lauantai 28. helmikuuta 2015

Lisää Varkaista

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015022819277668_uu.shtml

Taas maistiainen Anarko-Tyranniaa ja paholaisten ranteidenläpsintää.

Vitun muulit.

Luin tuossa juuri erästä kirjaa, Da Vincistä, ja siitä sattuikin silmilleni oikein hyvä lauseenpätkä itseltään Leonardolta ; "joka ei rankaise pahuudesta, rohkaisee siihen".
Ahaha aa   hyvin sanottu.

Juuri tuollaista on suomen "rangaistus" niille jotka sitä oikeasti TARVITSEVAT ja PAHASTI.

Ja jos ajattelette asiaa vähänkään, pitäisi sen aueta vähän tyhmemmällekkin. Eli; miksi luulette näin olevan ? eli että suomessa rangaistaan vain ns "hyviä / tavallisia ihmisiä" muttei rikollisia !?!? Niitä jopa tavallaan vähän kehutaan ja ylistetään ja yliymmärretään ja vapautellaan ja tuuditellaan ja niiden kohtaloa pahoitellaan ?!!??!
Miksi näin ONONONONO ON !!!!??

Se johtuu muunmuassa siitä, että "ei korppi korpin silmää noki". Ei Virkapuku / ihan vain "puku" -rikolliset niitä "tavallisempia" versioita rikollisesta, rankaise tai edes halua rangaista. Nehän on samaa saatanan, Saatanan laumaa !!! Herran perkele !

Miksi ne toisiaan uhmaisi ? Heillähän on sama tavoite / kohde. (SINUN tuhosi ja ennenmuuta MINUN !! ja kaiken vapauden ja hyvän ja kauniin ! Ja loputon itsekkyys).

Ja myöskin: jos olette ikinä ihmetelleet, että "miksi helvetissä millekkään ei ikinä oikeasti TEHDÄ mitään !?!?" eli ninq mitään tiäkkö-ninq-tyylii "lopullista" ja aidosti asioita muuttavaa ja yleishyödyllistä. Eli miksei esim tuota vitun varasta pistetä tavalla tai toisella OIKEASTI lopettamaan varkauksia ?!

Se johtuu siitä, että näinmuodoin säilyy Sioilla ja Valtiolla ainakin jonkinlainen, pahnanpohjimmainen, "oikeutus" olemassaoloon ja näennäinen hyödyllisyys. Ja näin säilyy sioille yms, töitä. Sillä jos rikollisille tehtäisiin jotain MINUN kaavallani niin "poliisilta" loppuisi äkkiä "työ". Tosin, koska he ovat syntyjään pahoja ja aivan ällistyttävyyteen asti typeriä (josta ovat kuuluisiakin!) ja aggressiivisia, itsekkäitä, pienikalloisia kiusaajanperkeleitä, etsisivät he vain ihan toisia kohteita. Eli... sinut ja minut ! Ja sen sellaiset... "sivulliset".

Jos ei rotat voi tapella keskenään niin ne siirtyy vain jonkun muun kimppuun. Ja keksivät sitten myöhemmin jonkin tarkemman syyn ja selvityksen ja oikeutuksen ja moraalin ja kaiken tämän.

Aatelkaa miten TYLSÄÄÄÄääääääää sioilla olisi, ajella ympäriinsä "Maijallaan" jos kaikki olisi liiankin "kunnollisia" eivätkä täten antaisi mitään Virallista "Oikeutusta" puuttua omaan olemassaoloonsa. Aatelkaa saatana SITÄ !!

Ei saatana !! ei sellaista voi sallia !! Nyt...äkkiä ! jotain saatanan säpinää !1...äääääk...hei...äää..äähh.. tehkää joku jotakin !

Ja aatelkaa miten mukavaa on kun pääsee aina muutaman kuun välein, "pidättämään" ja putkaansulkemaan, niitä samoja saatanan haisevia varkaanpaskoja ja pahoinpitelijä älykääpiö demoneita !! Mmmmmmm ajaijaijai !! Kyllä se on hunajata, hunajata sioille !! Namnam.

Ei tarvi pureskella kynsiään ja katsella TV-visoja !! (ei niitä, muuten, kukaan muukaan kyllä katso !! Huomio !! niille jotka niitä tekevät.)

* * * * *

Olin aikeissa palata tähän ylimalkaiseen aiheeseen muutenkin, eli varkaisiin. Joten tämä sattuikin taas sangen somasti.

Olin aikonut mm esitellä pari omaa toimenpidettäni joita MINÄ käyttäisin ehkäistäkseni varkautta. Esimerkiksi; jos ja kun joku jää kiinni varkaudesta, niin... miksi hevonhelvetissä ei hänestä oteta samantien kunnon kuvia ja läntätä sekä sen paikan josta varasti, johonkin ilmoitustaululle ja ikkunaan tjms sitä sen rumaa rotanpärstää, että anneta sellaista sille kauppiaalle (selkeää kasvokuvaa siis) jotta se voisi tulevaisuudessa yksinkertaisesti estää tuota kyseistä vitun viiripäistä älykääpiötä enää tulemasta sisään koko-vitun-paikkaan !?!?! Saaaaaaaaaaaaaaatanaaaaaa !! *suoraa huutoa!!* saaaaaaaaaaaatanan samojedijuntit !! saaaatanan vitun vittupäiset vitut !! saaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaatanaaaaa 1!!!!111!!!11!11!!!!!!!

Eli rautalankaversiona; miksei varkaille anneta yksinkertaisesti PORTTIKIELTOJA !?!?!?!?!?!?! Ja valvota sitten kanssa !!
Nykyään kun sen näkee jo saatana kilometrin päästä jos ja kun joku saatanan vitun näpistelijäapina lähestyy, olisi se lasten leikkiä (ja eritoten jos saatavilla on Vartija tai pari) estää kyseistä vitun puu/paska -päätä tulemasta ovista sisään. Silloin on hyvin paljon hankalampaa sujauttaa mitään CD:tä takin sisään tai myslipatukkaa perseeseensä kun ei perkele pääse ovesta sisään !! ( Todellisessa Maailmassa [johon Suomi ei kuulu] on jo mahdollista toimia näin. "Bissneksillä" eli Yrityksillä, on oikeus VALITA asiakkaansa !! Mutta ei siis Samojedien Viisaassa Suomenmaassa jossa kaikki pelkää pahuutta ja siksi vain "tyytyy". Minä halveksin teitä ).

Toisekseen; varkaille voisi tehdä niin, että jos ovat jääneet kiinni esim kolme kertaa, heidät yksinkertaisesti pistetään "lukemaan tiilenpäitä" hyvinkin, jopa yllättävän! pitkiksi ajoiksi. Muutamaksi vuodeksi esim. Tai sitten katkotaan joka varkaudesta, yksi sormi. Kunnes jäljellä on enää kädentynkä. TÄMÄ vasta "opettaa" aivoiltaan epäonnistuneille mutanteille minkäänlaista kunnollisuutta ja ei-eläimen olemassaoloa.

Kolmanneksi; kun joku varas jää kiinni, pitäisi hänen kuvansa ja tietonsa "vuotaa" pitkin ei-vain-kotiseutua, mutta KOKO VITUN SUOMENMAATA !!! (SAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaatanan samojedi älykääääääpiöööööööööt!!! *suoraa KARJUNTAA !!*) Niin, että heKIN osaisivat tulevaisuudessa VARAUTUA !!!

Mutta EI !! Kun EI nin EI.
Ei me perille. Ei.

Eeeeii me. Ei.
Ei me.

Tätä kutsutaan Todellisuuden "maankamaralla" nimellä "Tiedottaminen" tai myös joskus nimikkeellä "Varoittaminen". Ja siihen tavallaan sisältyy myös konsepti ja ajatus ja mahdollisuus ja abstraktio nimeltä "Välittäminen".
Mutta nämä ovat käsittämättömiä asioita Samojedin paleoliittisille aivoille (kuten nekruillekkin) joten en vaivaa teidän pientä päätänne asialla tämän enempää.

* * * * *

Ja yksi yksinkertaisuudessaan lähes ärsyttävä metodi, on yksinkertaisesti seurata HYVIN tiiviisti kaikkien varkaiksi tiedettyjen JOKAISTA liikettä jos heidät on jo laskettu sisään johonkin. Sekä kameralla, että ihan fyysisesti silmin, jaloittelemalla heidän lähellään. Ja heille voi ihan tehdä sen selväksi, että "kyllä !! minä kuljen tässä lähelläsi NIMENOMAAN sen takia, että TIEDÄN sinun varastavan HETI kun sille aukeaa PINENKIN mahdollisuus".

( Minua itseäni vituttaa aika suuresti se, että joudun katselemaan vierestä sitä saatanan vitun haisevaa reppanaa jonka näin jokinaikaa sitten varkaissa, kuinka se löntystelee niinkuin se tylsämielinen rikolliseksisyntynyt kasa vetelää ja hyödytöntä paskaa, mitä se ON, kohti sitä samaa paikkaa josta se varasti ja takuulla varastellut jo aiemmin. Nyt kun näin hänet varkaissa, osasin ynnätä pari aiemmin näkemääni asiaa yhteen ja hoksasin, että "ahaa ! kappas vain, se käy siis täällä lähes TYÖKSEEN näpistelemässä" koska on huomannut, ettei mikää tai kukaan estä eikä siitä juuri mitään seuraa. )

Vittu, että tuollaiset saatanan ylimieliset pikku vitut sitten vittu vituttaa minua !! Saatanan juipit perkele !! Jos ei olisi Sikoja ja Valtiota, minä olisin jo luullakseni ottanut sen hengiltä, tavalla tai toisella. Siellä Metsässä, olisin ampunut sen jousella.... ihan jo periaatteesta. Mutta täällä, älykääpiölässä, jos tekisi niin, saisi ITSE itselleen jonkun vitun "paholaisen" ja "murhaajan" ja "hullun" maineen.
Sivistys (sikäli kun sitä ikinä olette ymmärtäneet tai sisäistäneet) on tehnyt teistä nynnyjä. Ja naiset tekee sellaisia jos niiden vain antaa.

Ja on mainittava, vaikken ole mikään ns "uskovainen" (toisin kuin tuplajii) tai mikään ...mikä sitten luulettekin minun olevan, että ; yksi syy miksei suomalaiset uskalla nousta Pahuutta vastaan on juurikin se, ettei suomalaiset oikeasti usko mihinkään Jumalaan tjms ja LUOTA siihen !! Jos ei ole mitään mihin nojata...niin...ei ole mitään mihin nojata ! Siinä kaikki.

( Mainittakoon myös, että kuten äsken esiin toin; ymmärtää jopa linnut Oikeudenmukaisuuden ja Tasapuolisuuden peruskäsitteet !! Ja itseasiassa aika hemmetin monikin elukka. Se ei ole lainkaan harvinaista. Joten poikkeamana ja hirviönä on taas: ihminen !)

Ja yksi syy lisää on tietenkin se, ettei suomalaiset voi luottaa  tai ei ainakaan luota! -toisiinsa. Ja siksi epäilevät milloin mitäkin tekoa tai asiaa ja sen oikeutusta. Koska ovat niin tyhmiä, että luulevat muiden olevan kotoisin jostain Veenuksen viidennestä ulottuvuudesta ja täääääääääysin erilaisia kuin he itse ja tääääääääääysin eri mieltä kaaaaaaikesta kuin he. Joten... ei perkele !! Ei niihin parane luottaa. Nehän on saatana....toisia suomalaisia !!

Mutta kuten minun lemppariblogailijani sanoi, on internet tehnyt mm sen palveluksen ihmisille (maailman typeryksille), että se on nyt näyttänyt teille, ettette te olekkaan yksin !! Ja että teitä / meitä on paaaaaaaaaaaaaljon enemmän kuin saatoitte koskaan aiemmin, pimeässä hapuillessanne, edes aavistaa, jotka olemme / ovat -täysin samalla sivulla ja vieläpä hyvin suuressa osassa asioita !!! Joten.... teidän ei tarvitse hytistä ja täristä enää tyhmyyden synnyttämässä paniikissanne !! "Kaikki muut" ei olekkaan ihan niinkuin luulitte !!
Ja ne Rikolliset ja ennenmuuta ihan Oikeasti Pahat, ovat suht pieni vähemmistö, bioloogisia rääpäleitä, seonnutta fysiikkaa. Siinä KAIKKI !!
Asiassa ei ole mitään vitun Vuu Duuta.
Kaikki mikä on fysiikkaa.... no...sitä voi tavalla tai toisella käsitellä. Kunhan ette antaudu aina asioiden maineelle, kuten minisieluilla on tapana ollut halki koko vitun simpanssiaitauksen Histoorian. Minä halveksin sellaista !

"Mut..mm..mumumum..muutta..mutta sehän on s...sss..sssssösösös.s.eee...se !! Sehän on nyt SE !!"
Niin...mitä sitten !? Senkö paska ei haise? sekö EI kuole ? sitäkö EI satu jos sitä tökkää neulalla tai puukolla tai terävillä kynsillä? sekö on immuuni myrkylle? tai unelle ja nälälle? sekö ei ole altis kylmälle ja kuumalle ja mielialan vaihteluille ? sitäkö yrität sönkätä ?
Tsiisu vittu teidän kanssanne !! Saatanan taikauskoiset tolvanat ! PERKELE !!

"Mind over matter!" ppl.

* * * * *

Niinsanottua "Venäjää" eli aidommin "Ryssää" hallisee ihan tasan OIKEASTI, ihan tasan OIKEAT "Rikolliset" / Pahat. Ja sanon, ja olen oikeassa, että SUURIN syy suomalaisten suhtautumiseen, rikollisiin yms, on juurikin se ! Eli Ryssän läheisyys ja sen tänne puhalamat pahuuden tuulet ja huono ja typerä lättäpäinen Slaavi-apina vaikutus yms.
Suomessa ei uskalleta edes ynistä, koska alistutaan Ryssän maineelle ja kaikelle mitä sieltä kantautuu.

Suomi tarvitsisi välittömästi Bätmäniä !! sitä "joka saalistaa pelolla niitä, jotka saalistavat pelokkaita". (Muistaakseni "Batman Begins"sistä.)


~ Fin ~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti