torstai 26. helmikuuta 2015

Turkkuun uus loko !!

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1424916593275.html

Tälläst tää on.

Vittu te sitten osaatte ärsyttää minut ja HELPOSTI. Vitun tupauunot turvenuijat. Saatanan käpyaivot perkele.

Minä olisin, muuten -ihan tiedoksi vain-, tehnyt tuon paskan joko alle tuon 1500€ tai ilmaiseksi, tässä ajankulukseni kun teen muitakin kuvanväännelmiä.
Tsiisus vittu teidän typeryyttänne... ei vittu... en...emmä...e.. haluaisin nauraa, mutten ihan oikeasti pysty.. naama vain kääntyy alaspäin ja vääntyy pettyneelle murjotukselle.

Miten te edes saatta käytettyä noin yksinkertaiseen asiaan / toimeen, tuollaisen summa rahaa ?!?!
Minä en edes tietäisi mistä alkaa, jos haluaisin tuhlata uuteen logoon tuollaisen, autonhinnan, verran hynää.
Hei samojedi ?! Hei !?... viittikkö neuvoa minuakin, kurjaa, kun minä en niin oikeen osaa tota teidän bissness-osaamistanne ja LUJAA käsityskykyänne kaikesta Sivistyksestä ja sen liitännäisistä ja johdonnaisista yms !? Kun emmä nääs oikein kässää miten näitä Sivistyneen Yhteiskunnan jutskia hoidellaan. Eimullonäääs mittää käryy ...oikeestaan mistäään.
Taidankin vain työntää naamani takaisin lantaan.

Ja kuka vittu KEHTAA saatana ottaa vastaan nelkytdonaa ..EUROISSA!!!! tuollaisesta saatanan kuuden sekunnin värinmuutoksesta !! Minä voin näyttää teille jos haluatte, että tuon voi tehdä tasan kuudessa sekunnissa !! Ja varmaankin alle jos tietää jo värisävyn valmiiksi. Ja nämä vitun imbesillit, Suunnannäyttäjät, Johtajat, ....Pyyyyhimykset, on osanneet polttaa tukun seteleitä tuollaiseen.

Totisesti; "se mikä on järjetöntä, SE maailmassa tapahtuu"

"Summa o mennyt..koko tähän valtavaan prosessiin..." ..."ei meitä o huijattu...siis.. hei!?..täh..mit...?"

Ritaluoma "Sanikaarsenter Nero".."Eiii eeeii tässä mitään nikerialaiskirjettä o..ei tässä nyt mitään o huijattu saatana!!..perkele sentään ! tarkistakaa vaikka..."


Mehtäläiset; menkää vain takaisin mehtään ja kalaan. O.K ?!"Suutari pysykööt lestissään".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti