torstai 26. helmikuuta 2015

Anglosfäärin Hevonpaska

http://www.iltasanomat.fi/viihde/art-1424918276802.html

Tuosta tulikin mieleeni eräs asia josta on pitänyt teille saarnata ja josta on pitänyt teitä valistaa ja varoittaa ja torua.
Eli: kaikki mitä näette ja kuulette ja luulette Anglosfääristä..... ei välttämättä pidäkkään paikkaansa !!

Nähkää, Anglot on oikeita "käärmeöljykauppiaita" pahimmasta päästä ihan itse. Heidän vertauskuvansahan tuokin on. He ovat paitsi maidenvaltaajia ja ryöstelijöitä, myös kauppiaskansaa !! Kuten Turkkilaiset ja ne ..."toiset turkkilaiset"... (ns "Juutalaiset") yms.

Ja ne myisivät vaikka oman äitinsä jos uskoisivat saavansa siitä jotain TÄMÄN MAAILMAN konkreettista ja välitöntä hyötyä. Anglo on suurimmaksi osaksi nähdäkseni simpanssi!! Kyllä, luitte aivan oikein, de facto -simpanssi !!

Jos katsotte tarpeeksi tarkkaan ja kauan, näette sen minkä minä näen nanosekunnin sadas-osassa eli, että "herra Jumala!! ...ne..h...nehän on saatana SIMPANSSEJA !!"

Ne ei ole edes Cro-Magnoneita tai Sapiensseja tai mitään muitakaan vastaavia vaan ihan selkeästi ja suoraan Simpanssiinpohjautuvaa kamaa.

- - - - -

Angloihin ei ole paljoa luottamista, kuten ehkä nyt ymmärrätte jo tekin.. mitä näitä nyt on ollut tässä.. Snouden ja hänen KAIKKI paljastuksensa (josta muuten SUURI KIITOS hänelle !! Thank You Edward Snowden, and fucking much!! for all "humanity" and for the fucking TRUTH !!) ja nämä viimeaikaiset mikrosiru / SIM-kortti jutut yms. Angloihin EI VOI LUOTTAA. Niitä ja Ryssiä ei sikäli erota mikään.

Ottakaa opiksi ! Ma pyydän.

Ne on itsekkäitä sikoja ja aitoja "Rasisteja" ja sitä mitä uskon "Rasistilla" useimmiten tarkoitettavan, eli "Bigotteja" eli olentoja jotka eivät voi edes SIETÄÄ mitään muuta kuin omiaan ja sitä samaa, omaa paskaansa, vuosisadasta toiseen ,muuttumattomana ja monotoonisen samana. Kuten lähes kaikki muutkin apinarodut Slaaveista Kinkkeihin ja Jutkuista neekereihin. (Yleensä kaikki todellinen muutos ja kekseliäisyys yms, jonka ehkä "atrribuuttaatte" Angloille, on itseasiassa lähtöisin vain parista yksilöstä ja nekin useimmiten SAKSAlaisia. Ei angloja !! Älkää ikinä unohtako  tätä tai sekoittako näitä kahta. Niissä on eroja vaikka ovat periaatteessa ihan samaakin jengiä).

Engelsmannit EIVÄT lentäneet avaruuteen vaan Vernhern Von Braunn !! ja myönnettäköön, että kyllä.. käsittämätöntä kyllä; myös Ryssät !...?... ei tuo kyllä voi olla totta...O_o...mtäh vittua !?...

- - - - -

Mutta siis kuitenkin, mitä halusin sanoa on, että: älkää aina ottako ja imekö joka vitun asiaa ja esinettä ja oliota ja vaikutetta ja ideaa ja ideologiaa ja muotia ym, vaikka kuinka tylsää olisi, Anglo-Khasaari-Sfäärin elokuvista ja TV:stä yms. Ne voi näettekö yksinkertaisesti vain kokeilla kepillä jäätä ja katsoa josko joku muu kansa tai rotu on niin tyhmä tai uhkarohkea, että menee ja kokeilee saatana IHAN OIKEASTI jotain sitä vitun Oscar-kiitospuhe paskaa...vaikkapa...uuu empätiä..oisko vaikka Rotujen ym "tasa-arvosta" ja muusta vitun Barbienukke-bimbo-mallin tasoista sianpaskaa.

Anglot "dissaa" kaikkia muita ihan "kybällä" Ja oikeasti ja lujaa !! Ja nyt...*ei vittu, että alkaa ärsyttää saatan... -sihinää- * te olette sitten menneet saatana ja...*eeeiiih* tuoneet maahan ihan tasan aidosti ja ihka oikeasti valtavia laumoja jotain saatanan vitun neekereitä ja muita murjaaneja Kolmannes Maailmasta... jotain vitun näennäisesti ihmisenkaltaisia alkuasukkaista jostain vitun saatanan perkeleen helvetin kusilärvän savannilta ja sademetsästä .ynnämuualta. SAAAAAAATANA !!!! *suoraa huutoa* AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ....aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrgghhh ...

Niin..siis, täällä on nyt, "Koti-Suomessa" ympäriinsä vellovia käänteis-hyödyllisiä porukoita ja laumoja ja parvia ja lössejä ja köörejä, sekalaista "pakolaisväkeä".... koska?...ahahahahaha, ei vittu voi olla edes TOTTA saatana... koska Anglojen elokuvissakin on aina niitä...ja me aateltiiin, että "heheii! tuota me kokeillaan!! miksi ei!!?".

Nääs se mitä me TARVITAAN tänne lähelle pohjoisnapaa, on juurikin ja nimenomaan, tarpeeksi neekereitä !!! SE on SE juttu mikä täältä on puuttunut ja SE on SE juttu millä KAIKKI MENESTYNEETKIN MAAT JA TAIVAAT ON SAATU MEnestymm....hetkinen....

.....* tekninen vika, odottakaa hetki !*

Täällä ollaan taas !! Hahhah..ahaaaa....oivoi... huoh...

No.... jaa... joo, no joo...uu.. Sanotaan nyt näin; en usko, että nämä Maahan"Muuttajia" tänne kahmineet sukupolvet ja mulkvistit käsittää ihan kauhean konkreettisen aidosti ja oikeasti KUINKA vitun vihaisia me oikeasti olemme, ja mitä tästä TULEE seuraamaan. Se on vääjäämätöntä kuin fyysinen kuolema. Siitä ei enää pakene mikään eikä kukaan, ja SITÄ nämä "levottomat sielut" nämä minipäiset jokapaikanhöylät (jotka minä naulaisin lattiaan!) luullakseni lopunkaiken HALUAVATKIN !! toimintaa. Ne haluavat, muista viis!! (niitä ei kuunnella! muistatko !?) nyt vaan mennään ja hössötetään ja tehdään ja "pahoitellaan" niille hiljaisille ja tylsille ja älykkäille sitten myöhemin, levitellen käsiä ja näyttäen mahdollisimman surkealta. Tosin he eivät osaa edes näytellä kovin vakuuttavasti ihmisen tunteita ja mielentiloja, koska heiltä PUUTTUU ne.
Kuten kaikilta versioilta Rikollisia. (SIKSIHÄN NE SAATANA  ON  !!!  RIKOLLISIA YLIPÄÄNSÄ !! )


Ja; NE   TIETÄVÄT   TÄMÄN  ITSEKKIN !!!!!!

- - - - -

Mutta jottei tämä venyisi tämän enempää, päätän tämän tähän. Ja poistun taustalle "kuin Mustalainen"

Muistuttaen mennessäni, että ; älkää koskaan, ikinä. luottako AIDOSTI, Anglosfäärin paskasäkkeihin tai mihinkään muihinkaan tuntemattomiin kädellisiin. Jos haluatte "uskoa" niin uskokaa pois, mutta minua ette tule viemään mukananne. Ja ennenkuin edes sönkötät, että "katotaanko?!?..häh? häh? häh?" niin huudahdan sinulle sangen päättäväisesti, että "KATOTAAN!!!"

Wii will faking sii !!

Kyllä. Me tulemme "katsomaan".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti