torstai 26. helmikuuta 2015

Katajanokan Nokitus

http://www.iltasanomat.fi/asuminen/art-1424866205250.html?pos=ksk-trm-life-ospu

Ihmettelin, vaikkei tämän pitäisi mitenkää kyllä yllättää, ensin tuota koko hommaa, mutta sitten!! bäng!! "Helsingin apulais-kaupunginjohtaja ANNE SINNEMÄKI" aahahahaha ..haaha ahaa, jaaha. No se sitten selitteleekin jo asiaa.
Se saatanan molkottava luunaamainen itsekäs Vasuriterroristi komentelija kiusaaja lehmä on tämän taustapiruna.

Kaikki mihin niinsanottu "Vasemmisto" koskee, kuten nekrutkin yms, tuhoutuu. Joko nopeasti tai hidastetusti.
Vasemmisto on syöpää, rutto, spitaalia, jonkinlainen "elämän vero" tai tahallaan kimppuumme usutettu ja meitä vastaan laadittu syövyttävä lois-elämänmuoto. Joka ei osaakkaan muuta kuin, de fakto, tuhota.
Kuten Texas Arcane asian ilmaisi: "jos et osaa luoda, tuhoaminen on se mitä teet".
Täsmälleen noin, täsmälleen.

Uskomattoman vastenmielistä jengiä.Minulla on parikin eri kirjoitusta, kuten kai jo sanoin, mitä laadin taustalla mm näistä asiosta, mutta toistan tässä nyt jo etukäteen itseäni sanomalla sen verran näistä jokapaikanhöylistä manipulaattoreista ja oman tahtonsa muiden ylle pakottajista, että; he ovat niiden tyyppien aikuis-versioita jotka ärsyttävät suunnattomasti meitä aitoja inhimillisiä [heidän päässään "heikkoja"] ihmisiä, muunmuassa sillä, että he eivät koskaan KUUNTELE ketään muuta. Ikinä. Missään asiassa. Ja nyt tarkkana kuin porkkana junttini!! : tämä sama piirre on yksi niistä määrittelevistä piirteistä joka luo ns "Rikollisen" !!! Tai Pahan olennon. )

Sellaisia kaikki "kiusaajat" ja öykkärit ON. Niitä ei paljoa pieretä muiden ihmisten tai lähinnä kai "esineiden" yhdentekevät tunteet ja mielipiteet yms. Kuten leijonaakaan ei vittuakaan kiinnosta mitä gasellin päässä pyörii sen haukkoessa viimeisiä henkäyksiään leijonan "oikeutetussa" suussa.

Haistakoot vitun.

Mutta vielä sen verran tästä asiasta, että: Helsigillä on todella, todella paska "johto". He näyttäisivät ihan oikeasti lähinnä inhoavan ja vihaavan "omiaan". Ja tavoitteenaan näyttää olevan kaiken aidosti kauniin ja ylevän ja taiteellisesti merkittävän täystuho ja poisjuuriminen ja sen korvaaminen Marxistien rakastamilla vitun lähiöbetonikuutioilla ja muilla mauttomuuksilla. Siis tietysti tasakattosilla !! Tietenkin !! Hei ! khamoon!! nythän ollaan saatana SUOMESSA !! Hähäää.. vittu mitää ynnynnynnyn nyy viistokattoisia spedeilyjä tai harjakattoisia junttitraditiopaskoja tai mitään muutakaan vanhoillis-persjalkaista sontaa.

Eheeeeeiiii muuta kun pari kuutiomaista värillistä kerrostaloa HELSINGIN VITUN SILHUETIKSI JA JULKISIVUKSI..junou ihan ninq Nyy Jookissakin tai Milanossa tai Pariisissa tai Shang-vitun-Haissakin ja sillä sipuli !!

Vittu teillon muuten visioo !! Huh huh !! Tsiisus vittu !!!

Mutta!! missä viipyy Pyhimys Sinnemäen patsas !?!? Häh !?!? Mieluusti sitten sellainen Vapaudenpatsaan kokoinen ja Katajanokalle, Stadin edustalle ja valaistus ympäri vuorokauden. Ja Illmanille kans !! oma. Ja kaikille näille Ei-Paholaisesta (tihihihihii) kotoisin oleville, Aidoille Ihmisille ja Hyväätekeville Sympaattisille ja Rakastettaville Väärinymmärretyille Neroille. Hukuttakaamme heidät kultaan !!

Huzaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti