lauantai 14. helmikuuta 2015

2015 Ensimmäinen Tanskalainen Terrori-isku

Extra, extra, read all about it !!!

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2015021419196155_ul.shtml


Varmaankin sattumaa, että paikalla oli juurikin, nimenomaan, tuo Muslimeita ärsyttänyt Muhammed-pilapiirtäjä.No niin. Saatiin taas yksi "Yksittäistapaus™". Ja epäilemättä saamme tästäkin taas kiittää Rauhanuskontoa™.

Kun tämän näin ensikertaa, otti ihan oikeasti jo mahasta. Niin vitun kyllästynyt olen näihin SAATANAN VITUN MUSLIMI APINOIHIN ja muihin vitun murjaaneihin ja VITUN NEEKEREIHIN !!!

Kauanko te petturimulkut vielä aiotte leikkiä tyhmää ja samalla kaivaa, ei vain omasta nenästänne verta, vaan myös hautaa koko maalle ja kansalle ja sen kaikille niille hyville traditioille ja sen sellaiselle ?! Heeei ? kauanks ?

Jos tarkoitus on siis ollut tuoda maahan eli Maahantuoda, kolmannen maailman vitsaukset ja pahuus ja väkivalta ja kapinat ja sodat ja levottomuus ja yleinen, kaiken yllä leijuva uhka ja tapot ja murhat ja älykääpiöimäinen typeryys, taikauskolla ryyditettynä ja noituus ja puidenpalvonta ja sen sellainen niin... olette kyllä itseasiassa aika hyvin onnistuneet !! En olisi (ihan oikeasti !!) uskonut nuorena, että oma aikani tässä elämässä ja tässä Suomessa, tulisi olemaan NÄIN radikaalisti erilainen kuin aiemmilla sukupolvila ja näin monella eri tapaa kuin nyt.
Päähän tässä alkaa pyöriä, saatana.

On hämmästyttävää, miten pitkälle jotkut Valkoiset vitun kusipäät ja raukkamaiset hätähousut / psykopaatit on todella valmiita menemään, vain sabotoidakseen itseään parempien mahdollisuuden tässä elämässä !!! On tottavie !!

Tämä on ns "Scorched Earth" taktiikkaa eli ehkä suomeksi lähinä "myrkytetyn kaivon strategia". Jos en minäkään niin et sitten sinäkään ! Niin !! koska läl läl lää *näyttää kieltä* ja ön nön nön nön nöö !!
Vitun lapsellista Heteropaskaa !! Koetakaa nyt saatanan (sitä te OLETTE !! [btw] SAATANAN lapsia, ette minkään Jumalan) lapset tulla edes jotenkin, alkeellisestikkin, toimeen keskenään !! Eikö ? Olen aika varma, että jos te vain oppisitte joskus ylittämään sen apinan jossa "sielunne" asuu ja sen typerät vaistot ja umpimieliset aistit, niin resursseja kyllä piisaa kaikille ja kaikki voisivat olla suht onnelisia ja edes yrittää täyttää edes yhden suunnitelmansa tai toteuttaa edes yhden unelmansa. Mutta kun ei, niin ei !! Te saatanan typerät, perkeleen, vitun, tohelot paskapäät sotkette AINA ja KAIKEN. Iiiiihan aina, ja ihan kaiken. Tämä silmukka ei vain koskaan murru. Ihan sama paska, jokaikinen sukupolvi, ja aina samat typerät vitun virneet, jos ja kun joku räikeästi viisaampi yrittää teihin valaa edes vähän valoa.

Haistakaa saatanan apinat vittu !!
Kiivetkää itseasiassa takaisin puuhun !! En näe mitään erityistä ja niiiiin tähdellistä syytä teille olla maa-apinoina.

Ne Poliitikot on saatettava vastuuseen jotka on tämän Maahantuoneet KAIKKIIN VALKOISIIN maihin. Niitä EI SAA PÄÄSTÄÄ kuin koiraa veräjästä ja te kaikki tiedätte tämän !!


Te tiedätte tämän.


HÄVETKÄÄ !!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti