keskiviikko 25. helmikuuta 2015

Kapple Kauneinta Suomea osa.2

Hyi Vittu !!!!! (taas kerran)

Ei vittu minkänäköinen saatanan jäinen killisilmä tuokin saatanan kaheli paska on !! ^^
Suomalaiset... vittu minkänäköinen laji !! Ei mitään "iloja silmälle".

Kattokaa ny ihan oikeesti totakin ! Leveä pää, Kiinalaiset killisilmät... suu kuin joku saatanan läskin pillu... *inhon väristyksiä*... puistattaa ihan. Hyi saatana. 
Ei mikään kaunotar.


Ja sitten !!Ei !!

Älkää.. älkää hei...ei nyt... älkää viittikö. Vittu tuotakin saatanan pullukkaa. Silmät kuin pingispallot ja naama niin vitun lihava, että se on kuin sekundäärinen torso tuolle vitun talipallolle paskakasalle. Joka ei muuten ole lainkaan hauska ! Ja silti sitä saatanan kohkataan jonain "suomen hauskimpana olentona ..kkaaaauuuttta aaaaaiikaaiiin". Ja vitut !! Se on yhtä hauska kuin hammaslääkäri.
Mutta paljon rumempi.
Siis kattok.... ...KATTOKAA NY PERKELE !! Saatana !!! Nenä vinossa. Ei kulmakarvoja. Pullistuneet posket, kaula ja koko yleis-ilme / naama. Ei juurikaan ylähuulta.... kylmettyneennäköinen "luuk".
Kauheaa. Aivan siis ninq kauheaa.

Tuo on kuin jokin vitun läski Eskimo, ja tuo höyrypää Tapsa taasen muistuttaa lähinnä jotain vitun ovelaa Kiinalais soluttautujaa, joka on jo onnistuneesti soluttautunut / istutettu -suomalaiseen Yhteiskuntaa, tarkkailemaan ja muistiinmerkitsemään ja "sekoamaan" ja kun aika koittaa.... iskemään!!

Hyi helvetin vittu sentään, saatana.

Suomalaiset ei ole ainoastaan ihan vitun mulkkuja ja tympeitä ja töykeitä ja epäsivistyneitä, mutta myös ihan saatanan rumia.

Pitääkö muistuttaa taas Per-Looksista ? En haluaisi sillä pilata päiväänne, mutta muistutan nyt kuitenkin. Per Looks !!! AHahaha ahahah HAha ahAahAHAaaaaaaaaa. Järkkyä. Täysin järkkyä.


Ei muuta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti