset imbesillit ammuskelevat toisiaan kaakkois-Euroopan tietämillä, tulisi meidän täällä saada hepuli ? ja hätäpaskoa ja heitellä sitä sitten pitkin seiniä ja repiä hiuksiamme kuin jotkin vitun marakatit kylvyssä !?

W T F !?!?!

Rauhotu ny perkele !! perkele sentään vitun idiootti !!

(Jos olen väärässä niin....no, sitten tulee sota ja olen TODELLA väärässä, mutta muutoin.... en usko olevani ainakaan ihan totaalisen väärässä, ollessani sangen khuulina ja lauhkeana tässä[kin] asiassa).

Vittu mikä helvetin hevonpaska blogi tuoKIN ON !!?!? Mitään muuta saatana ikinä voi kuin jankuttaa tuota yhtä ja samaa vitun puisevaa hetero-sota jeremiaadiaan ja kuinka suomen puollustuspolitiikka sitä, ja suomenpuollustuspolitiikka tätä....ja ....vielä mitä ? ätääwä-hätä-tätähä--hätätää tä tät tätätääää? äbäläää wäbälää häbälä bäbälä ?

"Blogi ihmisen..blääblääblää" tuo pitäisi kuulua, "blogi tylsyydestä ja ainaisesta vitun kuivasta jankutuksesta, ja vieläpä SAMOISTA VITUN AIHEISTA" !!

Tsiiiiiiisus VITTU !!!!!


* * * * *

Ja vielä itse tuosta iän-vitun-ikuisesta aiheesta.... miksi te kukaan jaksatte siitä jankata MITÄÄN !? Edelleenkin; se on Slaavilaisten keskinäinen kahina joka ei liity mitenkään eikä oikein sitenkään meihin muihin.... ELLETTE !!! ellette te ihan ehdoin-tahdoin mene ja TEE siitä "Meidän"kin sotaa. Ja se on suht kaukana, ja sitä tarkkailee kyllä teitä suuremmat voimat, älkää huoliko suomen blogosfääri; se EI OLE teistä kiinni miten siinä käy tai ei !!
Uskokaa tai älkää.

Olen aina ihmetellyt näitä hätähousuja jotka on heti kantamassa "rautaa rajalle" kun Ryssä vähän jossain pieraiseekin tai kahisee jossain naapuri Slaavi-persreiässä ja napittavat jo Suojeluskunta univormuaan ja paasaavat kuin Ruuneperi jossain aukion nurkassa ja hätääntyvät silminnähden. Toki ymmärrän Histoorian näkökulman asiaan, mutten silti ole heti hätä kädessä jos Ryssä tekee jotain muuta kuin kännää vodkalla. (Kyllä !!! kirjoitin vodkan Deellä !!)

Aina reagoidaan kuin koira isäntänsä JOKA VITUN LIIKKEESEEN jos ja kun Ryssä jotain tekee tai sanoo, ja TÄMÄ tyyppi paasaa Suomettumisesta !?!?! ....haHAHAH ahahaaaaaaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAAAAAAAAA sallikaa mun nauraa !?!? (nauran ny kumminkin jo !) aahahaaaaaaaaaaaaaaaahhahahaaaaaaaaaaa.


Tokihan hymyni hyytyy jos Ryssä onkin yht´äkkiä tulossa kylään jollain panssariajoneuvolla ja muutamalla nipullisella jotain sotilaan läskipäitä, mutta en nyt olisi vielä kiipeämässä pitkin seiniä tuon kaiken takia.
Jos mitään niin Ryssän tulee luultavasti pelätä Ameriikkaa huomattavasti enemmän kuin meitä ja olla mielin-kielin siihen suuntaan, ja Amerikka tykännee meistä enemmän kuin niistä (ei "niistä" tykkää kukaan, ja ne tietää sen itsekkin).

Presidenttinä Aakula olisi katastroofi !! Olisimme jo sodassa tai osa Ryssää. Luullakseni. Tai sitten tuota NATOa.


"Jaaaa.. muita uutisia, Venäjän pörssi notkahti aiemmin tänään noin puoli prosenttia.."

"Nynne tulee!! äkkiä! lapset, kellariin siitä, talikot kourassa !! ja muija kans!! minä lähden kiitään kohti rajaa, tukka suorana ja peitsi tanassa. Nähdään jos nähdään ..vaikka seuraavassa elämässä!!.. ja muistakaa ruokkia koira"


Tsiiiisus. Määään.


Calm the fuck down.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti