maanantai 2. helmikuuta 2015

Neekerit on ongelma !!

Tuossa tuli juuri Sub-TV:stä tuo Morgan spurlokin suomen koulujärjestelmän ihmettely video. Ja siinä....hahha haaaaaaaaaaaaaha ....bwhahahaaaaaaaaa...aaaaaaa hah hah haha haa... aaahh...niin...siis siinä sanottiin tai hän sanoi, yhdessä vaiheessa, että "meillä on (Amerikassa) ongelma jota suomessa ei ole" ja HETI sen jälkeen / jo sen aikana näytettiin jonoa joka koostui lähes täysin / täysin........ neeeeeeekereistä !! AAHAha hahahahaha a hahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa elikkä siinä oltiin salaa tai "salaa"  -aidosti rehellisiä !! ehkä Froidilainen (freud) lipsahdus kenties?? elikkä heillä on Amerikassa ONGELMA jota meillä ei suomessa ONNEKSI ole: neekerit !!

Loooooooooooool.

Ja vaikka toki on hienoa ja ehkä jopa ylpeydenaihekkin yms, niin teki silti vähän pahaa, että kaikki osasi Englantia  niin perkeleellisen hyvin ja yritti parhaansa mukaan jopa NÄYTTÄÄ mahdollisimman Yenkiltä ja näin edes päin. Mutta siinähän se on, Suomalainen sinulle ! pähkinänkuoressa.

Ja oli toki ihan hieno moderni koulukin, taisi olla joku Kirkko...järven? tai jonkin..joku kirkko siinä oli, -koulu. Ja se Määttä.. se oli jostakin tutun kuuloinen ja näköinen... en tiedä..outoa.

Mutta kuitenkin; neekerit ! neekerit ON ongelma !! hahahaha HaA ahaa. Tulihan se sieltä, vaikka kuinka vahingossa.

AHAHAHAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti